Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2018 - pagina 86 din 107

  • Regia: Eric Summer
    10 0
    3.7
  • The Most Unknown (2018)

    Întrebări fără răspuns

    Trecând prin discipline precum fizica sau psihologia, nouă oameni de știință împărtășesc idei și caută o cale de mijloc prin explorarea întrebărilor profund existențiale.

    Regia: Ian Cheney
    3 2
    6.5
  • The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)

    Scrisori din insula Guernsey

    Al Doilea Război Mondial s-a încheiat, iar Juliet Ashton, o tânără scriitoare, decide să scrie o carte despre experiența din timpul războiului a locuitorilor insulei Guernsey. Rezultatul va fi o legătură neașteptată între ea și localnici.

    Regia: Mike Newell
    55 7
    7.3
  • Taxi 5 (2018)

    Transferat împotriva voinței sale la departamentul de poliție din Marsilia, Sylvain este solicitat de fostul inspector-șef, acum primar, să pună capăt jafurilor comise de "banda de italieni" care teroriza bijutierii din Marsilia.

    Regia: Franck Gastambide
    116 23
    4.6
  • Zion (2018)

    Regia: Floyd Russ
    1 0
    7.1
  • Tag (2018)

    TAG: Dă-o mai departe

    Timp de o lună, în fiecare an, 5 prieteni au plăcerea să concureze într-o variantă necenzurată a jocului de-a prinselea, riscându-și pielea, serviciul și relațiile pentru a câștiga. Acum, jocul se suprapune cu data căsătoriei celui încă neînvins.

    Regia: Jeff Tomsic
    150 25
    6.5
  • Regia: David L.G. Hughes
    54 11
    4.3
  • Million Pound Menu (2018)

    Cină de milioane

    Cei din următoarea generație de proprietari de restaurante au șansa să-și deschidă propriul local pentru a impresiona clienții și un grup de investitori chibzuiți.

    Scenariul: Natalie McArdle, Shaun Parry
    0 0
    6.7
  • Action Point (2018)

    Un parc de distracții neobișnuit

    D.C. este proprietarul capricios al parcului de distracții Action Point, un parc scăpat de sub control, unde plimbările sunt proiectate cu o siguranță minimă pentru distracție maximă.

    Regia: Tim Kirkby
    29 5
    5.1
  • All About The Washingtons (2018)

    Familia Washington

    MC Joe Speed, legenda hip-hopului, se retrage din showbiz și încearcă să găsească un echilibru între afaceri, iubire și haosul cotidian din familia sa.

    Scenariul: Jeremy Bronson
    0 0
    4.9
  • The House of Flowers (2018)

    Casa florilor

    O comedie neagră în care o matroană înstărită încearcă să țină nepătată reputația perfectă a familiei după ce amanta soțului ei le dezvăluie secretele murdare.

    Scenariul: Manolo Caro
    3 2
    7.6
  • McCall îi salvează pe cei agresați, exploatați și oprimați, pedepsindu-i pe cei vinovați, fără drept de apel. Însă, de data aceasta, el se va afla față în față cu asasini profesioniști, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge.

    Regia: Antoine Fuqua
    603 36
    6.7
  • Insatiable (2018)

    O adolescentă hărțuită apelează la concursurile de frumusețe pentru a se răzbuna, ajutată de un antrenor în dizgrație care realizează curând că este depășit de situație.

    Scenariul: Lauren Gussis
    13 2
    6.5
  • Mission: Impossible - Fallout (2018)

    Misiune: Imposibilă. Declinul

    Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie... Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt și echipa sa, alături de câțiva aliați familiari într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

    Regia: Christopher McQuarrie
    567 35
    7.7