Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1982 - pagina 16 din 16

  • The Last American Virgin (1982)

    Ultimul american virgin

    Trei buni prieteni isi petrec timpul facand sex, consumand droguri si mergand la petreceri. Prietenia lor nu va mai fi la fel din momentul in care apare Karen, o adolosecenta de care Gary se va indragosti nebuneste. Rick reuseste sa o atraga pe...

    Regia: Boaz Davidson
    11 1
    6.3
  • Star Trek II: The Wrath of Khan (1982)

    Star Trek II: Mânia lui Khan

    Nava USS Enterprise este într-o misiune de rutină, pentru manevre de instrucție, iar Amiralul James T. Kirk (William Shatner) pare împăcat cu gândul că această inspecție ar putea fi ultima misiune spațială din cariera sa. Dar Khan s-a întors.

    Regia: Nicholas Meyer
    40 1
    7.7
  • Airplane II: The Sequel (1982)

    Avionul buclucaș II: Continuarea

    La bordul avionului se află un nebun înfăsurat în dinamită, prima rachetă trimisă pe lună este pe cale să se autodistrugă, motoarele nu functionează, si, ce e cel mai rău, echipajul de zbor descoperă că au rămas fără cafea!

    Regia: Ken Finkleman
    19 0
    6.1
  • Poltergeist (1982)

    Strigoiul

    Fiica cea mai mica a familiei Freeling, Carol Anne (Heather O'Rourke), pare sa fie conectata la un post TV cam ciudat. Nu trece mult si in viata familiei incep sa apara o serie de mistere, ciudatenii inexplicabile.

    Regia: Tobe Hooper
    24 2
    7.3
  • Pink Floyd: The Wall (1982)

    Pink Floyd - Peretele

    Viața grea a cântărețului de muzică rock Pink (personaj inspirat, se pare, de Roger Waters, unul dintre liderii formației Pink Floyd) din copilărie până la apogeul carierei, când nu mai poate urca pe scenă decât drogat. Armonioasa sinteză...

    Regia: Alan Parker
    17 1
    8.0
  • The Thing (1982)

    Creatura

    O navă spațială se prăbușește pe Pământ și este îngropată sub gheața Antarcticii. După ani de zile, oamenii de știință scot la lumină Creatura, dar își dau seama prea târziu că aceasta trăiește și poate imita orice formă de viață.

    Regia: John Carpenter
    63 0
    8.2
  • E.T. the Extra-Terrestrial (1982)

    E.T. Extra-terestrul

    În urma unei vizite, un extraterestru se pierde și rămâne pe Pământ. Este găsit de micuțul Elliot. Cei doi leagă o prietenie neobișnuită. E.T. învață despre viața pe Pamant, iar Elliot despre adevăratele valori ale vieții și semnificația prieteniei.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri: x 4
    41 0
    7.9
  • First Blood (1982)

    Rambo: Primul sânge, partea I

    La întoarcerea din Vietnam, Rambo - fost membru al Beretelor Verzi și decorat cu Medalia de Onoare - e răvășit de schimbările pe care le găsește acasă, de atitudinea celor pentru care își riscase viața, de atmosfera ostilă la care nu se poate adapta

    Regia: Ted Kotcheff
    146 4
    7.7
  • Rocky III (1982)

    Al treilea film din celebra serie Rocky continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului. Acțiunea filmului îl găsește pe Rocky în culmea gloriei, pe copertele celor mai prestigioase reviste de sport.

    Regia: Sylvester Stallone
    45 3
    6.8
  • Conan the Barbarian (1982)

    Conan barbarul

    Arnold Schwarzenegger are un debut fulminant in rolul acestui erou luptator legendar, Conan Barbarul. Dupa ce i-au fost omorati parintii de catre o capetenie nemiloasa (James Earl Jones) si de catre banda lui de criminali, Conan ajunge gladiator.

    Regia: John Milius
    42 3
    6.9
  • Blade Runner (1982)

    Vânătorul de recompense

    Intr-un viitor cyberpunk al lumii, omul a descoperit tehnologia crearii de clone umane, folosite pentru coloniile din spatiu. In Los Angeles-ul anului 2019 Deckard este un Blade Runner, un politist specializat in descoperirea replicantilor.

    Regia: Ridley Scott
    117 15
    8.1