Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2016 - pagina 73 din 105

  • O mamă, Shideh (Narges Rashidi) și fiica ei Dorsa (Avin Manshadi) luptă pentru a face față terorilor de dupa razboiul din anii '80, dintre Iran și Irak, când un rău malefic începe să le bântuie casa.

    Regia: Babak Anvari
    6 0
    6.8
  • Pandorica (2016)

    SF
    Regia: Tom Paton
    2 2
    3.5
  • People of Earth (2016)

    The Group

    Scenariul: David Jenkins
    8 1
    7.7
  • Medici (2016)

    Medici: Maeștrii Florenței

    Povestea familiei Medici din Florența, ascensiunea lor de la negustori simpli la comercianți de putere aprinzând o revoluție economică și culturală. Pe parcurs, ei au dobândit, de asemena, o listă lungă de inamici puternici.

    Scenariul: Nicholas Meyer, Frank Spotnitz
    165 1
    7.9
  • Planeta Pământ (denumire originală Planet Earth) este un serial TV din 2006, produs de către BBC Natural History Unit. Realizat în decursul a cinci ani, acesta este cel mai scump serial documentar despre natură comandat vreodată de BBC, și, de...

    57 0
    9.5
  • Capitanul Charles MCVay este un comandant al Marinei a cărui navă s-a scufundat în Marea Filipinelor în timpul unei misiuni secrete: livrarea unor părți dintr-o bombă atomică ce ar fi trebuit să pună capăt Celui de-al Doilea Război Mondial.

    Regia: Mario Van Peebles
    35 7
    5.3
  • Mower Minions (2016)

    Regia: Bruno Chauffard, Glenn McCoy
    5 0
    6.7
  • Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)

    Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi

    Jacob, în vârstă de 16 ani, urmărește niște indicii care îi duc pe o insulă misterioasă, unde descoperă ruinele dărăpanate ale Școlii Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați.

    Regia: Tim Burton
    49 3
    6.7
  • Correspondence (2016)

    Corespondența

    Relația dintre Ed, un astronom căsătorit și Amy, amanta lui, care au petrecut anii departe unul de altul, este bazată doar pe apeluri telefonice și texte. Într-o zi Amy începe să observe ceva ciudat în mesajele lui Ed.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    12 0
    6.1
  • The Handmaiden (2016)

    Slujnica

    Sookee e angajată în serviciul moștenitoarei Hideko, care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee păstrează însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan care se dă drept conte.

    Regia: Park Chan-wook
    55 8
    8.1
  • Ouija: Origin of Evil (2016)

    Ouija: Originea răului

    O văduvă introduce un nou număr în seria de mici înșelătorii cu care își câștigă banii. Odată cu noul truc, o forță cât se poate de reală se arată. Când fiica cea mică îi cade pradă, familia trebuie să înfrunte temeri inimaginabile pentru a o salva.

    Regia: Mike Flanagan
    24 1
    6.2
  • Hands of Stone (2016)

    Pumni de piatră

    Filmul „Pumni de piatră” spune povestea legendarului Roberto Duran şi a antrenorului său Ray Arcel, precum şi a modului în care şi-au schimbat viaţa unul celuilalt. E o poveste despre iubirea şi pasiunea din inima erei de Aur a Boxului.

    Regia: Jonathan Jakubowicz
    14 2
    6.6
  • The Young Pope (2016)

    Tânărul papă

    Povestea începuturilor pontificatului lui PIUS al XIII-lea, născut Lenny Belardo. Un personaj complex și tulburat, atât de conservator în alegerile sale încât frizează granița obscurantismului, dar plin de compasiune față de cei slabi și săraci.

    Scenariul: Paolo Sorrentino
    44 3
    8.3
  • Storks (2016)

    Berzele

    Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuți, s-au reprofilat. Ele nu mai expediază bebeluși, ci pachete. Când apare, însă, o comandă pentru un pui de om, cea mai competentă barză-curier trebuie să îndrepte problema și să livreze copilul.

    Regia: Nicholas Stoller, Doug Sweetland
    41 2
    6.8