Filmele și serialele cu Amy Madigan

  • Amy Madigan

    Amy Madigan

    73 de ani
    Data nașterii: 11.09.1950
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Antlers (2021)

    Spirite întunecate

    Regia: Scott Cooper
    49 5
    5.9
  • The Hunt (2020)

    Vânătoarea de oameni

    Câțiva indivizi care nu se cunosc între ei se trezesc într-un loc necunoscut fără să-și poată aminti cum au ajuns acolo. Nu știu nici că au fost aleși pentru un scop foarte precis: să fie vânați.

    Regia: Craig Zobel
    150 27
    6.5
  • American Woman (2018)

    Femeia americancă

    Regia: Jake Scott
    5 1
    6.8
  • Frontera (2014)

    Regia: Michael Berry
    5 1
    6.6
  • The Lifeguard (2013)

    Salvamara

    O fostă șefă de promoție demisionează ca reporter la New York și se întoarce acolo unde a fost ultima oară fericită: casa ei unde a copilărit, în Connecticut. Acolo începe să lucreze ca salvamar, începând o relație periculoasă cu un adolescent cu...

    Regia: Liz W. Garcia
    11 1
    5.6
  • That's What I Am (2011)

    Sunt ceea ce sunt

    Acțiunea are loc în anii '60, iar povestea filmului este concentrată pe viața unui copil de 12 ani sclipitor, Andy, pe care profesorul de engleză (Ed Harris) îl pune în echipă cu cel mai mare proscris din școală, Stanley (aka "Big Red")

    Regia: Michael Pavone
    1 0
    7.0
  • Once Fallen (2010)

    Trăiești doar o singură dată

    Atunci când Chance (Brian Pressley) se întoarce acasă în portul San Pedro (California) după cinci ani de închisoare, fosta sa prietenă Kat (Allison Eastwood) îi face cunoștință cu fiul lor apoi îi părăsește pe amandoi pe neașteptate.

    Regia: Ash Adams
    0 1
    4.8
  • Living Proof (2008)

    Dovada vie

    Dennis Slamon (Harry Connick Jr.) dezvoltă un medicament despre care crede că va deveni un tratament revoluționar împotriva cancerului la sân. Atunci când fondurile pentru proiect îi sunt retrase, el trebuie să găsească alte modalități de finanțare.

    Regia: Dan Ireland
    0 0
    6.8
  • Gone Baby Gone (2007)

    Dispărută fără urmă

    Dorchester, unul din cele mai dure cartiere din întregul Boston, nu este un loc pentru cei slabi sau nevinovați. Când o fetiță de numai 4 ani dispare - detectivii Patrick și Angela Gennaro deschid o investigație si vor risca totul.

    Regia: Ben Affleck
    39 3
    7.6
  • Winter Passing (2005)

    Iarna ce trece...

    Un editor de carte ii promite o mica avere actritei Reese Holden, daca il va putea convinge pe tatal ei, un romancier care nu mai scrie, sa-si publice scrisorile de dragoste adresate sotiei. Revenita in orasul natal, Reese descopera ca tatal ei...

    Regia: Adam Rapp
    0 0
    6.2
  • Carnivàle (2003)

    1934. Dust Bowl, desertul din Oklahoma. Ultima epoca a magiei. Intr-o vreme cu uriase furtuni de nisip, epidemii cumplite, seceta si foamete – toate semne ale furiei divine si ale apropierii Apocalipsei –ultima lupta intre Bine si Rau este gata...

    Scenariul: Daniel Knauf
    13 0
    8.4
  • Pollock (2000)

    Filmul prezinta viata si cariera pictorului Jackson Pollock, care a trait intre anii 1912 – 1956, lasand in urma numeroase capodopere ale curentului expresionist. Actiunea filmului se desfasora in anul 1941, cand Pollock locuia impreuna cu fratele...

    Regia: Ed Harris
    Oscar-uri:
    7 0
    7.0
  • The Dark Half (1993)

    Jumatatea intunecata

    Poveste horror a lui Stephen King, cu Timothy Hutton in rolul lui Thad Beaumont, un scriitor de succes, urmarit de propriul alter ego ucigas.

    Regia: George A. Romero
    11 0
    6.0
  • Field of Dreams (1989)

    Câmpul de vise

    Ray, un fermier cu vise multe se hotaraste sa transforme un vis in realitate. Pasionat de baseball, el construieste langa casa un teren. Filmul este despre vise, despre curajul de a le pune in practica.

    Regia: Phil Alden Robinson
    16 1
    7.5
  • Uncle Buck (1989)

    Unchiul Buck

    Spre deosebire de Bob, fratele sau Buck se situeaza la pol opus: dezordonat, fara serviciu, burlac, innebunit dupa cursele de cai. Iata insa ca, intr-o noapte, Buck este solicitat sa faca pe dadaca nepotilor sai cateva zile.

    Regia: John Hughes
    17 1
    7.1