Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2005 - pagina 53 din 62

  • Walk the Line (2005)

    Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash

    Filmul este o cronică a vieții legendarului cântăreț country Johnny Cash, începând cu perioada copilăriei sale din Arkansas, la o fermă de bumbac, și până dincolo de cunoașterea succesului și a celebrității

    Regia: James Mangold
    Oscar-uri:
    31 1
    7.8
  • Dirty Love (2005)

    Dragoste murdară

    Ce recomandare mai bună pentru amatorii de extrem decât că acest film a încasat  în 2006 câteva Zmeurici de Aur?

    Regia: John Asher
    1 1
    3.5
  • The Skeleton Key (2005)

    Cheia schelet

    Caroline se mută în Louisiana şi îl ia în grijă pe Ben, victimă a unui atac cerebral. Atmosfera în casă este, însă, foarte suspectă. După ce obţine o cheie care poate deschide toate încăperile din casă, Caroline descoperă o cameră secretă în pod.

    Regia: Iain Softley
    17 3
    6.5
  • Jarhead (2005)

    Pușcași marini

    O observare la persoana intai a Războiului din Golf. Sunt prezentati tineri recruti in desert, in costume transpirate, cu pasiune pentru muzica rock și pornografie. Ei au fost antrenati sa ucida si apoi stationeaza intr-un mediu arid, suprarealist.

    Regia: Sam Mendes
    31 3
    7.0
  • Tideland (2005)

    Țara minunilor

    O fetita de noua ani (Jodelle Ferland) ramane fara parinti intr-o casa izolata. Ea-si gaseste drept companion un epileptic retardat obsedat de submarine si o fata batrana pasionata de taxidermie. Lumea creata de Terry Gilliam se cufunda intr-un...

    Regia: Terry Gilliam
    8 0
    6.3
  • Oliver Twist (2005)

    Părăsit la o vârstă fragedă, Oliver Twist este obligat să trăiască într-o casă de muncă administrată de domnul Bumble, care fură din mâncarea, și așa puțină, a băieților. Disperat dar hotărât, Oliver evadează pe străzile Londrei.

    Regia: Roman Polanski
    10 2
    6.8
  • Mortuary (2005)

    Regia: Tobe Hooper
    2 1
    4.2
  • The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005)

    Ghidul autostopistului galactic

    Cu câteva secunde înainte ca Pământul să fie distrus de niște creaturi malefice, Arthur Dent este trimis în spațiu de către prietenul său, un extraterestru în formă umană, iar el si prietenii săi vor sa afle misterele vieții și ale universului.

    Regia: Garth Jennings
    22 0
    6.7
  • 7 Seconds (2005)

    7 secunde

    Căpitanul Tolliver (Snipes) e un fost membru al Delta Force care trebuiă să conducă un jaf armat planificat să meargă perfect. În schimb, el sfărșește prin a dobândi o pictură de Van Gogh neprețuită - dar un membru din echipa sa este luat ostatic.

    Regia: Simon Fellows
    7 1
    4.8
  • Wolf Creek (2005)

    Traseul morții

    Trei tineri excursionisti se pierd in izolatele tinuturi australiene. Dupa mai multe zile de condus si fel de fel de aventuri, ei ajung in parcul national Wolf Creek, unde-si instaleaza tabara. A doua zi, isi dau seama ca masina nu mai porneste.

    Regia: Greg McLean
    22 4
    6.2
  • Human Trafficking (2005)

    Trafic uman

    Sute de mii de tinere femei, au fost smulse din vietile lor si aruncate intr-o existenta infernala, plina de brutalitate de prostitutie... Filmul prezinta povestea catorva dintre ele si a acelora care lupta pentru drepturile lor.

    9 0
    7.5
  • Shopgirl (2005)

    Fata de la magazin

    Shopgirl este povestea Mirabellei, o vanzatoare dezghetata care vrea sa devina artista si vinde manusi si accesorii in raionul unui magazin. Ea are doi barbati in viata ei: bogatul divortat Ray Porter (Steve Martin) si tanarul muzician Jeremy....

    Regia: Anand Tucker
    7 2
    6.3
  • Dirty Deeds (2005)

    Probe murdare

    10 incercari. 12 ore. O noapte nebuna si salbatica. Din vena unor comedii spumoase precum „American Pie”, „Probe murdare” este o comedie pentru adolescenti in care un elev din anul terminal al liceului vrea sa devina primul absolvent din...

    Regia: David Kendall
    4 1
    5.7
  • Valiant (2005)

    Aceasta comedie animata infatisaza povestea unui porumbel modest pe nume Valiant, care isi depaseste dimensiunile sale reduse pentru a deveni un erou in Serviciul Porumbeilor Zburatori ai Fortelor Aeriene ale Marii Britanii in timpul celui de-al...

    Regia: Gary Chapman
    5 0
    5.5
  • Elizabethtown (2005)

    O fabula comica, surprinzatoare si sincera despre viata si moarte, Elizabethtown este calatoria unui tanar barbat intr-o directie necunoscuta si a unei femei care il ajuta sa-si limpezeasca conceptiile despre lumea ce il inconjoara.

    Regia: Cameron Crowe
    15 5
    6.3