Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1991 - pagina 12 din 22

  • Frankie and Johnny (1991)

    Frankie și Johnny

    Johnny (Al Pacino) este un bărbat de vârstă mijlocie, singuratic şi proaspăt ieşit de la închisoare. El se angajază ca bucătar într-un restaurant patronat de o familie de greci. Aici o întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Frankie (Michelle Pfeiffer).

    Regia: Garry Marshall
    20 2
    6.7
  • The Naked Gun 2½: The Smell of Fear (1991)

    Un polițist cu explozie întârziată 2 1/2

    In seara de Craciun, Leslie Nielsen face senzatie in rolul cunoscutului detectiv Drebin, care revine pentru a salva din nou lumea in filmul de comedie Un politist cu explozie intarziata 2 ½.

    Regia: David Zucker
    40 1
    6.9
  • Night on Earth (1991)

    Noapte pe Pământ

    Night on Earth e o colecţie de cinci episoade (scrise în opt zile) al căror punct comun îl reprezintă relaţia temporară ce se stabileşte între taximetrist şi pasager în cinci oraşe diferite: Los Angeles, New York, Paris, Roma şi Helsinki.

    Regia: Jim Jarmusch
    13 0
    7.7
  • Out for Justice (1991)

    Cartierul crimei

    Politistul Gino Felino a crescut in Brooklyn pe vremea cand acesta era un cartier linistit. Acum adversarul lui din copilarie, Richie Madano, a transformat cartierul intr-un camp de lupta pe care isi desfasoara linistit traficul cu cocaina.

    Regia: John Flynn
    29 1
    6.1
  • Al doilea si ultimul sequel despre Scanners - persoane cu puternice abilitati telepatice si telekinetice...

    Regia: Christian Duguay
    4 0
    4.4
  • Regia: Christian Duguay
    5 1
    5.3
  • Raise the Red Lantern (1991)

    Creșterea Lanternei Roșii

    O tânără devine cea de-a patra soție a unui lord bogat și trebuie să învețe să trăiască cu regulile stricte, tensiunile și comploturile de la castel.

    Regia: Zhang Yimou
    4 2
    8.1
  • The Cave of the Golden Rose (1991)

    Peștera monstrului sacru

    Fantaghiro este fiica rebela a unui rege razboinic. Desi tinerele femei din regat sunt ocupate cu treaba prin gospodarie, Fantaghiro vrea sa lupte. Ea are constant conflicte cu tatal sau si cu cele doua surori ale ei, Caterina si Carolina, care nu...

    5 1
    7.2
  • Rhapsody in August (1991)

    Rapsodie în august

    In vara lui 1990, patru adolescenti isi petrec vacanta undeva langa Nagasaki, la bunica lor, supravietuitoare a exploziei nucleare din 1945. Ca in fiecare an, batrana se pregateste pentru comemorarea sotului ei, victima a bombardamentului atomic,...

    Regia: Akira Kurosawa
    1 1
    7.2
  • Sleeping with the Enemy (1991)

    Culcarea cu inamicul

    In aparenta, Laura si Martin au o casnicie fericita. In realitate, Martin este un sot abuziv, brutal. Pentru a scapa de viata grea pe care o duce, Laura isi insceneaza moartea si fuge sub o noua identitate. Dar Martin porneste pe urmele ei.

    Regia: Joseph Ruben
    24 0
    6.3
  • După ce a fost umilit în ring, un tânăr student de karate călătorește în China pentru a studia arta antică Shaolin Kung Fu și, în acest proces, devine primul Shaolin american.

    Regia: Lo Yuen-Ming
    5 0
    5.8
  • In acest al 4-lea episod al popularei animatii, Natai, maleficul lider al sectei Great Bear God, comploteaza pentru distrugerea celor 108 Dragoni.

    Regia: Shigemori Yamauchi
    1 0
    6.8
  • Barton Fink (1991)

    Barton este autorul mai multor piese de teatru de succes ale anilor 40. E gata sa-si incerce norocul la Hollywood. Ajuns in cetatea filmului, constata ca nu poate scrie. Cere ajutor unui alt scriitor, insa acela nu reuseste sa se ajute nici pe sine.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    13 2
    7.6
  • Beauty and the Beast (1991)

    Frumoasa și Bestia

    Frumoasa este o fată nemulţumită de viaţa dintr-un oraş provincial al Franţei care încearcă să respingă dovezile de afecţiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinţ tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă pentru că nu putea să iubescă.

    Regia: Gary Trousdale, Kirk Wise
    Oscar-uri:
    44 0
    8.0
  • All the Mornings of the World (1991)

    Toate diminețile lumii

    Film inspirat din biografiile a doi muzicieni francezi din secolul al XVII-lea, Monsieur de Sainte-Colombe - maestru al Violei da Gamba - și a discipolului său, Marin Marais. Îndurerat de moartea soției sale, Sainte-Colombe își dedică viața...

    Regia: Alain Corneau
    3 1
    7.5