Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1962 - pagina 13 din 13

  • Lolita (1962)

    Profesorul englez de 40 de ani Humbert închiriază o cameră în casa văduvei Charlotte. După ce o cunoaște pe fiică de 14 ani a gazdei, Lolita, se îndrăgostește de ea, căsătorindu-se cu Charlotte doar pentru a fi mai aproape de subiectul pasiunii sale

    Regia: Stanley Kubrick
    12 1
    7.5
  • Dr. No (1962)

    Cand un agent secret al Marii Britanii este ucis in Jamaica, James Bond este trimis sa investigheze cazul. Bond afla ca un oarecare dr. No, un misterios om de stiinta, cumparase o insula in apropierea Jamaicai si desfasura acolo un experiment secret.

    Regia: Terence Young
    60 2
    7.2
  • The Longest Day (1962)

    Cea mai lungă zi

    The Longest Day este povestea zilei de 6 iunie, anul 1944, atunci când a avut loc debarcarea trupelor Aliate pe plajele din Normandia. Acea zi a marcat începutul sfârșitului dominației naziste asupra Europei.

    Regia: Andrew Marton, Ken Annakin, Gerd Oswald
    Oscar-uri:
    37 1
    7.7
  • Lawrence of Arabia (1962)

    Lawrence al Arabiei

    Pelicula prezintă periplul uneia dintre cele mai controversate figuri ale primei jumătăți a secolului XX, aventurierul T.E. Lawrence, ofițer britanic, în întreprinderea sa de a uni triburile arabe și a le obține independența.

    Regia: David Lean
    Oscar-uri: x 7
    63 2
    8.3
  • Filmul prezinta povestea adevarata a regelui spartan Leonidas, care a condus o armata foarte mica de soldati greci si a reusit sa impiedice invazia armatei persane de douzeci de ori mai mare.

    Regia: Rudolph Maté
    10 0
    6.5