Filmele și serialele cu Anamaria Marinca

  • Anamaria Marinca

    Anamaria Marinca

    46 de ani
    Data nașterii: 01.04.1978
    Locul nașterii: Iasi, Romania
  • Regia: Goran Stolevski
    8 4
    6.4
  • Scenariul: Peter Fincham
    16 2
    7.4
  • The Bike Thief (2020)

    Hoțul

    Pentru Rider, scuterul lui e totul. Ca șofer de livrat pizza, din asta își câștigă traiul. Scuterul e ancora familiei lui. Îi duce soția la muncă. Îi duce fiica la școală. Așa că într-o noapte, când acesta e furat, lumea lui Rider se prăbușește....

    Regia: Matt Chambers
    2 0
    4.8
  • The Old Guard (2020)

    Vechea Gardă

    Un grup secret de mercenari nemuritori condus de Andy luptă de secole pentru a proteja muritorii. Andy și Nile, cea mai nouă membră a grupului, trebuie să ajute echipa să-i elimine pe cei care vor să le replice puterile și să le folosească pentru ei.

    Regia: Gina Prince-Bythewood
    197 23
    6.7
  • Temple (2019)

    Clinica ilegală

    În urma unei tragedii personale, Daniel, un chirurg talentat, se alătură unui tânăr singuratic, dar foarte plin de resurse, pe nume Lee, pentru a deschide o clinică subterană în vasta rețea de tuneluri de sub Londra.

    Scenariul: Mark O'Rowe
    24 3
    7.0
  • Regia: Federico Alotto
    8 5
    3.9
  • The Girl with All the Gifts (2016)

    Fata cu toate darurile

    Un thriller cu accente horror, plasat într-un viitor distopic. Povestea e a micuței Melanie. Ea este un "caz" examinat de către oameni de stiință aflați în căutarea unui antidot împotriva bolii care îi amenință pe ultimii supraviețuitori ai planetei.

    Regia: Colm McCarthy
    26 6
    6.6
  • Mars (2016)

    Marte

    Prima misiune către Marte cu echipaj uman din 2033 își propune colonizarea planetei războinice.

    Scenariul: Mickey Fisher, André Bormanis, Karen Janszen
    29 1
    7.4
  • Fury (2014)

    Furia: Eroi anonimi

    1945. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman și pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigașă care ar trebui să dea ultima lovitură forțelor armate ale Germaniei naziste.

    Regia: David Ayer
    97 2
    7.6
  • Europa Report (2013)

    Misiunea Europa

    În zilele noastre, o misiune de cercetare se îndreaptă spre Europa, una din lunile lui Jupiter, pentru a investiga posibilitatea existenței vieții extraterestre în sistemul solar.

    Regia: Sebastián Cordero
    27 4
    6.4
  • Storm (2009)

    Furtuna

    Hannah Maynard, procuror al Tribunalului Criminal de la Haga, conduce un proces impotriva lui Goran Duric, un fost comandant al armatei nationale iugoslave, acuzat de uciderea unor civili din oraselul Kasmaj. Cand un martor-cheie se dovedeste a fi...

    Regia: Hans-Christian Schmid
    0 0
    6.9
  • The Countess (2009)

    Contesa însângerată

    Filmul spune povestea adevarata a contesei Bathory. Nascuta in 1560, aceasta se casatoreste la varsta de 14 ani cu un comandant de osti care va deveni ani de zile mai tarziu comandantul suprem al armatei ungare. In timpul indelungatelor absente...

    Regia: Julie Delpy
    4 0
    6.2
  • Five Minutes of Heaven (2009)

    Cinci minute în Rai

    În anul 1975, în oraşul Lurgan din Irlanda de Nord, un băiat în vârstă de 17 ani pe nume Alistair Little, membru al grupării extremiste Ulster Volunteer Force, îl împuşcă în cap pe tânărul catolic în vârstă de 19 ani James Griffen, sub privirile...

    Regia: Oliver Hirschbiegel
    6 0
    6.6
  • The Last Enemy (2008)

    Ultimul inamic

    Stephen Ezard, se întoarce din Marea Britanie după ce află că fratele său a murit. Pentru a uita despre moartea soțului său, Yasmin începe o aventură cu Stephen. Totuși, la un moment dat, femeia dispare împreună cu cadavrul prietenului său.

    0 1
    7.0