Filmele și serialele cu Alan Arkin

  • Alan Arkin

    Alan Arkin

    Data nașterii: 26.03.1934
    Decedat: 29.06.2023 (89 de ani)
    Oscaruri:
  • Minions: The Rise of Gru (2022)

    Minionii 2

    Plasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, un Gru de 12 ani crește în suburbii. Un fanboy al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău...

    Regia: Kyle Balda, Jonathan del Val, Brad Ableson
    120 10
    6.5
  • Spenser, fost polițist cunoscut mai mult pentru problemele create decât pentru cele rezolvate, a ieșit din închisoare și își dorește să plece din Boston. Însă e convins de Henry, fostul său antrenor de box și mentor, să ajute un amator cu potențial

    Regia: Peter Berg
    173 19
    6.2
  • Dumbo (2019)

    Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit.

    Regia: Tim Burton
    93 4
    6.3
  • Scenariul: Chuck Lorre
    33 5
    8.2
  • Going in Style (2017)

    Jaf cu stil

    Trei prieteni de-o viaţă: Willie, Joe şi Al, decid să rişte vieţile liniştite de pensionari pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare.

    Regia: Zach Braff
    193 9
    6.6
  • Love the Coopers (2015)

    Haos de Crăciun

    Când patru generații ale clanului Cooper se reunesc pentru celebrarea anuală Crăciunului, o serie de vizitatori neașteptați și evenimente improbabile îi duce spre redescoperirea surprinzătoare a legăturilor familiale și a spiritului sărbătorii

    Regia: Jessie Nelson
    13 0
    5.8
  • Million Dollar Arm (2014)

    Un braț de un milion de dolari

    Un agent sportiv pune la cale o strategie neconvențională de recrutare pentru a putea aduce cativa jucători foarte talentați de cricket în Liga de baseball.

    Regia: Craig Gillespie
    4 0
    7.0
  • Grudge Match (2013)

    Grudge Match: Faceți pariurile

    Sunt trei decenii de când Billy "Kid" Mcdonnen (Robert De Niro) şi Henry "Razor" Sharp (Sylvester Stallone) îşi poartă pică. Boxeuri pe val, îşi pot regla conturile cu un ultim meci pe viaţă şi pe moarte.

    Regia: Peter Segal
    13 1
    6.4
  • The Incredible Burt Wonderstone (2013)

    Incredibilul Burt Wonderstone

    Multă vreme favoritul Las Vegas-ului, magicianul Burt Wonderstone ajunge intr-un con de umbra atunci cand apare Steve Haines. Burt va încerca să-l convingă pe fostul sau partener să revina alături de el pentru a pune capăt dominației lui Haines.

    Regia: Don Scardino
    13 1
    5.9
  • Stand Up Guys (2012)

    Trei tipi duri

    Val (Al Pacino) a petrecut 28 de ani în închisoare și, în ziua eliberării, la poartă îl așteaptă Doc (Christopher Walken), vechiul său partener de fărădelegi. Celor doi li se alătură un alt coțcar, Hirsch (Alan Arkin).

    Regia: Fisher Stevens
    13 0
    6.4
  • Argo (2012)

    În noiembrie 1979, ambasada americană de la Teheran este asaltată de un grup de islamiști sprijiniți de ayatollahul Khomeini. 63 de cetățeni americani sunt luați ostatici, dar, printr-un noroc nesperat, șase funcționari ai ambasadei trec neobservați.

    Regia: Ben Affleck
    Oscar-uri:
    54 5
    7.7
  • The Muppets (2011)

    Păpușile Muppets

    Noua aventură începe cu Walter și Gary, doi fani împătimiți ai păpușilor Muppets, care pleacă în vacanță în Los Angeles, iar călătoria lor include și o vizită la studiouri. Atunci află că un magnat al petrolului vrea să demoleze vechiul teatru.

    Regia: James Bobin
    Oscar-uri:
    3 0
    7.1
  • The Change-Up (2011)

    Dacă aș fi... tu?

    Mitch și Dave au crescut împreună și erau de nedespărțit, dar de niște ani buni viața i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, Mitch e celibatar, fără job și complet nematurizat. Fiecare invidiază existența celuilalt.

    Regia: David Dobkin
    40 1
    6.3
  • City Island (2009)

    Regia: Raymond De Felitta
    2 1
    7.3
  • The Private Lives of Pippa Lee (2009)

    Viețile secrete ale Pippei Lee

    Dupa ce, la insistentele sotului ei mult mai in varsta, se muta impreuna cu el intr-un cartier de pensionari, Pippa Lee se afunda intr-o stare de visare ce pare a prevesti o brutala cadere nervoasa...

    Regia: Rebecca Miller
    4 2
    6.3