Filmele și serialele cu Adam Driver

 • Hungry Hearts (2014)

  Inimi flămânde

  Relația aparent perfectă a lui Jude și a Minei e pusă la încercare odată cu nașterea fiului lor. Mina se izolează și devine o mamă exagerat de protectoare, în timp ce Jude încearcă să trăiască o viață normală în ciuda problemelor psihice ale soției

  Regia: Saverio Costanzo
  7 0
  6.4
 • While We're Young (2014)

  Cât suntem tineri

  Josh si Cornelia sunt un cuplu ajuns la varsta a doua, a carui existenta este data peste cap de aparitia tinerilor Jamie si Darby, un cuplu ce ii face pe cei doi sa isi doreasca sa isi retraiasca tineretea.

  Regia: Noah Baumbach
  5 3
  6.3
 • This Is Where I Leave Yo (2014)

  O săptămână nebună

  Tocmai când își descoperă soția în pat cu șeful lui și credea că nimic rău nu i s-ar mai putea întâmpla, Judd află că i-a murit tatăl. Înmormântarea îi reunește pe cei trei frați: Judd, afemeiatul Philip și seriosul Paul, dar și pe Wendy (Tina Fey).

  Regia: Shawn Levy
  12 2
  6.6
 • What If (2013)

  Ce dacă

  După un șir de relații proaste, Wallace decide să nu se mai implice într-o relație romantică. Cu toate acestea, o întâlnește pe Chantry cu care are o legătură instantă. Dar fata are un iubit așa că cei doi vor fi doar buni prieteni.

  Regia: Michael Dowse
  9 1
  6.8
 • Tracks (2013)

  Calea deșertului

  Bazat pe romanul autobiografic al autoarei Robyn Davidson, filmul prezintă călătoria unei femei în neiertătorul deșert australian. Robyn este însoțită în aventură de câinele său, Diggity, 4 cămile și de fotograful excentric Ric Smolan.

  Regia: John Curran
  5 0
  7.1
 • Un film în stilul specific al fraţilor Coen despre un compozitor-interpret de muzică folk ce încearcă să supravieţuiască pe scena muzicală new-yorkeză a anilor '60. Filmul este inspirat parţial de memoriile postume ale lui Dave Van Ronk.

  Regia: Joel Coen, Ethan Coen
  4 2
  7.4
 • Frances Ha (2012)

  Povestea unei femei din New York (care nu are un apartament), începătoare la o companie de dans (deși nu este dansatoare), care încearcă să-și urmeze visele, chiar dacă realizarea lor nu este tocmai posibilă.

  Regia: Noah Baumbach
  5 2
  7.4
 • Girls (2012)

  Fetele

  "Girls" este un fel de "Sex and the City" care înlocuieşte eleganţa cu realismul şi umorul incomod. Serialul de comedie urmăreşte stilul de viaţă a patru prietene de aproximativ 20 de ani. Ele locuiesc în New York şi acumulează în fiecare episod o...

  Scenariul: Lena Dunham
  0 0
  7.3