Filmele cu Alex Rocco

  • Alex Rocco

    Alex Rocco

    Data nașterii: 29.02.1936
    Decedat: 18.07.2015 (79 de ani)
  • Batman: Year One (2011)

    Batman: Anul unu

    Regia: Sam Liu, Lauren Montgomery
    4 0
    7.3
  • Ready or Not (2009)

    Patru prieteni, colegi de facultate, se trezesc in mijlocul aventurii vietii lor dupa ce sarbatoresc in Las Vegas petrecerea burlacilor. Ajunsi in Mexic fara voia lor, urmariti si fara bani in buzunare, cei patru lupta acum sa treaca granita...

    Regia: Sean Doyle
    1 0
    4.6
  • Find Me Guilty (2006)

    Pledez vinovat?!

    Find Me Guilty se bazeaza pe povestea adevarata a lui Giacomo "Jackie Dee" DiNorscio. Dupa ani de zile de anchete FBI, 20 de membri ai familiei mafiote Lucchese din New Jersey sunt adusi in fata justitiei sub 76 de capete de acuzare.

    Regia: Sidney Lumet
    13 0
    7.0
  • Smokin' Aces (2006)

    Așii din mânecă

    Stanley își trimite cel mai bun agent, pe Richard, și pe partenerul lui, să-l găsească pe Buddy într-un loc secret. Misiunea: să-l protejeze pe magicianul din Vegas de șeful bandei, Primo Sparazza - despre care se spune că a comis peste 130 de crime.

    Regia: Joe Carnahan
    53 4
    6.6
  • The Job (2003)

    Regia: Kenny Golde
    1 0
    4.3
  • Big Shot: Confessions of a Campus Bookie (2002)

    Confesiunile unui agent de pariuri

    Filmul este bazat pe un scandal real din 1994 iscat de meciurile aranjate din campionatul universitar de baschet. Desi e doar un boboc in campusul universitatii Arizona, Benny Silman (David Krumholtz) se ocupa deja cu sistematizarea tuturor...

    Regia: Ernest R. Dickerson
    0 0
    5.9
  • The Wedding Planner (2001)

    Planificatoarea de nunți

    Nimeni nu intelege dragostea si romantismul mai bine decat Mary Fiore (Jennifer Lopez) - cea mai cunoscuta organizatoare de nunti din San Francisco. Specialista in indeplinirea viselor altora, ea e prea ocupata ca sa mai aiba si o viata personala.

    Regia: Adam Shankman
    21 3
    5.3
  • Povestea canadianului Dudley Do-Right, un nătâng poliţist călare, care pleacă pe urmele maleficului Snidely Whiplash în timp ce încearcă să o cucerească pe Nell Fenwick.

    Regia: Hugh Wilson
    0 2
    3.9
  • Goodbye Lover (1999)

    Adio, iubitule

    Ben si Sandra sunt iubiti si le place sa traiasca periculos, dar, din nefericire, Sandra este maritata cu Jake, fratele mai mic al lui Ben. Insa, nu dupa mult timp, Jake va afla ce se intampla intre fratele lui si sotia lui...

    Regia: Roland Joffé
    4 0
    5.6
  • Just Write (1998)

    Soferul de autobuz

    Harold (Jeremy Piven) e sofer de autobuz in Hollywood si face turul vilelor in care traiesc vedetele de cinema. Fara discutie, e o slujba ingrata care ii reaminteste zilnic ce isi doreste de la viata, dar o pastreaza din loialitate fata de tatal...

    Regia: Andrew Gallerani
    1 0
    6.1
  • That Thing You Do! (1996)

    Acel lucru pe care îl faci!

    Tom Hanks si-a facut un debut regizoral senzational cu acest film pe care prestigioasa revista Variety l-a elogiat dupa premiera. Intorcandu-se in timp, la zapacitii ani 60, Rock’n’roll spune povestea unei mici trupe de rock din Pennsylvania.

    Regia: Tom Hanks
    5 1
    7.0
  • Love, Honor & Obey: The Last Mafia Marriage (1993)

    Ultima căsătorie mafiotă

    O poveste mafiota, o viata aparte, vazuta prin ochii unei sotii. Personajul principal, interpretat de Nancy McKeon, candva sotie de mafiot, se hotaraste sa scrie o carte despre viata de zi cu zi in mijlocul unui clan.

    Regia: John Patterson
    0 0
    6.4
  • The Pope Must Die (1991)

    Încurcături la Vatican

    Doi oficiali ai Vatican-ului se folosesc de afacerile Bisericii si spala bani pentru Vittorio, un mafiot. Dupa moartea Papei, ei vor sa numeasca un Papa pe gustul lui Corelli. Dintr-un accident, preotul unui orasel e numit noul Pontif.

    Regia: Peter Richardson
    2 0
    5.0
  • Lady in White (1988)

    Femeia în alb

    Regia: Frank LaLoggia
    3 1
    6.5
  • Gotcha! (1985)

    Te-am prins!

    Anthony Edwards joacă rolul unui student care e implicat într-o conspiraţie CIA în Germania. Focoasa Linda Fiorentino joacă rolul unei spioane cehoaice sexy care l-ar putea salva... sau i-ar putea aduce moartea.

    Regia: Jeff Kanew
    10 1
    6.2