Filmele și serialele cu Ari Graynor

  • Ari Graynor

    Ari Graynor

    40 de ani
    Data nașterii: 27.04.1983
    Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
  • Surface (2022)

    Scenariul: Veronica West
    7 1
    6.3
  • Like a Boss (2020)

    Șefele

    Două prietene de-o viață au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă își dorește doar bani și o viață de răsfăț. Când firma începe să piardă bani, prietenia lor va fi pusă la grele - și amuzante - încercări.

    Regia: Miguel Arteta
    54 14
    4.7
  • Mrs. America (2020)

    Serialul spune povestea adevărată a mișcării de ratificare a amendamentului drepturilor egale și a reacției neașteptate a lui Phyllis Schlafly (Cate Blanchett), o regină a frumuseții devenită conservatoare.

    Scenariul: Dahvi Waller
    22 1
    7.9
  • I'm Dying Up Here (2017)

    Mor aici, pe scenă!

    Scenariul: Jim Carrey, David Flebotte
    0 0
    7.5
  • The Disaster Artist (2017)

    Un artist numit dezastru

    James Franco ecranizează povestea reală și tragicomică din spatele lui Tommy Wiseau, un outsider al industriei cinematografice al cărui vis a fost dintotdeauna acela de a fi acceptat de industria hollywood-iană ca un veritabil realizator de film.

    Regia: James Franco
    47 15
    7.3
  • Bad Teacher (2014)

    1 0
    5.3
  • Celeste & Jesse Forever (2012)

    Celeste și Jesse pentru totdeauna

    Trecând prin schimbările turbulente din viața și din sufletul lor, Celeste și Jesse învață că, dacă iubești cu adevărat pe cineva, trebuie să știi să renunți.

    Regia: Lee Toland Krieger
    5 2
    6.6
  • Despartita de iubit, Lauren imparte apartamentul cu Katie. După ce eșuează în tentativa de a obține slujba de vis la o agenție de publicitate, Lauren i se alătura colegei de apartament într-o afacerea ce presupune deschiderea unei linii erotice.

    Regia: Jamie Travis
    6 1
    6.0
  • 10 Years (2011)

    Întâlnire de zece ani

    Cu o noapte înainte de reuniunea de 10 ani de la absolvirea liceului, un grup de prieteni își dau seama că încă nu s-au maturizat în anumite privințe.

    Regia: Jamie Linden
    5 0
    6.1
  • Lucky (2011)

    Norocosul

    Timidul Ben a dezvoltat o pasiune obsesivă faţă de Lucy St. Martin de când a întâlnit-o la grădiniţă, dar femeia visurilor lui este inabordabilă şi îl evită, chiar dacă nu ştie că bărbatul alături de care lucrează la birou este un criminal în serie.

    Regia: Gil Cates Jr.
    6 1
    5.3
  • The Sitter (2011)

    Bona

    Un student este convins după îndelungi tratative să aibă grijă de nişte copii din vecini. Deşi crede că se va ridica la înălţimea provocării, eroul îşi va da seama foarte curând că nu e deloc echipat cu cele necesare pentru a înfrunta micii monştri!

    Regia: David Gordon Green
    13 1
    5.6
  • What's Your Number? (2011)

    Care-i numărul tău?

    O tânără privește înapoi în timp către cei douăzeci de bărbați cu care a avut relații și se întreabă dacă nu cumva iubirea vieții ei, alesul, se află printre acei oameni.

    Regia: Mark Mylod
    16 1
    6.0
  • Youth in Revolt (2009)

    Tineri și rebeli

    Povestea maturizării lui Nick Twisp, un puști de 16 ani foarte cinic, care se folosește de adolescență pentru a se revolta. Scopul lui este unul singur - să își piardă virginitatea. Pentru asta trebuie să o cucerească pe Sheeni Saunders.

    Regia: Miguel Arteta
    3 0
    6.4
  • Nick and Norah's Infinite Playlist (2008)

    Lista de redare infinită a lui Nick și Norah

    Bazat pe o nuvela de Rachel Cohn si David Levithan, lung-metrajul de fata prezinta povestea de dragoste a doi tineri ce se intalnesc la un... concert punk.

    Regia: Peter Sollett
    3 1
    6.6
  • Turn the River (2007)

    Un nou început

    O femeie se lupta sa isi recastige fiul pe care l-a pierdut cand a divortat de sotul ei. Kailey (Famke Janssen) este o femeie care traieste din banii castigati la partidele de poker si biliard, o meserie invatata de la vechiul sau prieten Quinn...

    Regia: Chris Eigeman
    3 0
    5.8