Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2012 - pagina 65 din 86

  • Big Top Scooby-Doo! (2012)

    Scooby-Doo la circ

    Scooby-Doo, Shaggy și gașca ajung în Atlantic City pentru o vacanță relaxantă... și o sumedenie de mistere de rezolvat! După ce vizitează ringul unui circ ce este bănuit de vârcolaci, gașca merge sub acoperire pentru a afla ce se întâmplă de fapt.

    Regia: Ben Jones
    4 0
    6.7
  • Vampire Dog (2012)

    Catelul vampir

    Ace este ca orice alt copil până în momentul în care primește un câine de la bunicul lui din Transilvania. Curând, Ace descoperă că Fang nu este un câine obișnuit, ci unul...vampir care, pe deasupra, mai vorbește și engleza.

    Regia: Geoff Anderson
    0 0
    4.2
  • Unit 7 (2012)

    Unitatea 7

    Unit 7 are o sarcină grea: să cureţe oraşul de traficanţii de droguri şi să stopeze puterea nefastă cu care aceştia controlează străzile.

    Regia: Alberto Rodríguez
    2 0
    6.5
  • Saints and Soldiers: Airborne Creed (2012)

    Sfinți și soldați: Misiunea Berlin

    Saints and Soldiers: Airborne Creed (2012) este un film de război cu ațiunea în timpul invaziei Nordului Franței de către Aliați în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

    Regia: Ryan Little
    12 3
    5.7
  • Secret of the Wings (2012)

    Clopoțica și secretul aripilor

    Clopoțica, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un tărâm interzis, unde va face descoperirea vieții sale și, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice

    Regia: Roberts Gannaway, Peggy Holmes
    12 0
    7.0
  • To Rome with Love (2012)

    Din dragoste pentru Roma

    Comedie caleidoscopică ale cărei schimburi de replici au loc în Cetatea Eternă, unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii. Un arhitect american vine aici să-și retrăiască tinerețea.

    Regia: Woody Allen
    8 0
    6.3
  • Safety Not Guaranteed (2012)

    Siguranța nu este garantată

    Trei angajați ai unei reviste se întrec în a lua un interviu unui om care a publicat un anunț, conform căruia ar căuta pe cineva care să îl însoțească într-o călătorie în timp

    Regia: Colin Trevorrow
    4 0
    6.9
  • Wrong Turn 5: Bloodlines (2012)

    Drum interzis 5: Moștenirea

    Un mic orașel din West Virginia găzduiește legendarul festival "Mountain man" de Halloween. Astfel se strâng o mulțime de petrecăreți costumați pentru o noapte sălbatică de muzică și băutură. Dar o familie de canibali distruge distracția...

    Regia: Declan O'Brien
    17 1
    4.1
  • The Letter (2012)

    Odată cu apropierea premierei noii sale opere, Martine începe să fie paranoică. Tyrone, unul din actorii din piesă, devine fascinat de Martine în timp ce comportamentul acesteia devine din ce în ce mai ciudat, trecând de la halucinații la momente...

    Regia: Jay Anania
    0 0
    3.4
  • Magic Mike (2012)

    Mike meseriașu'

    Mike e un tip întreprinzător. Ziua își urmează visul american: pune acoperișuri, tunează mașini sau creează mobilier. Noaptea e pur și simplu meseriaș! Cap de afiș într-un spectacol interpretat de bărbați, el e starul de pe scena clubului Xquisite.

    Regia: Steven Soderbergh
    11 3
    6.1
  • Looper (2012)

    Asasin în viitor

    Călătoria în timp oferă mafiei viitorului un mijloc de a scăpa de inamicii nedoriți: legați fedeleș, aceștia sunt trimiși în trecut, unde primesc un glonte în cap. Victima dispare, iar în trecut cadavrul ei nu există din punct de vedere legal.

    Regia: Rian Johnson
    62 4
    7.4
  • The Neighbors (2012)

    Vecinii

    Scenariul: Dan Fogelman
    0 0
    6.9
  • Vegas (2012)

    Scenariul: Nicholas Pileggi, Greg Walker
    4 0
    7.3
  • Blood Money (2012)

    Un cartel de droguri columbian isi uneste fortele cu un grup din Hong Kong și cu cel mai bun asasin din lume, pentru a trimite două tone de cocaină în Australia și China.

    Regia: Gregory McQualter
    1 0
    3.2
  • The Campaign (2012)

    Campania

    Cam Brady e obișnuit cu viața de politician, după ce a fost ales de patru ani în Congresul american. Deși s-ar părea că are experiență, Brady nu a concurat niciodată cu nimeni pentru voturi, pentru că nimeni nu i s-a mai opus într-o cursă electorală.

    Regia: Jay Roach
    11 0
    6.1