Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2017 - pagina 54 din 99

  • O povestire animată a poemului titular al lui Kobe Bryant, care semnalează retragerea sa din sportul care i-a făcut numele.

    Regia: Glen Keane
    Oscar-uri:
    0 0
    7.3
  • The Tribes of Palos Verdes (2017)

    Triburile din Palos Verdes

    Bazându-se pe romanul lui Joy Nicholson, drama se concentrează asupra unei familii din California de Sud, a cărei viață este zdruncinată după dizolvarea căsătoriei părinților.

    Regia: Brendan Malloy, Emmett Malloy
    5 0
    5.8
  • Rock and a Hard Place (2017)

    The Rock și a doua șansă

    Inspirat de experiențele lui Dwayne Johnson cu legea din tinerețe, documentarul HBO “Rock and a hard place” prezintă viața tinerilor aflați în detenție care primesc o a doua șansă prin intermediul unui program unic.

    Regia: Jon Alpert, Matthew O'Neill
    2 0
    7.3
  • Double Date (2017)

    O intalnire dubla

    Când Jim, un virgin de 29 de ani, și Alex, prietenul lui încrezut, le întâlnesc pe surorile Kitty și Lulu, cred că au câștigat la loto. Ei nu-și dau seama că aceste femei fatale vor ca Jim să piardă mai mult decât virginitatea.

    Regia: Benjamin Barfoot
    8 1
    5.9
  • The Lovers (2017)

    Regia: Azazel Jacobs
    9 0
    6.1
  • Euthanizer (2017)

    Eutanasiere

    Veijo este un mecanic care eutanasiază animale bolnave și bătrâne. Problemele apar când proprietarul unui câine pe care trebuia să-l omoare își dă seama că animalul este în continuare viu.

    Regia: Teemu Nikki
    5 1
    6.7
  • Ravenous (2017)

    Înfometați

    Într-un sat izolat din Quebec lucrurile se schimbă. Localnicii nu mai sunt ce erau, corpurile lor se descompun și ceva îi face să îi atace pe cei dragi. Câțiva supraviețuitori se refugiază în pădurile din împrejurimi în căutarea altora încă întregi.

    Regia: Robin Aubert
    9 4
    5.8
  • Along With the Gods: The Two Worlds (2017)

    Alături de zei: Cele două lumi

    După ce moare într-un mod neașteptat, Ja-hong este condus la viața de apoi de către trei “gardieni ai vieții”. Doar atunci când trece prin șapte încercări timp de 49 de zile și dovedește că este nevinovat în viața pe care tocmai a pierdut-o, el...

    Regia: Kim Yong-hwa
    49 7
    7.2
  • The Death of Stalin (2017)

    Moartea lui Stalin

    Bazându-se pe romanul grafic al lui Fabien Nury și Thierry Robin, drama urmărește ultimele zile ale dictatorului sovietic și descrie haosul regimului după moartea sa din 1953, după 30 de ani de guvernare a Federației Sovietice.

    Regia: Armando Iannucci
    170 30
    7.3
  • 21 Thunder (2017)

    Jucătorii și antrenorii unei echipe de fotbal din Montreal visează la celebritate în timp ce în viețile lor apar iubirea, teama, pasiunea și violența.

    Scenariul: Riley Adams, Kenneth Hirsch, Adrian Wills
    1 1
    6.1
  • Bleeding Steel (2017)

    Misiune sângeroasă

    Un agent special al poliției este însărcinat cu protejarea unui cercetător și a creației lui de o bandă de personaje sinistre.

    Regia: Leo Zhang
    120 21
    5.2
  • Ferdinand (2017)

    Confundat cu o bestie, Ferdinand a fost izgonit din propria casă. Hotărât să revină la familie, își face o echipă cu care pornește într-o aventură extraordinară.

    Regia: Carlos Saldanha
    231 14
    6.7
  • I am Truly a Drop of Sun on Earth (2017)

    Chiar sunt o raza de soare pe Pamant

    April este o prostituată dintr-un club de noapte din Tbilisi. Aici îl întâlnește pe Dije, un refugiat nigerian care a ajuns în Georgia din greșeală. O dragoste ciudată se naște între aceste două ființe care trăiesc la marginea societății.

    Regia: Elene Naveriani
    0 0
    6.0
  • Novitiate (2017)

    Novice

    Regia: Margaret Betts
    20 3
    6.7
  • The Breadwinner (2017)

    Pâinea războiului

    Parvana are 11 ani și trăiește cu familia într-un mic bloc din Kabulul devastat de război. Într-o zi, tatăl ei e arestat și viața familiei se schimbă o dată pentru totdeauna.

    Regia: Nora Twomey
    24 3
    7.7