Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2018 - pagina 64 din 107

  • Night School (2018)

    Loserii de la seral

    Kevin Hart face din nou echipă cu producătorul Will Packer, pentru o nouă comedie în care niște indivizi inadaptați la societate sunt forțați să meargă la seral, doar-doar vor reuși să ia și ei bacul.

    Regia: Malcolm D. Lee
    136 18
    5.6
  • A treia tranșă din seria documentară “After Porns Ends”, care reflectă viețile și carierele vedetelor porno după timpul petrecut în industria controversată a divertismentului pentru adulți. Există o varietate de bărbați și femei, unii au fost...

    Regia: Brittany Andrews
    28 7
    5.4
  • Replicas (2018)

    Copii perfecte

    Replicas urmărește povestea unui om de știință îndurerat care experimentează tehnologia de clonare într-o încercare disperată de a-și învia familia ucisă într-un accident tragic de mașină.

    Regia: Jeffrey Nachmanoff
    289 32
    5.5
  • When Angels Sleep (2018)

    Când îngerii dorm

    Germán este un om de conduită și morală ireparabilă cu familia perfectă. Într-o noapte, Germán își vede viitorul spulberat când, conducând spre casă, loveste din întâmplare două fete, transformându-și noaptea în cel mai rău coșmar. Din acel...

    Regia: Gonzalo Bendala
    9 2
    5.5
  • Poinsettias for Christmas (2018)

    Sera de crăciunițe

    Cu câteva săptămâni înainte de Crăciun, Ellie decide să își ajute familia să livreze zeci de mii de crăciunițe pentru parada anuală din oraș. Problema este că frunzele plantelor nu sunt roșii, iar Ellie este hotărâtă să găsească un răspuns.

    Regia: Christie Will
    7 1
    6.5
  • Bohemian Rhapsody (2018)

    Rapsodia Boemă

    Bohemian Rhapsody este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

    Regia: Bryan Singer
    Oscar-uri: x 4
    313 27
    7.9
  • Aquaman (2018)

    Aquaman, în regia lui James Wan, îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman, care trebuie să îşi revendice tronul de drept, când lumea de sub ape porneşte un război de cucerire a uscatului.

    Regia: James Wan
    607 55
    6.8
  • Regia: David Slade
    52 27
    7.1
  • Sobibor (2018)

    Istoria rezistenței spiritului uman in fata mașinii de distrugere fără suflet. În octombrie 1943, deținuții de la Sobibor, conduși de locotenentul Armatei Roșii Alexander Pechersky, incep o revoltă - singura revoltă reușită în lagărul nazist.

    Regia: Konstantin Khabenskiy
    46 8
    6.4
  • Asher (2018)

    Regia: Michael Caton-Jones
    48 14
    5.5
  • A Twelve-Year Night (2018)

    Amintiri din celulă

    Filmul are la baza întâmplări reale petrecute în anul 1973 când Uruguayul este sub puterea dictaturii militare. Într-o noapte ploioasă de toamnă, trei prizonieri sunt scoși din celulă într-o operațiune militară secretă. Ordinul este precis: “din...

    Regia: Álvaro Brechner
    14 2
    7.5
  • Selection Day (2018)

    Un tânăr jucător de cricket are parte de o mulţime de provocări în încercarea sa de a deveni un star al acestui sport extrem de popular în India.

    0 0
    7.3
  • Lowlife (2018)

    Regia: Ryan Prows
    4 2
    6.2
  • The House That Jack Built (2018)

    Casa pe care Jack a construit-o

    Odată cu primele crime comise în anii ’70, Jack a făcut primul pas pentru a deveni un sofisticat criminal în serie. Cu poliția pe urmele sale, Jack începe să își asume riscuri tot mai mari pentru a comite o crimă perfectă - opera de artă supremă.

    Regia: Lars von Trier
    66 27
    6.8