Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1966 - pagina 15 din 15

  • Andrei Rublev (1966)

    Acest film, care nu contine imagini explicite ale cerului, e plin de o senina lumina. Subiectul lui e zborul. Prima incercare este aceea a lui Eftm de a zbura. Tot filmul sugereaza apoi eforturile lui Rubliov de a zbura, prin intermediul artei sale.

    Regia: Andrei Tarkovsky
    17 3
    8.1
  • How to Steal a Million (1966)

    Cum să furi un milion

    Tatal lui Nicole, un colectionar de arta legendar, vinde celebra sculptura Venus a lui Cellini unui prestigios muzeu parizian. Din nefericire, Venus nu este sculptata de Cellini, ci de bunicul lui Nicole. Tatal ei este si el un falsificator, dar...

    Regia: William Wyler
    35 1
    7.5
  • Don't Look Now... We're Being Shot At! (1966)

    Marea hoinăreală

    In 1942, nemtii prabusesc un avion peste Paris. Echipajul avionului se salveaza cu ajutorul parasutelor. Cativa cetateni francezi, foarte amabili ii ajuta sa treaca granita inspre partea de sud a Frantei.

    Regia: Gérard Oury
    51 0
    7.9
  • Preerie, tinuturi salbatice, paduri intinse care la un loc asigura pacea prin existenta vanatului triburilor de indieni. O data cu venirea europenilor insa, problemele si motivele de cearta dintre indieni sporesc in intensitate si diversitate.

    Regia: Harald Reinl
    23 0
    6.6
  • The Good, the Bad and the Ugly (1966)

    Cel bun, cel rău, cel urât

    Sergio Leone înlocuiește crezul puritan al dreptății, atât de arhicunoscut în orice western, cu un punct de vedere cinic asupra morții și moralitătii. Un grup de bandiți fără scrupule se vor întrece în a descoperi o comoară îngropată.

    Regia: Sergio Leone
    121 1
    8.8