Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 1996 - pagina 7 din 27

 • Franta. Sfarsitului celui de-al II-lea Razboi Mondial. Albert Dehousse afla ca tatal lui n-a fost erou de razboi, iar mama lui este colaboratoare. Dupa ce isi paraseste sotia, Albert pleaca la Paris unde incepe sa cocheteze cu miscarea de rezistenta.

  Regia: Jacques Audiard
  4 1
  7.2
 • Kizzu ritân (1996)

  Întoarcerea copiilor

  Doi prieteni viziteaza curtea liceului unde obisnuiau sa fie elevi si incep sa rememoreze zilele relaxate, tipice copilariei...

  Regia: Takeshi Kitano
  1 0
  7.4
 • Cold Comfort Farm (1996)

  Ferma trasnitilor

  Flora Poste (Kate Beckinsale) este scriitoare in devenire. Ramasa orfana, nu isi doreste decat doua lucruri: sa acumuleze experienta de viata pentru primul ei roman si sa traiasca cat mai ieftin cu putinta. O prietena bogata o incurajeaza sa...

  Regia: John Schlesinger
  7 0
  7.2
 • Wings of Courage (1996)

  Pe aripile curajului

  Nota regizorului Claude Lelouch Le Courage d’Aimer este filmul pe care am vrut sa-l fac inca de la inceput. Dar cum lucrurile nu se petrec niciodata asa cum ti le imaginezi si cum cinematograful este deseori o asociere de idei bune si rele, abia...

  Regia: Jean-Jacques Annaud
  0 0
  6.4
 • In Love and War (1996)

  În dragoste și război

  Primul Razboi Mondial se apropie de sfarsit, dar in nordul Italiei se mai dau inca batalii crancene intre italieni si austrieci. Un tanar jurnalist american, Ernest Hemingway, se angajeaza voluntar in Crucea Rosie pentru a lua parte la conflict.

  Regia: Richard Attenborough
  23 0
  5.9
 • Bastard Out of Carolina (1996)

  Alegeri dureroase

  Regia: Anjelica Huston
  0 0
  7.3
 • Swingers (1996)

  Pierde-vara

  Un grup de prieteni merge prin localurile de noapte in cautarea unei perechi, in perioada retro-swing din SUA anior '60-'70. Mike e un tanar care incearca sa se realizeze la Hollywood. Prietenii sai decid sa il introduca in lumea cluburilor de dans.

  Regia: Doug Liman
  12 2
  7.2
 • Flirting with Disaster (1996)

  Cochetând cu dezastrul

  Mel e chinuit de o întrebare: cine-i sunt părinții? Într-o zi, reprezentanta unei agenții de adopții îl anunță că i-a găsit mama. Pleacă alături de soție și de agentă pentru a-și întâlni mama, dar, dezastru: femeia nu e mama lui adevărată!

  Regia: David O. Russell
  11 1
  6.7
 • The Hunters (1996)

  Regia: Kjell Sundvall
  1 0
  7.0
 • My Man (1996)

  Regia: Bertrand Blier
  1 1
  6.3
 • The Funeral (1996)

  Funeralii

  In anii 30, doi frati mafioti, Ray Tempio si Chez Tempio, sunt profund afectati de uciderea fratelui lor cel mic. Desi sotia incearca sa-l opreasca, constienta de urmarile sangeroase, Ray declanseaza o dramatica infruntare cu banda adversa.

  Regia: Abel Ferrara
  2 0
  6.6
 • Nash Bridges (1996)

  Scenariul: Carlton Cuse
  6 0
  6.8
 • N'oublie pas que tu vas mourir (1996)

  Nu uita că vei muri!

  Cu trei zile înaintea încorporării, un student la istoria artei descoperă că e seropozitiv. Din acel moment, totul în viața lui capătă un alt sens și, asemeni eroilor romantici, tânărul hotărăște să lupte cu propriul destin.

  Regia: Xavier Beauvois
  0 0
  6.4
 • Get on the Bus (1996)

  Lecții de viață

  Marsul „Million Man” din Washington aduna anual persoane de culoare care sosesc din toate colturile Statelor Unite, iar din Los Angeles, un grup de persoane a plecat intr-un autobuz pentru a fi prezent la aceasta manifestatie. Pe drum fac...

  Regia: Spike Lee
  0 0
  6.9