Filmele și serialele cu Ashton Kutcher

  • Ashton Kutcher

    Ashton Kutcher

    46 de ani
    Data nașterii: 07.02.1978
    Locul nașterii: Cedar Rapids, Iowa, USA
  • Your Place or Mine (2023)

    La tine acasă sau la mine?

    Regia: Aline Brosh McKenna
    26 4
    5.7
  • Vengeance (2022)

    Un jurnalist se duce din New York în vestul Texasului pentru a investiga moartea fostei sale iubite, înregistrând pe parcurs un podcast de crimă-mister.

    Regia: B.J. Novak
    14 2
    6.8
  • The Ranch (2016)

    Ferma

    Scenariul: Don Reo, Jim Patterson
    20 2
    7.5
  • The Man Who Saved the World (2014)

    Omul care a salvat lumea

    Regia: Peter Anthony
    15 5
    7.5
  • Jobs (2013)

    Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea

    E nevoie de un singur om pentru pornirea unei revoluții. Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea este povestea extraordinară a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic și antreprenorul desăvârșit care a făcut imposibilul.

    Regia: Joshua Michael Stern
    7 0
    6.0
  • New Year's Eve (2011)

    De Anul Nou

    New Year's Eve readuce pe marile ecrane atmosfera romantică și personajele din Valentine's Day. Poveștile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important - cele 24 de ore dinaintea revelionului.

    Regia: Garry Marshall
    12 1
    5.6
  • No Strings Attached (2011)

    Fără obligații

    Emma și Adam sunt prieteni de-o viață. E suficientă o noapte de sex pentru ca totul să riște să se ducă pe apa sâmbetei. Pentru a-și proteja relația de prietenie, cei doi decid să aibă o relație “fără obligații.” Oare va supraviețui prietenia lor?

    Regia: Ivan Reitman
    29 3
    6.2
  • Killers (2010)

    Un cuplu mortal

    Povestea din "Five Killers" incepe cand o femeie intalneste barbatul visurilor ei in timpul unei vacante. Dupa ce se casatoresc, cei doi isi dau seama ca vecinii lor sunt asasini angajati sa-i ucida.

    Regia: Robert Luketic
    39 2
    5.4
  • Personal Effects (2009)

    Efecte personale

    Linda, mamă-singură a unui adolescent surdo-mut, lucrează ca voluntar la Centrul Comunitar Southside unde organizează nunţi. Soţul ei a fost ucis de amicul lui alcoolist, accidentul bântuind încă mintea fragilă şi traumatizată a fiului ei

    Regia: David Hollander
    9 1
    6.2
  • Spread (2009)

    Playboy de L.A.

    Nikki e un armăsar ușuratic ale cărui ținte sunt femeile bogatele. E simplu: le oferă distracție și sex în schimbul unei vieți luxoase, iar intervalul "poveștii de dragoste" este invers proporțional cu talentul său de a seduce următoarea victimă.

    Regia: David Mackenzie
    11 1
    5.8
  • What Happens in Vegas (2008)

    Ce se întâmplă în Vegas

    Joy si Jack se trezesc, dupa o noapte de dezmat, mahmuri si casatoriti. Dupa ce se dezmeticesc, cei doi isi dau seama ca au castigat o imensa suma de bani intr-un cazino si ca trebuie sa o imparta cumva inainte de a-si vedea fiecare de viata lui.

    Regia: Tom Vaughan
    35 1
    6.1
  • The Guardian (2006)

    Gardianul

    Un salvamar profesionist bântuit de moartea colegilor săi primește misiunea de a pregăti următoarea generație de salvamari ai Pazei de Coastă.

    Regia: Andrew Davis
    32 1
    6.9
  • Open Season (2006)

    Năzdrăvanii din pădure

    Boog, un urs grizzly fără instincte de supraviețuire, se trezește că viața îi este dată peste cap de întâlnirea cu Elliot, un cerb vorbăreț. Acesta îl convinge să își părăsească viața de vis pentru a „trăi în libertate, în mijlocul naturii".

    Regia: Roger Allers, Jill Culton, Anthony Stacchi
    15 0
    6.1
  • Guess Who (2005)

    Ghici cine

    Percy Jones se mandreste ca are intotdeauna dreptate, mai ales cand e vorba de binele familiei. Intr-o zi, fiica sa Theresa (Zoe Saldana) isi aduce prietenul, Simon Green (Ashton Kutcher) iar de aici incep problemele. Prietenul ei este... alb!

    Regia: Kevin Rodney Sullivan
    26 4
    5.9
  • A Lot Like Love (2005)

    Foarte asemănător cu dragostea

    In timpul calatoriei de la Los Angeles spre New York, intre Oliver si Emily se creeaza o conexiune, pentru ca in final sa ajunga la concluzia ca nu se potrivesc. Soarta le joaca insa o farsa si in urmatorii 7 ani ei se vor reintalni de mai multe ori.

    Regia: Nigel Cole
    22 3
    6.6