Filmele cu Allen Garfield

  • Allen Garfield

    Allen Garfield

    Data nașterii: 22.11.1939
    Decedat: 07.04.2020 (80 de ani)
  • Absence of the Good (1999)

    In absenta binelui

    Regia: John Flynn
    0 0
    5.3
  • The Ninth Gate (1999)

    A noua poartă

    Cărţile rare sunt atracţia colecţionarilor bogaţi, iar Dean (Johnny Depp) le găsește. Boris Balkan (Frank Langella), savant demonolog, îi oferă o sumă generoasă ca să găsească un manual de invocaţii satanice din secolul al 17-lea.

    Regia: Roman Polanski
    34 3
    6.7
  • Diabolique (1996)

    Diabolicele

    Sotia traumatizata si amanta furioasa decid sa-l ucida pe Guy pentru a pune capat, o data pentru totdeauna, vrajii sale malefice.

    Regia: Jeremiah S. Chechik
    23 2
    5.4
  • In anul 2074, o corporatie creaza un cyborg feminin aproape uman, care trebuie sa distruga corporatia concurenta. Dar cyborg-ul incepe sa aiba sentimente umane si se indragosteste, periclitand misiunea.

    Regia: Michael Schroeder
    8 1
    3.9
  • Miracle Beach (1992)

    Scena acestei comedii romantice este coasta Californiei. Scotty McKay trăiește cele mai rele clipe ale vieții sale când se întâlnește cu un duh singuratic care îi aduce bogăție, putere și iubirea adevărată. Căci miracolele există!

    Regia: Skott Snider
    6 1
    5.5
  • Let It Ride (1989)

    Noroc chior

    Un taximetrist, care are o mica problema legata de jocurile de noroc, prinde un pot pentru o cursa de cai. Merge la hipodrom, pariaza si nu numai ca pot-ul se dovedeste a fi unul bun, dar eroul nostru castiga, indiferent pe ce cal ar paria.

    Regia: Joe Pytka
    9 0
    6.8
  • Beverly Hills Cop II (1987)

    Polițistul din Dealurile Beverly II

    Când căpitanul de poliție Andrew Bogomil este rănit grav de un lunetist, Axel Foley se grăbește să se alăture prietenilor săi din Beverly Hills, pentru a rezolva periculosul caz.

    Regia: Tony Scott
    43 0
    6.5
  • Teachers (1984)

    Învățători

    Aceasta satire sociala încearcă să scoată la iveală deziluziile unui profesor de liceu. Problemele profesorului încep atunci când unul dintre elevii liceului primește diploma de absolvent deși nu stie nici sa scrie nici sa citeasca.

    Regia: Arthur Hiller
    3 0
    6.1
  • Cotton Club, un local mai mult decat celebru al New York-ului anilor 1930, in care mafia si gangsterii faceau legea, reprezenta un etalon al muzicii bune, al jazz-ului, in mod special, si a tot ceea ce putea sa insemne divertisment de calitate.

    Regia: Francis Ford Coppola
    21 1
    6.5
  • The Black Stallion Returns (1983)

    Armăsarul negru se întoarce

    Un tanar isi pierde armasarul In Maroc si reuseste sa il gaseasca dupa o serie de aventuri periculoase.

    Regia: Robert Dalva
    5 0
    5.9
  • Regia: Francis Ford Coppola
    1 0
    6.5
  • Continental Divide (1981)

    Prima pagina

    Cand s-au intalnit, au auzit clopote de nunta. Aceasta a fost numai prima runda... Ernie Souchak, un reporter dur din Chicago, se apropie prea mult de Mafie si apartamentul lui este aruncat in aer. Ca sa-l mai racoreasca, redactorul sef il...

    Regia: Michael Apted
    1 0
    6.2
  • The Stunt Man (1980)

    Cascadorul

    Cameron (Steve Railsback) este un soldat care a luptat in Vietnam si care, intors acasa, intra repede in conflict cu legea. In timp ce politistii sunt pe urmele lui, Cameron nimereste pe niste platouri de filmare amenajate chiar pe malul unei...

    Regia: Richard Rush
    10 2
    7.0
  • The Brink's Job (1978)

    Cazul Brink

    Pungaşul Tony şi banda sa reuşesc să jefuiască un transport al firmei Brink de 30.000$. În mod surprinzător, lovitura lor nu ajunge să fie mediatizată. Tony verifică sistemele de securitate ale firmei şi constată că acestea sunt aproape inexistente.

    Regia: William Friedkin
    6 1
    6.5
  • Nashville (1975)

    Un film care aruncă o privire asupra oamenilor din industria muzicii country și gospel din Nashville, Tennessee. Are 24 de personaje principale, o oră de numere muzicale și numeroase povești care se unesc într-un climax dramatic.

    Regia: Robert Altman
    Oscar-uri:
    4 1
    7.6