Filmele și serialele cu Ali Larter

  • Ali Larter

    Ali Larter

    48 de ani
    Data nașterii: 28.02.1976
    Locul nașterii: Cherry Hill, New Jersey, USA
  • Resident Evil: The Final Chapter (2016)

    Resident Evil: Capitolul final

    Este ultimul capitol al celei mai de succes francize de film inspirată după un joc video - a adunat peste un miliard de dolari până în prezent - bazat pe super-populara serie de jocuri video a celor de la Capcom.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    298 39
    5.5
  • Regia: Alistair Legrand
    7 0
    4.7
  • Lovesick (2014)

    Bolnav din dragoste

    „Bolnav din dragoste” este amuzanta poveste a lui Charlie Darby (Matt LeBlanc), un bărbat care pare a avea tot ceea ce și-ar putea dori cineva: un job foarte bun, prieteni care îi sunt mereu aproape, o familie care îl susține, adică o viață minunată.

    Regia: Luke Matheny
    1 1
    5.2
  • You're Not You (2014)

    Nu ești tu

    Kate, o pianistă desăvârșită, este diagnosticată cu o boală incurabilă și o angajează pe Bec să aibă grijă de ea. Cele două formează o legătură puternică și fiecare va fi inspirată de cealaltă să-și trăiască viața la intensitate maximă.

    Regia: George C. Wolfe
    9 2
    7.3
  • Legends (2014)

    Legende

    Martin Odum (Sean Bean) este un agent FBI sub acoperire care se transformă într-o persoană diferită pentru fiecare caz în parte. Un "străin misterios", îl determină să-și pună la îndoială propria lui sănătate mintală

    Scenariul: Howard Gordon
    9 1
    7.4
  • Resident Evil: Afterlife (2010)

    Resident Evil : Viața de apoi

    Un horror sf al cărui personaj principal este Alice, o supravieţuitoare a periculosului virus care a devastat oraşul LA.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    75 2
    5.8
  • Obsessed (2009)

    Obsesia

    Derek, un manager de succes, n-are habar că Lisa, o stagiară la firma sa, îi va face o mulţime de probleme. Ceea ce la început părea un flirt inofensiv, în stare doar să detensioneze un pic atmosfera de la serviciu, devine un joc periculos.

    Regia: Steve Shill
    14 1
    5.0
  • Marigold (2007)

    O aventură în India

    Actrița americană Marigold Lexton ajunge în provincia indiană Goa, unde se filmează o producție Bollywood. Frumoasa blondă descoperă nu doar o colosală diferență culturală, dar și o forță a iubirii pe care n-o cunoscuse încă.

    Regia: Willard Carroll
    0 0
    4.8
  • Homo Erectus (2007)

    Un om al pesterilor visator isi doreste mai mult de la viata decat bete, pietre si carne cruda.

    Regia: Adam Rifkin
    3 0
    3.5
  • Resident Evil: Extinction (2007)

    Resident Evil: Dispariția

    Alice se ascunde în deșert. Se realătură lui Carlos și L.J., precum și altor supraviețuitori și încearcă să elimine virusul care îi transformă pe toți în zombi. Șansele sunt mai mari acum pentru că Alice are puteri mai mari și simțuri mai ascuțite.

    Regia: Russell Mulcahy
    64 3
    6.2
  • Heroes (2006)

    Eroii

    Heroes este povestea unor indivizi obişnuiţi care descoperă că au abilităţi extraordinare. Claire îşi poate regenera corpul în mod spontan, putându-se vindeca de orice rană; Isaac prevede viitorul, Matt e telepat, iar Hiro poate călători în timp.

    Scenariul: Tim Kring
    35 0
    7.5
  • Three Way (2004)

    Triplă amenințare

    Lew (Dominic Purcell) este un smecher de doi bani care are un mare secret. A tras cu urechea la o discutie despre planul unei răpiri cu miza de un milion de dolari, iar acum încearcă să-si facă loc în acest plan murdar.

    Regia: Scott Ziehl
    0 0
    4.6
  • Final Destination 2 (2003)

    Destinație finală 2

    Destinatie Finalã 2 o gãseste pe Clean ca singură supravietuitoare a accidentului zborului 180. Închisã într-un spital de psihiatrie din proprie initiativã, Clear trãieste continuu teroarea cã Moartea va veni sã o ia, asa cum i-a luat pe prietenii ei

    Regia: David R. Ellis
    39 1
    6.2
  • American Outlaws (2001)

    Nelegiuiții Vestului Sălbatic

    Filmul spune povestea unuia dintre cei mai populari banditi ai Vestului Salbatic: Jesse James, eroul fermierilor, cel care a gasit razbunarea ideala fata de un proprietar de cai ferate care ii fortase pe oameni sa-si vanda pamanturile.

    Regia: Les Mayfield
    25 1
    5.9