Filmele și serialele cu Alice Braga

  • Alice Braga

    Alice Braga

    41 de ani
    Data nașterii: 15.04.1983
    Locul nașterii: São Paulo, São Paulo, Brazil
  • Hypnotic (2023)

    În transă

    Detectivul Danny Rourke, hotărât să-și găsească fiica dispărută, se trezește catapultat într-un vârtej de evenimente aflate la pragul realității atunci când începe să investigheze o serie de jafuri de bănci. Cu ajutorul unui psiholog, Diana Cruz,...

    Regia: Robert Rodriguez
    192 23
    5.5
  • 22 vs. Earth (2021)

    Regia: Kevin Nolting
    1 4
    6.4
  • Soul (2020)

    Suflet

    Visul profesorului de muzică, Joe Gardner (Jamie Foxx), este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de a se putea bucura de momentul care să îi deschidă această cale, are un accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție

    Regia: Pete Docter, Kemp Powers
    Oscar-uri:
    95 6
    8.0
  • We Are Who We Are (2020)

    Noi, cei adevărați

    Serialul explorează prietenia, prima iubire, identitatea și scufundă publicul în tot entuziasmul haotic și angoasele specifice vieții de adolescent - o poveste care s-ar putea petrece oriunde în lume.

    Scenariul: Luca Guadagnino, Sean Conway, Paolo Giordano
    10 1
    7.3
  • The New Mutants (2020)

    Noii Mutanți

    Cinci tineri mutanţi, care abia îşi descoperă abilităţile în vreme ce sunt ţinuţi închişi într-o instituţie secretă, încearcă să se salveze, dar şi să se lepede de păcatele comise în trecut.

    Regia: Josh Boone
    91 26
    5.3
  • The Shack (2017)

    Baraca

    După ce a suferit o tragedie în familie, Mack Phillips se afundă într-o depresie profundă, determinându-l să pună la îndoială convingerile sale cele mai intime. În timp ce se confruntă cu o criză a credinței, el primește o scrisoare misterioasă.

    Regia: Stuart Hazeldine
    133 15
    6.3
  • The Duel (2016)

    Duelul

    În acest film western ce are loc în anii 1880, un polițist texan este trimis într-un orășel pentru a investiga o serie de crime. Acolo, el se confruntă cu un preot cu intenții rele care conduce comunitatea locală cu asprime.

    Regia: Kieran Darcy-Smith
    16 0
    5.8
  • Forțată să lucreze pentru un cartel care i-a ucis recent iubitul, Teresa se bazează pe abilitățile ei, pe un prieten loial și pe un caiet misterios pentru a supraviețui.

    Scenariul: Joshua John Miller, M.A. Fortin
    636 11
    8.0
  • El Ardor (2014)

    The Ardor

    Regia: Pablo Fendrik
    1 0
    5.2
  • Kill Me Three Times (2014)

    Omoară-mă de trei ori

    Când un asasin acceptă să omoare frumusețea locală a unui oraș, descoperă că nu este singurul care o caută. Acum el trebuie să-i învingă pe ceilalți asasini și să se asigure că-și duce misiunea la capăt.

    Regia: Kriv Stenders
    10 3
    5.8
  • City of God: 10 Years Later (2013)

    Orașul lui Dumnezeu: După 10 ani

    Regia: Luciano Vidigal, Cavi Borges
    0 0
    6.4
  • Elysium (2013)

    Suntem în 2154, iar acum omenirea este împărțită în două clase sociale: cei extrem de bogați, care trăiesc lipsiți de griji pe stația spațială Elysium, și restul lumii, prizonier pe un Pământ supra-populat, cu resursele naturale epuizate.

    Regia: Neill Blomkamp
    80 5
    6.6
  • On the Road (2012)

    Pe drum

    După moartea tatălui său, Sal, un tânăr scriitor din New York îl întâlneşte pe Dean Moriarty, un rebel periculos de seducător. Se înţeleg bine din primul moment. Hotărâţi să nu se mulţumească cu o viaţă mediocră, Sal şi Dean pleacă într-o călătorie.

    Regia: Walter Salles
    3 3
    6.0
  • The Rite (2011)

    Ritualul

    Un tânăr student la teologie merge la Vatican pentru a se iniţia în misterele exorcizării. Un profesor al său, fratele Lucas, interpretat de Anthony Hopkins, va avea grijă ca eroul să fie implicat în câteva cazuri de exorcizare cât se poate de reale

    Regia: Mikael Håfström
    29 2
    6.0
  • Predators (2010)

    Prădătorii

    Un grup de oameni se va trezi pe una dintre planetele controlate de predatori. Protagoniștii vor avea de furcă pentru a scăpa din capcanele și cursele întinse de predatori, iar pericolele nu vor veni doar din afara grupului.

    Regia: Nimród Antal
    119 2
    6.4