Filmele și serialele cu Ann-Margret

  • Ann-Margret

    Ann-Margret

    82 de ani
    Data nașterii: 28.04.1941
    Locul nașterii: Valsjöbyn, Jämtlands län, Sweden
  • A fost un băiat din Tupelo care a crescut și a devenit cel mai mare star al muzicii. Acest documentar în două părți prezintă călătoria lui Elvis Presley din copilărie până la ultimele înregistrări din 1976.

    Regia: Thom Zimny
    14 1
    7.7
  • Going in Style (2017)

    Jaf cu stil

    Trei prieteni de-o viaţă: Willie, Joe şi Al, decid să rişte vieţile liniştite de pensionari pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare.

    Regia: Zach Braff
    193 9
    6.6
  • Becoming Mike Nichols (2016)

    Viata lui Mike Nichols

    Viața apreciatului regizor/producător Mike Nichols este adusă la lumină în această conversație intimă cu prietenul și colegul lui, regizorul Jack O'Brien, într-unul dintre ultimele interviuri date de Nichols înainte de moartea lui.

    Regia: Douglas McGrath
    0 0
    7.1
  • Lucky (2011)

    Norocosul

    Timidul Ben a dezvoltat o pasiune obsesivă faţă de Lucy St. Martin de când a întâlnit-o la grădiniţă, dar femeia visurilor lui este inabordabilă şi îl evită, chiar dacă nu ştie că bărbatul alături de care lucrează la birou este un criminal în serie.

    Regia: Gil Cates Jr.
    6 1
    5.3
  • Old Dogs (2009)

    Vechi tovarăși

    Doi buni prieteni și parteneri de afaceri se trezesc cu viețile date peste cap când ajung în compania unor frați gemeni în vârstă de șapte ani.  

    Regia: Walt Becker
    9 0
    5.3
  • The Loss of a Teardrop Diamond (2008)

    Diamantul pierdut

    Fisher Willow este fiica răsfăţată şi rebelă a unui bogat proprietar de plantaţii. Don'şoara este dezgustată de manierismele omniprezente în anturajului tatălui ei, neînţelegând cum pot exista unii oamenii atât de insipizi.

    Regia: Jodie Markell
    2 0
    5.8
  • The Santa Clause 3: The Escape Clause (2006)

    Moș Crăciun 3: Scăparea moșului

    Mos Craciun (alias Scott Calvin) are de-a face cu doua provocari. Prima ar fi sa-si faca fericita familia, a doua sa-l impiedice pe Jack Frost (Martin Short) sa strice Sarbatorile de iarna. A treia parte din seria Disney dedicata lui Santa Clause,...

    Regia: Michael Lembeck
    18 0
    4.8
  • The Break-Up (2006)

    Despărțiți, dar împreună

    Dupa ce Brooke (Jennifer Aniston) se desparte de iubitul ei Gary (Vince Vaughn), nici unul dintre ei nu doreste sa paraseasca apartamentul in care se mutasera impreuna. Cei doi pornesc un razboi psihologic prin care sa-l facă pe celalalt sa plece.

    Regia: Peyton Reed
    19 3
    5.8
  • Taxi (2004)

    New York Taxi

    O soferita de taxi guraliva (Queen Latifah) il ajuta pe un politist care e pe cale sa fie dat afara (Jimmy Fallon) intr-un caz cu spargatori de banci si ii salveaza serviciul fara sa-si dea seama. Filmul este un remake al comediei frantuzesti Taxi.

    Regia: Tim Story
    18 0
    4.5
  • A Place Called Home (2004)

    Un loc numit acasă

    Un vagabond si fiica sa isi gasesc un camin alaturi de o vaduva plina de viata, pe a carei casa au pus ochii rudele sotului decedat.

    Regia: Michael Tuchner
    1 0
    6.5
  • Grumpier Old Men (1995)

    Și mai morocănoși

    Si mai morocanosi reinvie disputele dintre cei doi vesnici rivali, Max (Walter Matthau) si John (Jack Lemmon). De data aceasta, atentia lor este captata de pregatirile pentru nunta copiilor lor si de nou-venita Maria Ragetti (Sophia Loren).

    Regia: Howard Deutch
    30 0
    6.6
  • Scarlett (1994)

    Continuare a filmului Pe aripile vantului, miniseria prezinta viata lui Scarlett O’Hara, care vrea sa-l recucereasca pe Rhet prin orice mijloace.

    6 2
    6.4
  • Grumpy Old Men (1993)

    Morocănoșii

    Filmul este o comedie spumoasa ce-i are in centrul atentiei pe vesnicii rivali John Gustafson si Max Goldman. Cei doi vecini in varsta isi petrec cea mai mare parte a timpului intrecandu-se in fel de fel de farse pe care si le fac unul celuilalt.

    Regia: Donald Petrie
    30 0
    7.0
  • Newsies (1992)

    Regia: Kenny Ortega
    1 0
    6.9
  • 52 Pick-Up (1986)

    Santaj

    Viata lui Harry Mitchell (Roy Scheider) - un fabricant din Los Angeles care are o masina frumoasa, o casa mare si o sotie care conduce consiliul orasului- este data peste cap in momentul in care la usa sa apar trei necunoscuti care il santajeaza...

    Regia: John Frankenheimer
    5 0
    6.4