Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1561 din 2939

  • Resident Evil: Degeneration (2008)

    Răul rezident: Degenerarea

    Leon și Claire, care au luptat împotriva sinistrei Corporații Umbrella în timpul tragediei produse în Racoon City în urmă cu șapte ani, sunt gata acum să lupte cu un războinic rebel, care vrea să se răzbune după ce familia lui a fost ucisă...

    Regia: Makoto Kamiya
    25 2
    6.4
  • The Deal (2008)

    Iubire ca la Hollywood

    Ce se intampla cand un producator de film de la Hollywood isi da seama ca nu mai are nimic de pierdut? Iata-l pe Charlie Bems, un tip ale carui tendinte suicidare ii dau motivatia pentru a frauda un studio cu 100 de milioane de dolari.

    Regia: Steven Schachter
    9 0
    5.6
  • Flashpoint (2008)

    Scenariul: Stephanie Morgenstern, Mark Ellis
    17 1
    7.8
  • While She Was Out (2008)

    O Noapte de Teroare

    Kim Basinger interpreteaza rolul unei casnice care pleaca la mall pentru a cumpara cadouri de Craciun.  Ceea ce parea sa fie o iesire obisnuita la mall se va transforma rapid intr-un cosmar greu de inchipuit.

    Regia: Susan Montford
    9 1
    4.8
  • Pulse 3 (2008)

    O tânără neliniștită se îmbarcă într-o călătorie către un oraș populat de zombi, în căutarea unui misterios băiat de care s-a îndrăgostit pe internet...

    Regia: Joel Soisson
    1 1
    3.7
  • The Express (2008)

    Expresul

    Drama biografica ce urmareste viata si activitatea jucatorului de fotbal american Ernie Davis, care a devenit un simbol al miscarii de emancipare a negrilor din America anilor '60. El a schimbat modul in care fanii privesc sportivii de culoare.

    Regia: Gary Fleder
    1 0
    7.2
  • The Secret Life of Bees (2008)

    Viața secretă a albinelor

    Lilly Owens este o adolescentaă care trăieşte la o fermă de piersici împreună cu tatăl ei abuziv. Rosalene este o femeie de culoare angajată ca mamă surogat de tatăl lui Lilly, mama ei naturală fiind decedată.

    Regia: Gina Prince-Bythewood
    4 0
    7.2
  • The Burrowers (2008)

    Demonii întunericului

    Un grup de oameni curajoși porneste în căutarea unei familii de localnici care a dispărut fără urmă. Ei se asteapta ca agresorii să fie un grup de nativi sălbatici, dar descoperă curând că dușmanul nu este de natură umană.

    Regia: J.T. Petty
    6 1
    5.7
  • Good Dick (2008)

    Cand Anna se strecoara intr-un centru de inchirieri casete video pentru a lua noutati de la standul XXX, surprinde cu coada ochiului privirile apreciative ale unuia dintre angajati. El isi promite ca o va face pe tanara sa se indragosteasca de el.

    Regia: Marianna Palka
    7 1
    6.3
  • The Lazarus Project (2008)

    Proiectul Lazarus

    În Dallas, familistul Ben Garvey este eliberat condiționat și lucrează la compania Fort Garry Brewery, ducând o viață simplă alături de familie. Însă vizita fratelui său îi tulbură liniștea căci îi propune să fure împreună 12 kg de aur.

    Regia: John Glenn
    13 0
    6.0
  • Donkey Punch (2008)

    Dupa ce petrec salbatic intr-un club de pe coasta Mediteranei, sapte tineri decid sa continue petrecerea pe un iaht, in largul marii. Dar dupa ce unul dintre ei moare intr-un joc sexual bizar... panica se instaleaza, distractia transformandu-se in...

    Regia: Olly Blackburn
    0 0
    5.2
  • Yeti: Curse of the Snow Demon (2008)

    Demonul zăpezii

    Pentru ei, supravieţuirea prabuşirii avionului cu care călătoreau a fost doar începutul coşmarului...

    Regia: Paul Ziller
    2 0
    3.3
  • Soul Men (2008)

    Frați de suflet

    Cu toate ca au trecut aproximativ 20 de ani de cand au vorbit ultima data unul cu celalalt, Floyd si Louis, care au cantat impreuna muzica soul, accepta sa participe la un spectacol organizat la Apollo Theater din New York.

    Regia: Malcolm D. Lee
    2 1
    6.4
  • The Clique (2008)

    Clica

    Atunci când Clair Lyons se mută de la Westchester la Orlando, își dă seama imediat că integrarea va fi mult mai grea decât a crezut inițial

    Regia: Michael Lembeck
    3 1
    5.1
  • Hunger (2008)

    Foame

    Filmul are la baza evenimentele tulburatoare din preajma grevei foamei, tinuta intr-o inchisoare din Irlanda de Nord de catre membrii armatei republicane irlandeze, condusi de Bobby Sands. Filmul ofera o perspectiva asupra conditiilor in care...

    Regia: Steve McQueen
    5 1
    7.5