Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2014 - pagina 19 din 95

  • Speed Walking (2014)

    Marșul

    Suntem în Danemarca, anul 1970. Martin are 14 ani, locuiește într-un orășel ciudat și se pregătește să marcheze trecerea de la băiat la bărbat. Dar mama lui iubită moare subit, iar această tragedie declanșează o serie de evenimente neașteptate.

    Regia: Niels Arden Oplev
    1 1
    6.7
  • No One's Child (2014)

    Copilul nimănui

    În primăvara lui 1988, un băiat sălbatic este găsit în adâncul pădurilor bosniace. Primește numele Haris și este trimis la un orfelinat din Belgrad. El și un alt băiat, Žika, devin de nedespărțit, iar Haris se va integra încetul cu încetul

    Regia: Vuk Ršumović
    4 0
    7.5
  • Tokyo Fiancée (2014)

    Logodnica din Tokyo

    „Aveam 20 de ani si voiam sa fiu japoneza”. Asa se prezinta Amelie, protagonista filmului. Nascuta in Japonia (din parinti belgieni) dar crescuta in Belgia, la varsta de 20 de ani isi cumpara un bilet de avion pentru Japonia.

    Regia: Stefan Liberski
    5 0
    6.4
  • The Judgment (2014)

    Judecata

    Mityo și fiul său Vasko trăiesc într-o zonă săracă, în apropierea graniței dintre Bulgaria, Turcia și Grecia. Mityo a pierdut tot ceea ce avea. Pentru a îndrepta totul, el trebuie să găsească iertare și să aibă curajul de a confrunta trecutul.

    Regia: Stephan Komandarev
    0 1
    7.2
  • 2 0
    8.0
  • About a Girl (2014)

    Despre o fată

    Charleen, de 15 ani, se întreabă de ce trebuie să fie așa de complicat „să crești”. Într-o zi, decide să termine cu totul. Din fericire, eșuează și descoperă cât de amuzante și minunate pot fi cu adevărat viața și dragostea!

    Regia: Mark Monheim
    0 0
    6.6
  • Regia: Sacha Bennett
    21 3
    6.0
  • Pasolini (2014)

    Ultima zi din viața marelui poet și cineast italian Pier Paolo Pasolini. În noaptea de 2 noiembrie 1975, Pasolini a fost ucis într-un cartier din Roma. Ultima zi din viață și-a petrecut-o împreună cu mama sa, apoi cu cel mai drag prieten al său

    Regia: Abel Ferrara
    3 1
    5.9
  • Queen & Country (2014)

    Pentru regină și țară

    Queen and Country își desfășoară acțiunea în anii ’50 și se concentrează asupra unui tânăr englez, crescut la Londra în timpul Celui de-al doilea Război Mondial, care se alătură armatei britanice pentru a lupta în Războiul din Coreea.

    Regia: John Boorman
    9 1
    6.2
  • Redeemed (2014)

    Regia: David A.R. White
    2 0
    4.5
  • The Search (2014)

    Căutarea

    The Search / Căutarea spune povestea a patru personaje prinse în recentul război din Cecenia anului 1999. Patru vieţi din planuri total diferite sunt aduse la un loc de o spectaculoasă întorsătură a destinului.

    Regia: Michel Hazanavicius
    5 0
    6.8
  • The Guide (2014)

    Ochii inimii

    Plasat în 1930, în timpul campaniei de înfometare și de epurare a regimului stalinist, care a dus la moartea a circa 10 milioane de oameni, filmul spune povestea unui băiețel de 10 ani martor la uciderea tatălui său.

    Regia: Oles Sanin
    6 0
    7.7
  • Horizon: Inside the Dark Web (2014)

    Înăuntrul Păienjenișul întunecat

    La douăzeci și cinci de ani de la crearea pânzei de păianjen (rețelei) mondiale, aceasta este acum prinsă în cea mai mare controversă a existenței sale - supravegherea. Cu mulți oameni îngrijorați că guvernele și corporațiile ne pot monitoriza...

    Regia: Mike Radford
    1 0
    7.4
  • Borderless (2014)

    Fără frontiere

    Un băiat pescuiește de ceva timp într-un vas ancorat care a rămas în zona de graniță. El a ales locul pentru izolarea și seninătatea lui când apariția unui străin îi distruge pacea și munca.

    Regia: Amirhossein Asgari
    0 0
    6.8
  • War Book (2014)

    Cartea războiului

    Acțiunea se petrece timp de trei zile, în care nouă civili se adună într-o clădire guvernamentală ca să ia parte la un exercițiu politic.

    Regia: Tom Harper
    2 1
    6.8