Filmele și serialele cu Anthony Hopkins

 • Anthony Hopkins

  Anthony Hopkins

  84 de ani
  Data nașterii: 31.12.1937
  Locul nașterii: Margam, Port Talbot, Glamorgan, Wales, UK
  Oscaruri:
 • The Virtuoso (2021)

  Regia: Nick Stagliano
  93 18
  4.9
 • The Father (2020)

  Regia: Florian Zeller
  Oscar-uri:
  63 5
  8.3
 • Elyse (2020)

  Regia: Stella Arroyave
  8 0
  4.2
 • The Two Popes (2019)

  Cei doi papi

  Deși se va confrunta cu scandaluri și nesiguranțe, Papa Benedict propune o întâlnire cu cel mai dur critic al său și viitorul succesor al Romei, Cardinalul Bergoglio, pentru a-i dezvălui un secret care va zgudui Biserica Catolică din temelii.

  Regia: Fernando Meirelles
  78 8
  7.6
 • King Lear (2018)

  Regele Lear

  Într-un prezent fictiv, Anthony Hopkins îl interpretează pe conducătorul unei dictaturi militare din Anglia. Regele îmbătrânit provoacă haosul când abdică în favoarea fiicelor corupte și o respinge pe fiica cinstită și iubitoare.

  Regia: Richard Eyre
  36 8
  6.2
 • Apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

  Regia: Taika Waititi
  541 40
  7.9
 • Transformers: The Last Knight (2017)

  Transformers: Ultimul cavaler

  Planeta de origine a lui Optimus Prime este moartă. Ceea ce îl mâhnește pe Optimus este faptul că el e responsabil pentru moartea planetei. Găsește o cale de a o readuce la viață, însă pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pământ.

  Regia: Michael Bay
  372 44
  5.2
 • Collide (2016)

  Coliziunea

  Casey, un tânăr excursionist american, se îndrăgosteşte de Juliette, o colegă împreună cu care călătoreşte prin Europa. Când ea este diagnosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l prade pe un gangster german, pentru a face rost de bani.

  Regia: Eran Creevy
  26 6
  5.7
 • Westworld (2016)

  Westworld își desfășoară acțiunea într-un parc de distracții tematic, un fel de Jurassic Park cu roboți. Este vorba despre un loc ce recreează Vestul Sălbatic cu ajutorul androizilor, în care vizitatorii își pot îndeplini orice dorință.

  Scenariul: Lisa Joy, Jonathan Nolan
  839 34
  8.6
 • Misconduct (2016)

  Mlaștina corupției

  Ben e un tânăr avocat ambițios, care se trezește prins într-o luptă pentru putere dusă de un magnat corupt al industriei farmaceutice și unul dintre șefii firmei de avocatură pentru care Ben lucrează.

  Regia: Shintaro Shimosawa
  20 0
  5.3
 • Blackway (2015)

  Haide cu mine!

  O tânără îi cere ajutorul lui Lester, un fost tăietor de lemne nerăbdător, care este singurul bărbat din oraș destul de curajos, sau destul de nebun, ca să i se alăture în încercarea ei de a scăpa de un fost polițist care o hărțuiește.

  Regia: Daniel Alfredson
  7 2
  5.3
 • Solace (2015)

  Premoniții

  Un medium care obișnuia să ofere consultanță detectivilor pentru a-i prinde pe criminali s-a retras la pensie după ce fiica sa a fost ucisă. Dar un veteran al FBI-ului și tânăra și ambițioasa colegă a acestuia îi cer ajutorul.

  Regia: Afonso Poyart
  33 1
  6.4
 • The Dresser (2015)

  Garderobierul

  Filmul spune povestea amuzantă și emoționantă a unei seri fatidice din timpul celui de-al Doilea Război Mondial când mai mulți actori pregătesc piesa lui Shakespeare “Regele Lear”.

  Regia: Richard Eyre
  3 0
  6.8
 • Kidnapping Mr. Heineken (2015)

  Răpirea domnului Heineken

  Povestea din interior a planificării, executării, consecințelor și prăbușirii finale a răpitorilor magnatului berii Alfred "Freddy" Heineken, care a dus la cea mai mare răscumpărare plătită vreodată pentru o persoană

  Regia: Daniel Alfredson
  3 1
  6.1
 • Noah (2014)

  Noe

  E o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace.

  Regia: Darren Aronofsky
  52 3
  5.7