Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1561 din 2933

  • Che: Part One (2008)

    Che

    Prima parte din povestea lui Soderbergh (prezentă la Cannes în 2008 cu numele Che - The Argentine) începe cu evenimentele în care Che Guevara răstoarnă împreună cu Fidel Castro, în Cuba, regimul lui Batista.

    Regia: Steven Soderbergh
    18 2
    7.2
  • Hush (2008)

    Capcana pe autostradă

    Convins ca un sofer de TIR i-a rapit prietena, Zack porneste in urmarirea acestuia pe autostrada, unde incepe un joc de-a soarecele si pisica...

    Regia: Mark Tonderai
    2 0
    6.0
  • Elegy (2008)

    Elegie

    Bazat pe nuvela „The Dying Animal” a câștigătorului premiului Pulitzer Philip Roth, „Elegy” este o dramă ce explorează relația amoroasă dintre un sexagenar, critic și profesor la o universitate din New York și o timidă studentă de origine cubaneză.

    Regia: Isabel Coixet
    9 0
    6.7
  • Columbus Day (2008)

    Ziua fatală

    E cea mai mare zi din viata unui hot (Val Kilmer)! El da marea lovitura si, acum ca e bogat, se imprietenste cu un pusti si vrea sa ajunga prin intermediul lui la fosta sotie si la copil.

    Regia: Charles Burmeister
    3 1
    5.2
  • Zombie Strippers! (2008)

    Dansatoarele zombie

    O agentie guvernamentala secreta elibereaza un virus chimic mortal, care readuce mortii la viata. Primul loc atacat de virus este "Rhino's", un club de striptease de mare succes.

    Regia: Jay Lee
    5 2
    4.1
  • The Little Mermaid: Ariel's Beginning (2008)

    Mica sirenă: Începutul lui Ariel

    În regatul Atlantica, unde muzica a fost interzisă cu multă vreme în urmă, Ariel, fiică a regelui Triton, descoperă pasiunea pentru muzică într-un club underground. Tânăra pornește într-o aventură îndrăzneață

    Regia: Peggy Holmes
    8 0
    6.1
  • Living Hell (2008)

    Un profesor cumsecade si un expert in materiale periculoase au, in acest horror, misiunea de a opri o creatura, aparent de neoprit, care se hraneste cu lumina si energia mediului...

    Regia: Richard Jefferies
    1 0
    4.6
  • The Rocker (2008)

    Toba de rock

    Robert e un baterist care-si traieste visul pana ce este dat afara din trupa. Dupa 20 de ani, Robert afla ca trupa nepotul sau de liceu isi cauta baterist. Tinerii il iau in trupa, dandu-i sansa sa aspire din nou la titlul de star rock.

    Regia: Peter Cattaneo
    5 0
    6.2
  • Zeitgeist: Addendum (2008)

    Zeitgeist:Anexa

    Zeitgeist:Anexa a fost difuzat în premieră la cel de-al 5-lea festival Artivist de film anual. Regizorul Peter Joseph a declarat: „Eșecul lumii noastre în a rezolva problemele de război, sărăcie, și corupție, are la bază o ignoranță totală asupra...

    Regia: Peter Joseph
    12 1
    8.2
  • Flash of Genius (2008)

    Sclipire de geniu

    Povestea emoţionantă şi reală a unui om obişnuit care luptă împotriva celor mai puternice firme din ţară. Dr. Kearns şi familia lui sunt pe cale să atingă Visul American când el inventează un aparat ce poate fi folosit de toate maşinile din lume.

    Regia: Marc Abraham
    8 0
    7.0
  • Chocolate (2008)

    Ciocolată

    O tânără autistă cu o avansată iscusinţă în artele marţiale încearcă să îşi ajute financiar mama bolnavă. Pentru asta, femeia trebuie să plece în căutarea bandei care datoreaza bani familiei ei.

    Regia: Prachya Pinkaew
    26 5
    6.9
  • Snow Buddies (2008)

    Echipa de căței

    Cinci pui de Golden Retrevier, frati, intra intr-un camion cu inghetata usa fiind deschisa... Dar soferul inchide usa neobservandu-i si ,surpriza, containerul camionului cu inghetata e trimis spre Alaska! Cum se vor descurca ei acolo?

    Regia: Robert Vince
    7 0
    5.1
  • Fire & Ice (2008)

    Fire & Ice: Cronica dragonilor

    Liniştitul regat al Carpiei este devastat de un dragon de foc, care seamănă frică şi panică printre oameni. Pentru a-şi scăpa supuşii de teroare, prinţesa Luisa îi cere ajutorul lui Gabriel, fiul unui vânător de dragoni.

    Regia: Pitof
    1 0
    4.3
  • Alone in the Dark 2 (2008)

    Misterele întunericului 2

    Continuarea uneia dintre cele mai desavarsite opere prinse pe film. Este sergentul Max Fightmaster. Este infuriat si, crede-ma, oamenilor nu le place sa il vada furios. Extraterestrii i-au rapit cainele, iar acum vor plati! Inarmat doar cu...

    Regia: Michael Roesch, Peter Scheerer
    6 0
    2.6
  • Make It Happen (2008)

    Dansul vieții

    Pornita intr-o calatorie ce ar trebui sa-i aduca implinirea ca dansatoare, o incantatoare tanara descopera un nou stil de dans care se va dovedi atat o sursa de conflict, cat si una de regasire de sine.

    Regia: Darren Grant
    5 0
    5.4