Subtitrări pentru filmele și serialele apărute în anul 2020 - pagina 97 din 103

  • Onward (2020)

    Tot Înainte

    Plasat în suburbia unei lumi de poveste, Onward este povestea a doi frați elfi care pornesc într-o călătorie cu scopul de-a afla dacă magia mai este prezentă în lume.

    Regia: Dan Scanlon
    103 5
    7.4
  • Come to Daddy (2020)

    Vino la tati

    Elijah Wood joacă rolul unui tânăr ciudat care pornește către o cabană izolată pentru a-și vizita tatăl înstrăinat. Gestul lui va declanşează o serie de revelaţii şi ciocniri bizare.

    Regia: Ant Timpson
    14 1
    6.0
  • The Way Back (2020)

    Calea de întoarcere

    În liceu, Jack era un fenomen la baschet. Însă, dintr-odată, din motive necunoscute, a părăsit jocul, abandonând-și viitorul. Câțiva ani mai târziu, Jack e blocat la un loc de muncă nesemnificativ și se îneacă în alcool...

    Regia: Gavin O'Connor
    76 15
    6.7
  • Miami Beach (2020)

    Miami Bici

    Miami Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”.

    Regia: Jesús del Cerro
    75 18
    6.1
  • Coda (2020)

    The Gift

    Henry Cole, un pianist faimos, se confruntă cu tracul în ultima parte a carierei lui. El e inspirat de Helen, critic libertin de muzică. Ea crede că s-ar putea să aibă cheia revenirii lui Henry la cum era.

    Regia: Claude Lalonde
    18 3
    6.0
  • The Rhythm Section (2020)

    Ritmul răzbunării

    Blake Lively este Stephanie Patrick, o femeie pornită pe urmele celor care au orchestrat un accident aviatic în urma căruia familia ei a murit.

    Regia: Reed Morano
    96 21
    5.4
  • Crip Camp (2020)

    Crip Camp: O tabără revoluționară

    O tabără de vară originală impulsionează niște adolescenți cu dizabilități să pună la cale un protest, făurind un nou drum către egalitate.

    Regia: James Lebrecht, Nicole Newnham
    0 0
    7.7
  • Underwater (2020)

    Sub Ape

    Un echipaj de cercetători subacvatici trebuie să se îndrepte spre siguranță după ce un cutremur le distruge laboratorul submarin. În tot acest timp creaturi misterioase terorizează membrii echipajului la bordul stației de cercetare.

    Regia: William Eubank
    209 50
    5.9
  • The Call of the Wild (2020)

    Chemarea străbunilor

    Chemarea străbunilor transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890

    Regia: Chris Sanders
    276 10
    6.7
  • Uncorked (2020)

    Destupat

    Regia: Prentice Penny
    3 1
    6.4
  • Unorthodox (2020)

    Neortodox

    O tânără își părăsește comunitatea evreiască ultraortodoxă din New York și se mută la Berlin pentru a începe o viață nouă și a-și hotărî singură destinul. Dar chiar când începe să-și croiască propriul drum, trecutul o ajunge din urmă.

    Scenariul: Anna Winger
    21 7
    8.0
  • Vampires (2020)

    Vampirii: Între două lumi

    Scenariul: Benjamin Dupas, Isaure Pisani-Ferry
    5 0
    5.7
  • Feel Good (2020)

    Vreau să mă simt bine

    Scenariul: Mae Martin, Joe Hampson
    4 2
    7.5
  • Tiger King (2020)

    Regele tigrilor: Crime, haos și nebunie

    Printre excentricii și personajele bizare din lumea proprietarilor de feline de talie mare, puțini sunt atât de notorii ca Joe Exotic, un cântăreț poligam de muzică country, mereu înarmat, care este șeful unei grădini zoologice din Oklahoma.

    8 3
    7.5
  • Caliphate (2020)

    Califatul

    Fatima, agentă în secţia antitero din Stockholm, află că o grupare teroristă plănuieşte un atac în Suedia. Ajutată de Pervin, soţia unui membru al grupării, Fatima începe un război împotriva tuturor pentru a împiedica atacul şi a o salva pe Pervin.

    Scenariul: Wilhelm Behrman
    20 1
    8.2