Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1973 - pagina 11 din 16

  • The Don Is Dead (1973)

    Razboiul mafiei

    Cand tatal lui Frank moare, acesta se asteapta sa ii ia locul si sa devina noul conducator al mafiei, numai ca teritoriul acestuia a fost impartit intre Don Angelo si Don Bernardo.

    Regia: Richard Fleischer
    8 0
    6.2
  • The Exorcist (1973)

    Exorcistul

    Regan are 12 ani și este posedată de demoni. Locuiește cu mama ei în Georgetown, Washington și are simptome ciudate care îi pun în pericol viața. Medicii nu o pot ajuta, așa că singura soluție rămâne căutarea unui exorcist.

    Regia: William Friedkin
    Oscar-uri:
    26 1
    8.1
  • Even Angels Eat Beans (1973)

    Gangsteri de ocazie

    Luptătorul Charlie Smith și vânzătorul de înghețată, Sonny, sunt confundați de un gangster local cu niște asasini periculoși. Pentru a supraviețui, cei doi intră în joc, până când gangsterul le ordonă să măcelărească o familie nevinovată.

    Regia: Enzo Barboni
    9 0
    6.2
  • Cahill U.S. Marshal (1973)

    Șeriful Cahill

    Tanarul Daniel Chill este inchis, in urma unui scandal provocat intr-un saloon din Vestul Salbatic. Alaturi de el, stau inchisi trei raufacatori. Acestia il conving pe Daniel si pe fratele lui, Billy, sa participe la jefuirea unei banci, cu...

    Regia: Andrew V. McLaglen
    19 1
    6.4
  • Paper Moon (1973)

    Luna de hârtie

    Suntem în anul 1936. Addie Loggins (Tatum O’Neal, la debut), este lăsată în grija vânzătorului ambulant de biblii, Moses Pray (Ryan O’Neal, tatăl lui Tatum), un personaj imoral despre care nu se știe cu siguranță dacă este sau nu tatăl ei.

    Regia: Peter Bogdanovich
    Oscar-uri:
    14 1
    8.1
  • Sleeper (1973)

    Dormărețul

    În 1973, proprietarul unui magazin alimentar, Miles Munroe, moare în spital, în urma unei operații și, la insistențele surorii sale, este congelat. 200 de ani mai târziu, este readus la viață într-o lume a conformismului absolut.

    Regia: Woody Allen
    11 1
    7.1
  • În timp ce o delegație științifică sovietică vizitează Londra, fizicianul Anton Haliakov dispare, oficial fiind victima unui accident de circulatie. Cercetătorul, deși în viață, se află în mâinile Serviciului de Informații britanic.

    Regia: Claude Pinoteau
    6 0
    6.9
  • Regia: Freddie Francis
    1 0
    6.1
  • Breezy (1973)

    Regia: Clint Eastwood
    6 0
    7.0
  • Soylent Green (1973)

    Hrana verde

    În anul 2022, New York-ul este populat de 40 de milioane de cetăţeni înfometaţi. Hrana a devenit un lux din pricina distrugerii resurselor naturale. De aceea, guvernul lansează un produs nou, Soylent Green, cu un secret înspăimântător

    Regia: Richard Fleischer
    32 1
    7.0
  • My Name Is Nobody (1973)

    Numele meu este Nimeni

    Cândva cel mai bun pistolar din Vestul Sălbatic, Jack dorește să se retragă. Dar un alt tânăr pistolar îl adoră și-și dorește ca acesta să sfârșească în glorie. Astfel, aranjează ca Jack să-i înfrunte pe cei 150 de oameni ai bandei Hoarda Sălbatică.

    Regia: Tonino Valerii
    40 0
    7.3
  • Scorpio (1973)

    Suntem in plin Razboi Rece, rataciti in labirintul agentiilor de spionaj internationale si al agentilor dubli. Cross (Burt Lancaster) este un spion care vrea sa-si incheie activitatea. Cum insa spionii nu prea au dreptul la pensionare, CIA ordona...

    Regia: Michael Winner
    26 2
    6.4
  • Continuarea aventurilor Capitanului Kirk si a echipajului navei U.S.S. Enterprise...

    Scenariul: Gene Roddenberry
    1 1
    7.2
  • Badlands (1973)

    Banda sălbatică

    Inspirat de crimele înfaptuite de Charles Starkweather si Caril-Ann Fugate la sfârsitul anilor 1950. Când Kit (25 ani) o întâlneste pe Holly (15 ani), se îndragosteste. Tatal ei nu este de acord cu relatia. Provocat, Kit începe să ucidă în serie.

    Regia: Terrence Malick
    15 2
    7.7
  • Two Men in Town (1973)

    Doi oameni în oraș

    Eliberat din inchisoare, Gino, un vechi hot, este supravegheat de inspectorul pensionar Cazeneuve, care incearca sa-l ajute sa se integreze in viata obisnuita. Dar un alt politist il hartuieste pe Gino, fortandu-l sa ia decizii necugetate.

    Regia: José Giovanni
    23 0
    7.3