Filmele și serialele cu Adrian Martinez

  • Adrian Martinez

    Adrian Martinez

    52 de ani
    Data nașterii: 20.01.1972
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Renfield (2023)

    Asistentul vampirului

    Regia: Chris McKay
    90 14
    6.4
  • The Guilty (2021)

    Vinovatul

    Un detectiv cu probleme pus pe funcția de operator la serviciile de urgență încearcă să salveze o apelantă aflată în pericol, într-o zi plină de revelații și răfuieli.

    Regia: Antoine Fuqua
    40 11
    6.3
  • The Stand In (2020)

    Dublura

    O vedetă de cinema, Candy, condamnată pentru evaziune fiscală, o angajează pe ambițioasa ei dublură, Paula, să facă serviciu comunitar în locul ei. O relație co-dependentă ciudată se dezvoltă când Candy își dă seama că poate să o folosească pe...

    Regia: Jamie Babbit
    1 0
    4.7
  • Stumptown (2019)

    Stumptow

    Scenariul: Greg Rucka
    25 2
    7.5
  • I Feel Pretty (2018)

    Hai, că sunt belea!

    Filmul urmărește povestea unei femei obișnuite care se confruntă zilnic cu sentimentul de nesiguranță. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

    Regia: Abby Kohn, Marc Silverstein
    21 5
    5.6
  • Once Upon a Time in Venice (2017)

    Câinele... sau viața

    Steve Ford este un detectiv privat din Los Angeles a cărui viață e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de periculoasă. Urmează o avalanșă de evenimente, care mai de care mai periculoase, dar și mai amuzante

    Regia: Mark Cullen
    176 36
    5.3
  • The Blacklist: Redemption (2017)

    Lista neagră: Răscumpărarea

    Scenariul: Jon Bokenkamp, John Eisendrath, J.R. Orci
    180 7
    7.0
  • White Girl (2016)

    Fata albă

    Regia: Elizabeth Wood
    20 2
    5.7
  • Focus (2015)

    Concentrarea

    Nicky (Will Smith) e un escroc cu experiență. O întâlnește pe Jess (Margot Robbie) și o învață secretele meseriei, dar dispare când simte că începe să se atașeze de ea. Trei ani mai târziu, ei se reîntâlnesc. Ei au pus ochii pe aceeași pradă.

    Regia: Glenn Ficarra, John Requa
    82 5
    6.6
  • The Secret Life of Walter Mitty (2013)

    Viața secretă a lui Walter Mitty

    Walter Mitty este creator de benzi desenate, un tânăr timid, terorizat de şeful său şi cocoloşit de prea protectoarea sa mamă. Pentru a evada din viaţa de zi cu zi, Walter se imaginează protagonistul unor aventuri care mai de care mai nebuneşti.

    Regia: Ben Stiller
    29 5
    7.3
  • House of My Father (2012)

    Casa tatalui

    Atunci când tatăl contractează datorii pe care nu le mai poate achita, în ajutorul lui sare fratele mai mic pe nume Raul, care soseşte în Mexic împreună cu frumoasa şi pasionala lui logodnică, Sonia.

    Regia: Matt Piedmont
    6 1
    5.5
  • Piranha 3DD (2012)

    După povestea de la Lacul Victoria, bancul de piranha se îndreaptă în amonte, în Big Wet, un parc acvatic. Deși au venit să scalde și să se distreze, personalul și turiștii primesc mai mult decât se așteptau când trebuie să înfrunte sângeroși pești.

    Regia: John Gulager
    9 1
    3.8
  • Flypaper (2011)

    Marele jaf

    Tripp Kennedy (Dempsey) intră într-o bancă aproape de ora închiderii, tocmai când două bande diferite încearcă s-o jefuiască. În timpul unor schimburi de focuri, Tripp încearcă s-o protejeze pe Kaitlin, o casieriță a băncii de care s-a îndrăgostit.

    Regia: Rob Minkoff
    8 2
    6.3
  • The Promotion (2008)

    Doi angajați la unul din supermarketurile Donaldson's , provenind din medii diferite și având stiluri de viață diferite, se luptă pentru postul de manager al viitorului magazin, ce avea să se construiască.

    Regia: Steven Conrad
    1 1
    5.6
  • Flight of the Conchords (2007)

    Doi trubaduri la New York

    În ultima vreme, adverbul „genial” e folosit cu larghete. The Flight of the Conchords este a patra cea mai faimoasă trupă de parodii folk din Noua Zeelandă (între timp s-ar putea să fi cazut pe locul cinci), iar aventurile zilnice ale celor doi...

    Scenariul: Jemaine Clement, Bret McKenzie, James Bobin
    0 0
    8.6