Filmele cu Adam Sandler

 • Blended (2014)

  Din greșeală împreună

  După o întâlnire pe nevăzute dezastruoasă, Lauren și Jim, părinți singuri, decid să nu se mai vadă vreodată. Însă fiecare pleacă într-o vacanță cu copiii și ajung să locuiască în același apartament luxos timp de o săptămână de safari în Africa.

  Regia: Frank Coraci
  22 2
  6.5
 • Grown Ups 2 (2013)

  Oameni mari și fără minte

  Trei ani au trecut de la aventurile din primul film, iar acum îl descoperim pe Lenny (Adam Sandler) revenit, alături de familie, în orașul unde a crescut. Adulții învață de la copiii lor ce înseamnă să provoci dezastru în jur.

  Regia: Dennis Dugan
  20 1
  5.4
 • Hotel Transylvania (2012)

  Hotel Transilvania

  Bine aţi venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni.

  Regia: Genndy Tartakovsky
  37 1
  7.1
 • That's My Boy (2012)

  Băiatu' tatii

  Pe când nu avea decât 14 ani, Donny (Adam Sandler) ajunge în pat cu o profesoară și o lasă însărcinată. Ani mai târziu, fiul său Todd e un investitor de succes și Donny are nevoie de el, căci Fiscul îi face probleme.

  Regia: Sean Anders
  10 2
  5.5
 • Jack and Jill (2011)

  Jack și Jill

  Jack ar duce o viață aproape perfectă  dacă n-ar avea-o de suportat pe sora lui geamănă - Jill. În fiecare an el trebuie să suporte o agasantă vizită de Thanksgiving a surorii sale, căreia nu-i trebuie mult ca să-i dea viața complet peste cap. 

  Regia: Dennis Dugan
  3 3
  3.3
 • Just Go with It (2011)

  Nevastă de împrumut

  Pentru a avea aventuri cu femei, Danny, un chirurg plastic de succes, se pretinde nefericit în căsătorie. Când dă peste cea care pare a fi femeia visurilor lui, nu folosește această metodă, dar ea descopera verigheta falsă folosită de chirurg.

  Regia: Dennis Dugan
  26 1
  6.4
 • Grown Ups (2010)

  Oameni mari și fără minte

  O comedie despre 5 buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după 30 de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei 5 vor descoperi că a îmbătrâni nu e egal cu a te maturiza.

  20 2
  5.9
 • Funny People (2009)

  Tipi simpatici

  Tipi simpatici este povestea lui George (Adam Sandler), un comic de succes, care, in momentul in care afla ca sufera de o boala care ii lasa mai putin de un an de trait, decide ca e cazul sa isi puna in ordine viata.

  Regia: Judd Apatow
  7 1
  6.3
 • Bedtime Stories (2008)

  Povești de adormit copiii

  Skeeter, acum trecut de 30 de ani, își amintește cu drag de vremurile fericite alături de tatăl său în cămăruța hotelului unde luau viață tot felul de povești fantastice și captivante.

  Regia: Adam Shankman
  19 0
  6.0
 • You Don't Mess with the Zohan (2008)

  Nu te pune cu Zohan

  Filmul se concentreaza pe aventurile unui agent al Mossadului, al carui vis este sa devina hair-stylist. Este atat de obsedat de aceasta cariera, incat isi insceneaza moartea si pleaca la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ

  Regia: Dennis Dugan
  25 1
  5.5
 • Reign Over Me (2007)

  Acoperă-mi inima

  Charlie Fineman și-a pierdut familia în atentatele de pe 11 septembrie și, odată cu ea, rațiunea de a trăi. S-a retras într-un univers interior în care nimeni și nimic nu îl poate perturba atâta vreme cât nu îl fortează să se gândească la trecut.

  Regia: Mike Binder
  9 1
  7.4
 • I Now Pronounce You Chuck & Larry (2007)

  Și acum vă declar Chuck și Larry

  Chuck si Larry sunt doi pompieri, prieteni la catarama. Prietenia lor devine si mai stransa (sau nu) cand Larry are nevoie de un partener domestic pentru a rezolva niste probleme legate de-o asigurare.

  Regia: Dennis Dugan
  19 1
  5.9
 • Click (2006)

  Derulând prin viață

  Un arhitect obsedat de muncă (Sandler) găsește o telecomandă ce îi permite să parcurgă realitatea în ce sens vrea. Poate să retrăiască momente frumoase. Să repare greșeli. Numai că la un moment dat telecomanda o ia razna și nu mai ascultă de el

  Regia: Frank Coraci
  21 2
  6.4
 • The Longest Yard (2005)

  Echipa Sfarmă-Tot

  The Longest Yard este remake-ul filmului din

  Regia: Peter Segal
  26 1
  6.4
 • Spanglish (2004)

  Cum să nu devii american

  John Clasky (Adam Sandler) este un tată devotat care datorită talentului de bucătar a putut asigura familiei sale o viață foarte bună, având o casă de vacanță în Malibu și o nouă menajeră care își taie respirația, Flor(Paz Vega)

  Regia: James L. Brooks
  11 1
  6.4