Filmele cu Alain Chabat

  • Alain Chabat

    Alain Chabat

    65 de ani
    Data nașterii: 24.11.1958
    Locul nașterii: Oran, Oranie, Algérie
  • Little Nicholas - Happy as Can Be (2022)

    Micul Nicolas

    Regia: Amandine Fredon, Benjamin Massoubre
    0 0
    7.1
  • Regia: Quentin Dupieux
    3 2
    6.4
  • Regia: Alexandre Astier
    4 1
    6.2
  • Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

    Valerian și Orașul celor O Mie de Planete

    Când comandantul său e răpit de extratereștri ostili, ofițerul intergalactic Valerian, împreună cu camarada sa, Laureline, trebuie să-l salveze, dar și să dezlege misterul planetei distruse din visele lui Valerian.

    Regia: Luc Besson
    429 43
    6.4
  • Asterix and Obelix: Mansion of the Gods (2014)

    Asterix: Domeniul zeilor

    Suntem în anul 50 a.C. și întreaga Galie este ocupată de romani. Cel puțin așa și-ar dori Iulius Caesar, foarte iritat de faptul că un sătuc galez încă ține piept invaziei.Împăratul decide să schimbe tactica.

    Regia: Alexandre Astier, Louis Clichy
    22 0
    6.9
  • Mood Indigo (2013)

    Spuma zilelor

    Într-o lume fantastică în care poți călători cu ajutorul unui nor roz, Colin, un tânăr înstărit, inventator al pianului ce face cocteiluri, vrea să se îndrăgostească. Cu ajutorul bucătarului său Nicolas și al celui mai bun amic Chick, o întâlnește...

    Regia: Michel Gondry
    5 1
    6.5
  • HOUBA! On the Trail of the Marsupilami (2012)

    Pe urmele lui Marsupilami

    Renumitul prezentator TV Dan Geraldo pleaca in tara misterioasa Palombia. Acolo ei dau de urmele celei mai enigmatice fiinte de pe lume – roscatul si pufosul animal Marsupilami. Acest animal are o legatura inexplicabila cu secretul tineretii vesnice.

    Regia: Alain Chabat
    1 0
    5.5
  • Ice Age: Continental Drift (2012)

    Epoca de gheață 4: Continente în derivă

    Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei - Manny, Diego și Sid - pornesc în cea mai mare aventură a lor după ce un cataclism trimite în derivă un întreg continent.

    Regia: Steve Martino, Mike Thurmeier
    42 0
    6.5
  • În a doua parte a poveștii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfășura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-și salveze foștii prieteni neînsuflețiți.

    Regia: Shawn Levy
    27 0
    6.0
  • I Do: How to Get Married and Stay Single (2006)

    Sunt burlac, dar mă tratez

    Luis este un burlac dezinvolt care duce o viata linistita si lipsita de griji, motiv pentru care nu are nici cea mai mica intentie de a se casatori. Din nefericire pentru el, familia lui nu este de aceeasi parere. Mama sa, o femeie foarte...

    Regia: Eric Lartigau
    3 0
    6.7
  • The Science of Sleep (2006)

    Arta viselor

    Venit să lucreze la Paris într-o intreprindere producătoare de calendare, Stephane duce o viață monotonă pe care o compensează prin visele sale. În fața unor camere de luat vederi din carton, el își imaginează propria emisiune TV despre...vis....

    Regia: Michel Gondry
    2 1
    7.2
  • Happily Ever After (2004)

    Fericiți până la adânci bătrâneți

    Mai este oare iubirea compatibilă cu viața de cuplu? Cum stă treaba cu fidelitatea și cu libertatea? Iată câteva dintre întrebările asupra cărora regizorul Yvan Attal aruncă o privire amuzantă și inteligentă, filtrată prin ochii a trei parizieni,...

    Regia: Yvan Attal
    1 0
    6.4
  • Chouchou (2003)

    Chouchou, un tanar magrebian, soseste la Paris si gaseste gazduire la preotul Leon. Recomandat de acesta, Chouchou se angajeaza la cabinetul unei psihanaliste. Ea il ajuta sa-si descopere adevarata identitate.

    Regia: Merzak Allouache
    0 0
    4.7
  • Asterix & Obelix: Mission Cleopatra (2002)

    Astérix și Obélix: Misiunea Cleopatra

    Sătulă de remarcele sarcastice ale lui Cezar, Cleopatra se prinde la un rămășag cu acesta: dacă reușește să construiască cel mai magnific palat din lume în trei luni, el va recunoaște în public că poporul egiptean este cel mai măreț dintre toate.

    Regia: Alain Chabat
    33 2
    6.7
  • Le cousin (1997)

    Turnătorul

    Regia: Alain Corneau
    0 0
    6.6