Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2017 - pagina 66 din 99

  • Regia: Christian Pasquariello
    23 16
    4.3
  • One Percent More Humid (2017)

    Umiditate crescută

    Filmul ne spune povestea a două prietene care nu s-au mai văzut din copilărie. Cele două se întâlnesc în vacanța de vară pentru a trece peste o experiență traumatizantă foarte veche.

    Regia: Liz W. Garcia
    9 3
    5.6
  • Future Man (2017)

    Omul din viitor

    Josh Futturman, un om de servici ziua/ gamer de nivel mondial noaptea, are sarcina de a preveni dispariția omenirii după ce vizitatori misterioși din viitor îl proclamă cheia pentru a învinge invazia iminentă a unei super-rase.

    Scenariul: Howard Overman, Kyle Hunter, Ariel Shaffir
    67 17
    7.6
  • Bad Blood (2017)

    Cu mâinile murdare

    Bazată pe fapte reale, această dramă polițistă urmărește epopeea familiei Rizzuto și a urmașilor săi, care trag ițele crimei organizate din Montreal.

    Scenariul: Michael Konyves, Simon Barry
    42 5
    7.5
  • The Foreigner (2017)

    Străinul

    Chan este un umil proprietar de restaurant la Londrei. Viața îi e tulburată de uciderea fiicei lui. Ar vrea să îi găsească pe făptași, dar autoritățile nu îl ajută. La ani buni după ce a renunțat la trecutul de luptător, ia legea în propriile mâini.

    Regia: Martin Campbell
    387 18
    7.0
  • Daddy's Home 2 (2017)

    Tata în război cu... tata 2

    Tata în război cu... tata 2 urmărește peripețiile lui Brad (Will Ferrell) și Dusty (Mark Wahlberg), pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi, în perioada sărbătorilor de iarnă, și totodată să le ofere copiilor lor Crăciunul perfect.

    Regia: Sean Anders
    217 48
    6.0
  • The Son of Bigfoot (2017)

    Bigfoot Junior

    Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Bucuria regăsirii lor este umbrită de intenţiile malefice ale corporaţiei HairCo.

    Regia: Ben Stassen, Jérémie Degruson
    81 7
    6.1
  • An Inconvenient Sequel: Truth to Power (2017)

    O continuare incomodă: putere și adevăr

    În încercarea de a deschide ochii tuturor și de a transmite un semnal de alarmă, această continuare convingătoare arată că, deși mizele nu au fost niciodată mai mari, soluțiile pentru criza climatică sunt în continuare la îndemâna noastră.

    Regia: Bonni Cohen, Jon Shenk
    9 2
    6.6
  • The Villainess (2017)

    Ticăloasa

    Sook-hee, o tânără crescută să devină asasin plătit, se răzbună pe cei care i-au ucis soțul. Când să plece, își pierde cunoștința și este prinsă de serviciile secrete coreene. Acestea vor ca ea să devină agent secret

    Regia: Jung Byung-gil
    72 13
    6.6
  • Runaways (2017)

    Scenariul: Josh Schwartz, Stephanie Savage
    100 6
    6.8
  • Dark (2017)

    Întunericul

    Patru familii caută cu disperare răspunsuri privind dispariția unui copil și scot la iveală o enigmă complicată care cuprinde trei generații.

    Scenariul: Baran bo Odar, Jantje Friese
    88 7
    8.7
  • All Saints (2017)

    Toți Sfinții

    Când un grup de refugiați birmani se alătură congregației, pastorul unei biserici anglicane încearcă să-i ajute implicandu-i in muncile agricole și solicitând ajutorul comunității.

    Regia: Steve Gomer
    11 2
    6.2
  • Victoria & Abdul (2017)

    Victoria și Abdul

    Povestea extraordinară a unei prietenii ieșite din tiparele vremii dintre regina Victoria și Adbul Karim, un funcționar venit din India pentru a lua parte la Jubileu de Aur al reginei, și care va deveni favoritul acesteia, șocând astfel curtea regală

    Regia: Stephen Frears
    74 1
    6.8
  • Tulip Fever (2017)

    Febra Lalelelor

    O poveste de dragoste ilicită, între o tânără patriciană olandeză și pictorul angajat de soțul ei pentru a-i face portretul, ia o întorsătură catastrofală atunci când cei doi amanți decid să se arunce în vârtejul nebuniei din jurul lor.

    Regia: Justin Chadwick
    92 6
    6.2
  • Regia: Marc Webb
    67 9
    6.3