Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2005 - pagina 57 din 62

  • Final Fantasy VII: Advent Children (2005)

    Fantezia finală VII: Copii veniți

    Continuand povestea bazata pe succesul jocului pentru Play Station - Final Fantasy VII, doi ani au trecut de cand ruinele din Midgar stau ca un testament al sacrificiilor aduse in slujba pacii. Dar lumea va fi in curand pusa in fata unei noi...

    Regia: Tetsuya Nomura, Takeshi Nozue
    25 1
    7.2
  • The Dukes of Hazzard (2005)

    Cursa din Hazzard

    Baietii familiei Duke, Bo (William Scott) si Luke (Johnny Knoxville) alaturi de superba Daisy Duke (Jessica Simpson) si Unchiul Jesse (Willie Nelson), incearca sa salveze ferma familiei din Hazzard County de lacomia lui Boss Hogg (Burt Reynolds).

    Regia: Jay Chandrasekhar
    19 0
    5.1
  • Be Cool (2005)

    Fii șmecher

    In aceasta continuare a succesului Get Shorty / Un mafiot la Hollywood, Chili Palmer (John Travolta) se implica in industria muzicala. In scena mai apar o crima, mai multi mafioti si un bodyguard homosexual care vrea sa devina cantaret.

    Regia: F. Gary Gray
    15 0
    5.6
  • Hard Candy (2005)

    Capcană fatală

    Inteligenta și fermecătoarea Hayley, o tânără nonconformistă, nu ar avea ce să caute la o întâlnire cu atrăgătorul Jeff, un fotograf de modă în vârstă de peste 30 de ani pe care l-a cunoscut pe internet. Înainte să-și dea seama, se pomenește...

    Regia: David Slade
    24 1
    7.0
  • Doom (2005)

    Osândirea

    Un apel disperat de ajutor venit de pe stația de cercetare Olduvai, aflată pe planeta Marte, face o echipă specială de intervenții să meargă acolo. Ceva cu siguranță nu este în regulă.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    70 2
    5.2
  • Goal! The Dream Begins (2005)

    Gol!: Visul începe

    Las fel ca milioanele de copii din intreaga lume, Santiago Munez viseaza sa devina un fotbalist profesionist. Totusi, locuind intr-un cartier de la periferia orasului Los Angeles, el crede ca este numai un vis si atat.

    Regia: Michael Winterbottom, Danny Cannon
    7 1
    6.7
  • Grey's Anatomy (2005)

    Anatomia lui Grey

    Când începe primul an de activitate ca medic într-un spital din Seattle, Meredith încearcă să mențină relații bune cu toți colegii. Dar în această meserie dificilă, competiția este foarte dură!

    Scenariul: Shonda Rhimes
    1278 46
    7.6
  • The Jacket (2005)

    Cămașa de forță

    Câştigătorul premiului Oscar (pentru rolul din The Pianist), Adrien Brody joacă în thriller-ul psihologic The Jacket rolul unui veteran al Războiului din Golf care se trezeşte prins într-un scenariu de groază. Împuşcat în cap pe frontul din Irak,...

    Regia: John Maybury
    35 1
    7.1
  • Cinderella Man (2005)

    Renăscut din cenușă

    În mijlocul Marii Crize a anilor ’30, o Americă sufocată de probleme economice devastatoare și îngenuncheată de sărăcie a fost luată prin surprindere de un erou neobișnuit, un erou care a făcut-o să aplaude și care a ridicat-o în picioare.

    Regia: Ron Howard
    37 1
    8.0
  • Serenity (2005)

    Seninătatea

    Căpitanul Reynolds, un veteran dintr-un război civil intergalactic, trăieste la bordul navei sale, Serenity. El conduce un echipaj mic si divers, dar când ia la bordul navei doi noi pasageri, primeste în schimb mult mai mult decât îsi dorise.

    Regia: Joss Whedon
    89 6
    7.8
  • Get Rich or Die Tryin' (2005)

    Îmbogățește-te sau mori încercând

    În filmul său de debut, superstarul hip-hop Curtis „50 Cent” Jackson explodează pe ecran în această puternică dramă urbană a aclamatului regizor Jim Sheridan (In America). Supravietuind unui schimb de focuri aproape fatal, Marcus (50 Cent)...

    Regia: Jim Sheridan
    11 0
    5.5
  • BloodRayne (2005)

    Prințesa vampirilor

    România, 1746. Rayne încearcă să îșI răzbune mama, ucisă cu mulți ani în urmă chiar de tatăl ei, Kagan, rege al vampirilor. Rayne va porni în căutarea lui Kagan alături de alți doi încercați vânători de vampiri, Vladimir și Sebastian.

    Regia: Uwe Boll
    24 3
    3.0
  • Elektra (2005)

    Razboinica Elektra (Jennifer Garner) isi revine dintr-o experienta sora cu moartea. Este eliberata din spital si porneste pe urmele celor care au bagat-o in coma. Filmul este un fel de continuare a peliculei Daredevil, avand-o in centru pe Elektra.

    Regia: Rob Bowman
    63 4
    4.7
  • Lord of War (2005)

    Traficantul de arme

    Într-o lume în care armele se vând ca pâinea caldă, cea mai importantă regulă a traficanților este să nu se lase ucisi cu propria marfa. Bazat pe întâmplări reale, filmul prezintă unele dintre cele mai controversate aspecte ale Războiului Rece.

    Regia: Andrew Niccol
    43 1
    7.6
  • Match Point (2005)

    Punctul de meci

    Un tanar instructor de tenis provenit dinte-un mediu modest, Chris Wilton (Jonathan Rhys-Meyers) se angajeaza intr-un club frecventat de inalta societate londoneza. Se imprieteneste rapid cu Tom Hewett (Matthew Goode), cu care imparte pasiunea...

    Regia: Woody Allen
    24 4
    7.6