Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1996 - pagina 12 din 27

  • Santa with Muscles (1996)

    Moș Crăciun cu mușchi

    Blake Thorne (Hulk Hogan) este pe cat de zgarcit, pe atat de musculos. El a reusit sa adune o avere frumusica din vanzarea de mancare sanatoasa si diferite suplimente alimentare menite sa aduca oricui o sanatate de fier, dar asta nu-l impiedica sa...

    Regia: John Murlowski
    1 0
    2.6
  • Dark Skies (1996)

    Scenariul: Brent V. Friedman, Bryce Zabel
    2 1
    7.5
  • The Nymph (1996)

    Nimfa Plebee

    Regia: Lina Wertmüller
    0 0
    5.8
  • The Blue Collar Worker and the Hairdresser in a Whirl of Sex and Politics (1996)

    Tinichigiul și coafeza într-un vârtej de sex și politică

    Tinichigiul Zvanin si prietenul lui Tunin, comunisti inraiti, sunt casatoriti cu Palmina si Mariolina. Lui Zvanin i se aprind calcaiele dupa frumoasa coafeza Rossella, adepta separatistului Bossi si a Ligii Nordului. Dar aceasta ii da de inteles...

    Regia: Lina Wertmüller
    3 0
    5.6
  • Ridicule (1996)

    Ridicol

    Versailles, 1780. Tânărul baron Gregoire Ponceludon de Malavoy încearcă să-i convingă pe miniștrii lui Ludovic al XVI-lea să asaneze mlaștinile din provicia sa, infestate de malarie. Dar înainte de a ajunge la rege, trebuie să-și facă intrarea în...

    Regia: Patrice Leconte
    9 3
    7.3
  • Early Edition (1996)

    Viitorul începe azi

    Ce ai face dacă ai primi ziarul de mâine astăzi? Dacă ai știi că vei muri? Să fi fericit în dragoste, ghinionist în viață? Asta trebuie să se întrebe Gary Hobson zilnic.

    Scenariul: Ian Abrams, Bob Brush, Patrick Q. Page
    11 1
    7.6
  • The Grass Harp (1996)

    Cărările sufletului

    Dragostea inseamna iubire, asa cum natura inseamna viata. Cele mai frumoase calatorii se pierd pe cararile sufletului. Dupa moartea mamei lui, Collin Fenwick se duce sa locuiasca la verisoarele tatalui sau, bogatele si avarele Verena si Dolly...

    Regia: Charles Matthau
    6 0
    6.8
  • A Holiday for Love (1996)

    Crăciunul în orașul meu natal

    O dramă în care un director este nevoit să disponibilizeze mulți angajați care lucrau la o mică fabrică de tractoare, dar are o mare surpriză când este luat drept salvatorul economiei locale.

    Regia: Jerry London
    0 0
    6.4
  • The First Wives Club (1996)

    Clubul primelor neveste

    Trei femei, parasite de sotii lor pentru alte femei, mai tinere si mai frumoase, hotarasc sa se razbune si sa-i aduca la sapa de lemn. Cum vor proceda?

    Regia: Hugh Wilson
    13 2
    6.4
  • English Sir, Indian Madam (1996)

    Domn englez, doamnă indiancă

    Bogatul Vikram se întoarce cu reticență în India după ce îi moare fratele și dezvoltă o relație suprinzătoare cu nepotul său orfan și dansatoarea care îl crește.

    Regia: Praveen Nischol
    0 0
    4.6
  • Bernie (1996)

    Regia: Albert Dupontel
    0 0
    7.1
  • Eddie (1996)

    Edwina Franklin (Whoopi Golberg) este o soferita de limuzina si un fan inrait al echipei de baschet New York Knicks. Le urmareste orice miscare, se duce la toate meciurile la care poate ajunge. Echipa este cumparata de milionarul excentric Wild Bill.

    Regia: Steve Rash
    2 0
    5.2
  • Everyone Says I Love You (1996)

    Toți spun „Te iubesc”

    Film nominalizat la Globul de Aur 1997 pentru cea mai buna comedie muzicala. Sex, cuplu, barbatii macho, psihiatrul, intelectualul carcotas - in stilul si atmosfera glorioaselor comedii traditionale americane despre membrii unei familii traznite.

    Regia: Woody Allen
    8 0
    6.7
  • The Fan (1996)

    Un admirator fanatic

    Un admirator fanatic se transforma in agresor, atunci cand are senzatia ca jucatorul pe care-l idolatriza l-a dezamagit. Colericul Renard (De Niro) are o fosta sotie care-l uraste, un fiu care se teme de el si o slujba pe care o va pierde in curand.

    Regia: Tony Scott
    12 0
    5.9
  • Extreme Measures (1996)

    Soluții extreme

    Guy este stupefiat de un pacient dezbracat, adus in stare de soc, care prezenta simptome dintre cele mai ciudate. Pacientul moare si Guy nu reuseste sa afle nimic despre identitatea cadavrului pentru ca dosarul lui dispare din evidentele spitalului.

    Regia: Michael Apted
    16 0
    6.2