Filmele și serialele cu Alan Arkin

 • Alan Arkin

  Alan Arkin

  88 de ani
  Data nașterii: 26.03.1934
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
  Oscaruri:
 • Minions: The Rise of Gru (2022)

  Minionii 2

  Regia: Kyle Balda, Jonathan del Val, Brad Ableson
  77 8
  6.7
 • Spenser, fost polițist cunoscut mai mult pentru problemele create decât pentru cele rezolvate, a ieșit din închisoare și își dorește să plece din Boston. Însă e convins de Henry, fostul său antrenor de box și mentor, să ajute un amator cu potențial

  Regia: Peter Berg
  160 18
  6.2
 • Dumbo (2019)

  Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit.

  Regia: Tim Burton
  91 4
  6.3
 • Scenariul: Chuck Lorre
  33 5
  8.2
 • Going in Style (2017)

  Jaf cu stil

  Trei prieteni de-o viaţă: Willie, Joe şi Al, decid să rişte vieţile liniştite de pensionari pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare.

  Regia: Zach Braff
  190 9
  6.6
 • Love the Coopers (2015)

  Haos de Crăciun

  Când patru generații ale clanului Cooper se reunesc pentru celebrarea anuală Crăciunului, o serie de vizitatori neașteptați și evenimente improbabile îi duce spre redescoperirea surprinzătoare a legăturilor familiale și a spiritului sărbătorii

  Regia: Jessie Nelson
  12 0
  5.7
 • Million Dollar Arm (2014)

  Un braț de un milion de dolari

  Un agent sportiv pune la cale o strategie neconvențională de recrutare pentru a putea aduce cativa jucători foarte talentați de cricket în Liga de baseball.

  Regia: Craig Gillespie
  4 0
  7.0
 • Grudge Match (2013)

  Grudge Match: Faceți pariurile

  Sunt trei decenii de când Billy "Kid" Mcdonnen (Robert De Niro) şi Henry "Razor" Sharp (Sylvester Stallone) îşi poartă pică. Boxeuri pe val, îşi pot regla conturile cu un ultim meci pe viaţă şi pe moarte.

  Regia: Peter Segal
  12 1
  6.4
 • The Incredible Burt Wonderstone (2013)

  Incredibilul Burt Wonderstone

  Multă vreme favoritul Las Vegas-ului, magicianul Burt Wonderstone ajunge intr-un con de umbra atunci cand apare Steve Haines. Burt va încerca să-l convingă pe fostul sau partener să revina alături de el pentru a pune capăt dominației lui Haines.

  Regia: Don Scardino
  11 1
  5.9
 • Stand Up Guys (2012)

  Trei tipi duri

  Val (Al Pacino) a petrecut 28 de ani în închisoare și, în ziua eliberării, la poartă îl așteaptă Doc (Christopher Walken), vechiul său partener de fărădelegi. Celor doi li se alătură un alt coțcar, Hirsch (Alan Arkin).

  Regia: Fisher Stevens
  11 0
  6.4
 • Argo (2012)

  În noiembrie 1979, ambasada americană de la Teheran este asaltată de un grup de islamiști sprijiniți de ayatollahul Khomeini. 63 de cetățeni americani sunt luați ostatici, dar, printr-un noroc nesperat, șase funcționari ai ambasadei trec neobservați.

  Regia: Ben Affleck
  Oscar-uri:
  49 4
  7.7
 • The Muppets (2011)

  Păpușile Muppets

  Noua aventură începe cu Walter și Gary, doi fani împătimiți ai păpușilor Muppets, care pleacă în vacanță în Los Angeles, iar călătoria lor include și o vizită la studiouri. Atunci află că un magnat al petrolului vrea să demoleze vechiul teatru.

  Regia: James Bobin
  Oscar-uri:
  3 0
  7.1
 • The Change-Up (2011)

  Dacă aș fi... tu?

  Mitch și Dave au crescut împreună și erau de nedespărțit, dar de niște ani buni viața i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, Mitch e celibatar, fără job și complet nematurizat. Fiecare invidiază existența celuilalt.

  Regia: David Dobkin
  37 1
  6.3
 • City Island (2009)

  Regia: Raymond De Felitta
  2 1
  7.4
 • The Private Lives of Pippa Lee (2009)

  Viețile secrete ale Pippei Lee

  Dupa ce, la insistentele sotului ei mult mai in varsta, se muta impreuna cu el intr-un cartier de pensionari, Pippa Lee se afunda intr-o stare de visare ce pare a prevesti o brutala cadere nervoasa...

  Regia: Rebecca Miller
  3 2
  6.3