Filmele cu Albert Brooks

  • Albert Brooks

    Albert Brooks

    76 de ani
    Data nașterii: 22.07.1947
    Locul nașterii: Beverly Hills, California, USA
  • Albert Brooks: Defending My Life (2023)

    Albert Brooks: Îmi apăr viața

    Regia: Rob Reiner
    0 0
    7.4
  • The Secret Life of Pets (2016)

    Singuri acasă

    Singuri acasă, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

    Regia: Chris Renaud
    44 2
    6.5
  • Finding Dory (2016)

    În căutarea lui Dory

    Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, și îi are ca participanți pe Marlin, Nemo și Gașca din Acvariu, printre alții. Locul peripețiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene.

    Regia: Andrew Stanton, Angus MacLane
    35 3
    7.3
  • Concussion (2015)

    Trauma

    O perspectivă asupra modului în care jucătorii de fotbal american suferă de leziuni majore la cap și au probleme debilitante toată viața, ca urmare a loviturilor repetate, și asupra eforturilor Ligii Naționale de Fotbal de a nega totul.

    Regia: Peter Landesman
    10 0
    7.1
  • The Little Prince (2015)

    Micul prinț

    Ecranizare după mult iubita carte pentru copii a lui Antoine de Saint-Exupéry: Un pilot se prăbușește în deșert și întâlnește un băiețel de pe o planetă îndepărtată. Visul său? Să aibă un prieten...

    Regia: Mark Osborne
    10 0
    7.7
  • A Most Violent Year (2014)

    Un an foarte violent

    Evenimentele au loc în New York-ul anului 1981, cel mai violent din istoria metropolei, iar în centrul atenției se află o familie de imigranți ce întâmpină extraordinare obstacole în drumul lor spre o viață împlinită pe tărâm american

    Regia: J.C. Chandor
    21 2
    7.0
  • Drive (2011)

    Cursa

    În debutul hollywoodian al regizorului Nicolas Winding Refn, un cascador ce lucrează şi ca şofer plătit descoperă că cineva vrea cu orice preţ să-l omoare

    Regia: Nicolas Winding Refn
    69 1
    7.8
  • The Simpsons Movie (2007)

    Filmul artistic Familia Simpson

    Homer trebuie sa salveze orasul Springfield de o catastrofa pe care el insusi a provocat-o. Este vorba despre noul animal de companie al lui Homer si depozitul de deseuri radioactive din Springfield, o combinatie care declanseaza un dezastru.

    Regia: David Silverman
    15 1
    7.3
  • The In-Laws (2003)

    Cuscrii

    Prima intalnire dintre viitorii socri Steve Tobias (MICHAEL DOUGLAS) si Jerry Peyser (ALBERT BROOKS) cu ocazia sarbatoririi logodnei copiilor lor, este ca nuca in perete.

    Regia: Andrew Fleming
    12 0
    5.7
  • Finding Nemo (2003)

    În căutarea lui Nemo

    O aventură subacvatică în care este urmărită călătoria amuzantă şi plină de aventuri a doi peşti - Marlin şi fiul său, Nemo - care vor fi separaţi la Marea Barieră de Corali. Nemo e luat din ocean şi ajunge în acvariul unui dentist din Sydney.

    Regia: Andrew Stanton, Lee Unkrich
    Oscar-uri:
    32 0
    8.2
  • My First Mister (2001)

    Primul meu bărbat

    Povestea unei tinere instabila psihic ce se implica intr-o relatie provocatoare si dificila cu un barbat de 49 de ani...

    Regia: Christine Lahti
    8 0
    7.2
  • The Muse (1999)

    Muza

    Un scenarist hollywoodian din zilele noastre, in criza de inspiratie, spersa sa fie salvat de o... muza. Din pacate, misterioasa si moderna inspiratoare il costa cam scump pe credulul artist. El va fi treptat acaparat.

    Regia: Albert Brooks
    7 1
    5.7
  • Critical Care (1997)

    Situatie critica

    Regia: Sidney Lumet
    4 0
    5.9
  • Mother (1996)

    Mama

    Dupa doua casnicii esuate, John Henderson, un scriitor de SF, decide ca impacarea cu mama sa ii va spori sansele sa aiba o relatie adevarata. Prin urmare, el se muta in casa mamei sale, dar lucrurile nu merg asa cum si-a dorit John.

    Regia: Albert Brooks
    3 0
    6.9
  • I'll Do Anything (1994)

    Voi face orice

    Matt Hobbs (Nick Nolte) este un actor talentat, dar lipsit de succes. Cand Beth, fosta sotie, o lasa pe fiica lor, Jeannie (Whittni Wright), in grija lui Matt, el trebuie sa isi reorganizeze viata.

    Regia: James L. Brooks
    0 0
    5.5