Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2016 - pagina 103 din 106

  • Billions (2016)

    Miliarde

    Procurorul Chuck primește informații că mogulul Bobby Axelrod s-ar face vinovat de rele practici pe piața de capital. Foarte popular, Axelrod pare intangibil pentru Rhoades, dar asta nu îl împiedică pe procuror să întindă capcane.

    Scenariul: David Levien, Brian Koppelman, Andrew Ross Sorkin
    936 29
    8.3
  • Standoff (2016)

    Martor incomod

    In timp ce vizitează mormântul părinților ei, o fată pe nume Bird vede și fotografiază un asasin plătit cum omoară oamenii care participă la o înmormântare. Acesta încearcă s-o ucidă și pe ea, dar fata reușește să fugă în pădure.

    Regia: Adam Alleca
    12 0
    6.1
  • Brooklyn (2016)

    Povestea unei fete irlandeze (Saoirse Ronan) care îşi caută norocul în New York-ul anilor '50. Printre alte întâmplări, se căsătoreşte în secret cu un instalator (Domhnall Gleeson) pe care îl întâlneşte la dansul de vineri seara

    Regia: John Crowley
    32 3
    7.5
  • Beowulf: Return to the Shieldlands (2016)

    Beowulf - Întoarcerea în Ținutul Scutului

    Plasat în Scandinavia. Beowulf, un iubit erou al geților, vine în ajutorul lui Hrothgar, regele danezilor, a cărui sală a tronurilor se află sub atacurile monstrului Grendel.

    Scenariul: James Dormer
    12 0
    5.7
  • Second Chance (2016)

    A doua șansă

    Descris într-o singură frază, Second Chance sună cam aşa: când casa îi este jefuită, iar hoţii îl ucid, poliţistul căzut în dizgraţie Jimmy Pritchard are parte de o nouă şansă când devine cobai pentru tehnologia revoluţionară inventată de un...

    Scenariul: Rand Ravich
    4 0
    7.4
  • Carol (2016)

    New York, anii '50. Therese Belivet lucrează într-un magazin de jucării, visând la o altă viață, când o întâlnește pe Carol Aird, o femeie seducătoare, mai matură, în plin divorț. O scânteie se aprinde, iar legătura devine din ce în ce mai puternică

    Regia: Todd Haynes
    22 2
    7.3
  • Joker Game (2016)

    Regia: Yu Irie
    0 0
    5.3
  • The Revenant (2016)

    The Revenant: Legenda lui Hugh Glass

    The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass, membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat.

    Regia: Alejandro González Iñárritu
    Oscar-uri:
    94 5
    8.0
  • Colony (2016)

    O specie extraterestră cucerește Pământul, iar supraviețuitorii umani au parte de vieți aparent liniștite în colonii înconjurate de ziduri înalte. Unii aleg să colaboreze cu invadatorii. Alții se aliază unei rezistențe hotărâte să saboteze invazia.

    Scenariul: Carlton Cuse, Ryan Condal
    719 11
    7.3
  • Creed (2016)

    Filmul spune povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului în ring al lui Rocky Balboa, Apollo. Acesta ajunge sub tutela bărânului Rocky, deşi acceptă cu greu să îl aibă ca mentor.

    Regia: Ryan Coogler
    74 4
    7.6
  • Night Owls (2016)

    Păsări nocturne

    Kevin e un tip obsedat de munca lui, care nu prea își face timp să se distreze. Totuși, când o cunoaște pe frumoasa și haotica Madeline, cei doi sfârșesc în pat, doar că nu la ea acasă, ci în casa șefului lui Kevin.

    Regia: Charles Hood
    2 0
    6.2
  • Submerged (2016)

    Scufundat

    Regia: Steven C. Miller
    5 1
    4.1
  • 400 Days (2016)

    400 de Zile

    Patru astronauti participa la simularea unei misiuni in care sunt trimisi pe o planeta indepartata, pentru a testa efectele psihologice pe care le are calatoria in spatiu. Starea mentala a astronautilor incepe sa se deterioreze atunci cand pierd...

    Regia: Matt Osterman
    7 4
    4.4
  • Warcraft (2016)

    Warcraft. Începutul

    Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanţa unei confruntări milenare.

    Regia: Duncan Jones
    147 7
    6.7
  • Love (2016)

    Dragoste

    Murphy, un american la Paris, intră într-o relaţie foarte tensionată atât sexual cât şi emoţional cu Electra, o tânără instabilă. Fără să ştie ce efect ar putea avea asupra relaţiei lor, cei doi o invită în patul lor pe atrăgătoare lor vecină.

    Regia: Gaspar Noé
    33 14
    6.1