Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1400 din 2939

  • Phobos. Fear Kills (2010)

    Phobos: Clubul groazei

    E o seară ploioasă si caldă de vară. Tinerii se adună la proaspăt inauguratul club trendy Phobos care încă este în construcție. Sau, mai degrabă, în reconstrucție, întrucât e vorba de un fost buncăr acum adaptat la cerințele unui club de noapte....

    Regia: Oleg Asadulin
    0 0
    3.6
  • Jesse Stone: No Remorse (2010)

    Jesse Stone: Fără remușcări

    Șeful poliției, Jesse Stone, care a fost suspendat de către Consiliul Orașului Mass Paradise, începe munca pe cont propriu pentru prietenul său, comandantul Healy de la Omucideri, prin anchetarea unor serii de crime din Boston.

    Regia: Robert Harmon
    7 0
    7.2
  • Robin Hood (2010)

    E sfârșitul secolului 12, iar Robin Hood se întoarce în satul său din nordul Angliei după ultima sângeroasă cruciadă. La sosire, nobilul și servitorul său credincios descoperă abuzurile săvârșite de șeriful din Nottingham.

    Regia: Ridley Scott
    59 4
    6.6
  • Regia: Andres Puustusmaa, Aleksandr Samokhvalov, Dmitri Voronkov
    1 0
    5.0
  • Strike Back (2010)

    Riposta

    Într-o atmosferă intensă și plină de acțiune, Stonebridge și Scott pornesc în jurul lumii, în căutarea unui terorist internațional care plănuiește un atac cu arme de distrugere în masă, ce poate avea urmări grave la nivel global.

    399 19
    8.1
  • Five Daughters (2010)

    Cinci fiice

    1 0
    7.5
  • Let the Game Begin (2010)

    Să înceapă jocul

    Un doctor naiv se căsătoreşte cu aleasa inimii. Când îşi dă seama că viaţa îi devine un şir de nereuşite, îşi angajează câteva persoane care îl vor instrui cum să procedeze pentru a reuşi în viaţă, îl familiarizează cu mici trucuri necesare reuşitei.

    Regia: Amit Gupta
    0 0
    5.1
  • Jackass 3 (2010)

    Jackass 3D

    Johnny Knoxville se întoarce împreună cu gașca sa la vechile obiceiuri în acest al treilea film ce are la bază seria MTV. Noile acrobații periculoase vin de data asta în 3D.

    Regia: Jeff Tremaine
    4 0
    7.0
  • Magic Man (2010)

    Regia: Stuart Cooper
    1 0
    2.2
  • Ghost Machine (2010)

    Regia: Chris Hartwill
    2 0
    4.7
  • The Portal (2010)

    Dincolo de ziduri

    Anchetatorii urmaresc o "hemoragie" stranie a unui tablou negru, urmand sa afle ca de fapt e un portal catre alta dimensiune.

    Regia: Serge Rodnunsky
    0 0
    3.5
  • Halo Legends (2010)

    Această zdrobitoare știițifico-fantastică sagă te adâncește în bogatul univers Halo, cu șapte povesti incitante (spuse în opt părți), exact pe misterioasele origini ale lui Master Chief, pe capacitățile avansate de luptă ale Spartanilor și...

    Regia: Frank O'Connor, Shinji Aramaki, Hideki Nimura
    24 5
    6.5
  • Veer (2010)

    Veer războinicul

    Actiunea se petrece in anul 1875 si este bazata pe povestea de dragoste a razboinicului „Veer", dar si povestea clanului de razboinici neinfricati Pindhari din secolul 19. O poveste pe mare ce pune in valoare curajul, devotamentul si dragostea.

    Regia: Anil Sharma
    3 1
    4.6
  • Quantum Apocalypse (2010)

    Quantum Apocalypse - Ziua judecății

    O cometa si-a schimbat traiectoria si se indreapta spre pamant. Marile puteri ale lumii au fost luate prin surprindere si se pare ca nimic nu o poate opri. Impactul ei va fi nimicitor.

    Regia: Justin Jones
    2 2
    3.0
  • As Good as Dead (2010)

    Aproape mort

    Helen (Andie MacDowell), văduva reverendului Kalahan, e hotărâtă să răzbune moartea soţului său. Infirmă şi cu cicatrice în urma arsurilor, ea porneşte în căutarea adevărului, ajutată de fiul ei instabil mintal, Jake, şi de criminalul în serie Aaron.

    Regia: Jonathan Mossek
    2 0
    5.1