Filmele cu August Schellenberg

  • August Schellenberg

    August Schellenberg

    Data nașterii: 25.07.1936
    Decedat: 15.08.2013 (77 de ani)
  • Bury My Heart at Wounded Knee (2007)

    Masacrul de la Wounded Knee

    Inspirat din bestseller-ul lui Dee Brown, Masacrul de la Wounded Knee, începe cu momentele de triumf a celor din tribul Sioux, asupra Generalului Custer de la Little Big Horn.

    Regia: Yves Simoneau
    15 3
    7.1
  • Missionary Man (2007)

    Misionarul misterios

    Cand Ryder (Dolph Lundgren), un strain misterios care are de reglat niste conturi, apare pe neasteptate într-un orasel, el va schimba pentru totdeauna viata locuitorilor de aici, prinsi sub mana de fier a unui tiran local.

    Regia: Dolph Lundgren
    9 0
    5.0
  • Eight Below (2006)

    Minus 22 de grade Celsius

    O poveste încântătoare de acțiune și aventură, despre câini și oameni, despre prietenie și loialitate și despre tenacitatea și speranță care a dat naștere uneia dintre cele mai incredibile povești de supraviețuire din toate timpurile

    Regia: Frank Marshall
    46 1
    7.3
  • The New World (2005)

    Noua lume

    Apreciat de criticii de film si nominalizat la Oscar, Lumea noua a legendarului regizor Terrence Malik, va poarta intr-o calatorie plina de aventura a carei actiune este plasata in tumultuoasele zile ale noii Americi

    Regia: Terrence Malick
    34 2
    6.7
  • Tremors 4: The Legend Begins (2004)

    Tremors 4: Începutul legendei

    Cand lucratorii din Rejection, un oras minier izolat, devin victimele unui pradator invizibil, proprietarul minei, Hiram Gummer, angajeaza un mercenar sa distruga creaturile carnivore inainte ca acestea sa-i ruineze afacerea.

    Regia: S.S. Wilson
    11 0
    5.3
  • Poate că abia a absolvit facultatea, dar Nick deja are un plan serios pentru viața lui de-acum înainte - căsătorie, o cariera avantajoasă și, în general, un stil de viață cât mai diferit de cel cu care părinții lui hipioți l-au obișnuit. După ce...

    Regia: Mark Griffiths
    3 0
    5.5
  • DreamKeeper (2003)

    Păstrătorul de vise

    Legendele amerindienilor prind viata in aceasta miniserie. Doua generatii, reprezentate de un batran povestitor si de nepotul acestuia, un tanar in varsta de 17 ani, pornesc intr-o calatorie in cautarea propriului eu.

    Regia: Steve Barron
    5 0
    7.5
  • Scattering Dad (1998)

    Provocarea

    În această melodramă, Olympia Dukakis e Dotty, o femeie bolnavă de agorafobie extremă, motiv pentru care nu și-a mai părăsit casa de 20 de ani. Înainte ca soțul ei, Hiram, să moară, acesta a silit-o pe Dotty să-i promită că-i va arunca cenușa la...

    Regia: Joan Tewkesbury
    0 0
    5.1
  • Mission to Mir (1997)

    Misiunea către Mir

    Mission to Mir prezinta unirea celor mai mari puteri si totodata cele mai mari rivale ale lumii in domeniul astronauticii: Rusia si Statele Unite.

    Regia: Ivan Galin
    0 0
    6.5
  • Free Willy 3: The Rescue (1997)

    Eliberați-l pe Willy 3

    Pentru a treia oara, Willy, gigantica balena ucigasa se reintalneste cu prietenul lui cel mai bun, Jesse intr-o noua aventura ce va tine cu sufletul la gura milioane de copii.

    Regia: Sam Pillsbury
    3 1
    4.7
  • Free Willy 2: The Adventure Home (1995)

    Salvați-l pe Willy 2

    Baiatul, Jesse, care fusese un copil al strazii abandonat de mama si ulterior adoptat de un cuplu, se imprieteneste cu Randolph, un nativ american si ajunge sa se indragosteasca de nepoata acestuia, Nadine.

    Regia: Dwight H. Little
    5 2
    5.1
  • Iron Will (1994)

    Vointa de fier

    In timpul Primului Razboi Mondial, in friguroasele tinuturi din Alaska, un tanar participa la o cursa de sanii trase de caini, luptandu-se cu furia naturii si rautatea oamenilor. Incredibila, dar adevarata poveste a acestuia a facut inconjurul lumii.

    Regia: Charles Haid
    10 0
    6.6
  • Free Willy (1993)

    Salvați-l pe Willy

    Doua feluri de lumi definesc planeta noastra, uscatul si oceanele, care cateodata se intalnesc. Filmul prezinta povestea prieteniei neobisnuite dintre un baietel si o balena...

    Regia: Simon Wincer
    8 1
    6.0
  • Black Robe (1992)

    Regia: Bruce Beresford
    10 1
    7.1
  • The Ruffian (1983)

    Regia: José Giovanni
    1 0
    6.0