Filmele și serialele cu Ayelet Zurer

  • Ayelet Zurer

    Ayelet Zurer

    54 de ani
    Data nașterii: 28.06.1969
    Locul nașterii: Tel Aviv, Israel
  • Milada (2017)

    Milada Horáková, militant politic pentru drepturile omului, luptă din greu să-și apere convingerile într-o Cehoslovacie aflată sub regim comunist.

    Regia: David Mrnka
    6 0
    6.3
  • Ben-Hur (2016)

    Ben-Hur - Prințul fugar

    Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur protagonist, prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus.

    Regia: Timur Bekmambetov
    69 4
    5.7
  • Last Days in the Desert (2015)

    Ultimele zile în deșert

    Povestea imaginată este un episod al celor 40 de zile de rugă și post ale lui Iisus în deșert, timp în care este ispitit de Diavol. În memorabilul film semnat Rodrigo Garcia despre ultimele clipe de meditație în pustiu ale lui Hristos înainte de...

    Regia: Rodrigo García
    9 3
    5.6
  • Daredevil (2015)

    Diavolul cutezător al lui Marvel

    Matt Murdock luptă împotriva nedreptăților ca avocat în timpul zilei și ca supererou odată cu lăsarea nopții. Acțiunea se desfășoară în zilele noastre, în același cartier mărginaș al Manhattan-ului descris în benzile desenate, Hell’s Kitchen.

    Scenariul: Drew Goddard
    123 6
    8.6
  • Last Knights (2015)

    Ultimii cavaleri

    Comandantul cavalerilor, Raiden, primește cea mai mare onoare atunci când Bartok, maestrul lui din copilărie, îl numește succesor. Dar această fericire este distrusă în momentul în care emisarul împăratului îl forțează să i se supună tatălui său.

    Regia: Kazuaki Kiriya
    50 3
    6.2
  • Shtisel (2013)

    Familia Shtisel

    O familie haredim din comunitatea evreiască ultra-ortodoxă din Ierusalem trece prin iubiri, suferințe și nefericirile vieții de zi cu zi.

    Scenariul: Ori Elon, Yehonatan Indursky
    13 0
    8.6
  • Man of Steel (2013)

    Omul de Oțel

    Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) e un tânăr jurnalist de 20 de ani ale cărui puteri, ce depășesc orice imaginație, îl fac să se simtă nelalocul său. Adus pe Pământ în urmă cu mulți ani de pe Krypton, Clark e bântuit de întrebarea „Ce caut eu aici?”.

    Regia: Zack Snyder
    139 4
    7.1
  • Darling Companion (2012)

    Iubire necondiționată

    Darling Companion este povestea unei femei care îşi iubeşte prietenul patruped mai mult decât pe soţul ei. Când soţul pierde câinele

    Regia: Lawrence Kasdan
    2 0
    5.2
  • Halo 4: Forward Unto Dawn (2012)

    Halo 4: Drumul spre întuneric

    24 2
    6.7
  • Angels & Demons (2009)

    Îngeri și demoni

    Robert Langdon trebuie să dejoace de această dată planurile unei secte, Illuminati, al cărei scop este nici mai mult nici mai puțin decat aruncarea în aer a întregului Vatican în timpul conclavului care ar trebui să-l aleagă pe următorul papă.

    Regia: Ron Howard
    71 1
    6.7
  • Intr-o lume intoarsa cu susul in jos, sa fii nebun este doar un fel de a te adapta La putin timp dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, un fost circar scapat din calea neiertatoarelor camere de gazare devine veriga centrala intr-un...

    Regia: Paul Schrader
    4 0
    6.2
  • Vantage Point (2008)

    Fiecare vede altceva

    Doi agenţi secreţi a căror sarcină este să-l protejeze pe Preşedintele Ashton la un summit. Când Preşedintele este împuşcat, haosul produs aruncă în aer vieţile a 5 persoane. Filmul prezintă evenimentele din perspectiva fiecăreia dintre ele.

    Regia: Pete Travis
    26 1
    6.6
  • Fragmente de trecut si prezent ce creaza un tulburator caleidoscop de cuvinte si emotii. Cu o lirica plurivalenta, adaptarea lui Jeremy Podeswa, a romanului Annei Michael, proiecteaza in fata noastra un mozaic ametitor ce ne releva profunzimea...

    Regia: Jeremy Podeswa
    1 0
    6.9
  • Munich (2005)

    Filmul trateaza evenimentele ce au urmat masacrului de la Olimpiada din 1972, in Munchen. Povestea urmareste echipa de agenti secreti israeliti care trebuie sa-i asasineze pe palestinienii banuiti a fi vinovati de masacrul din Munchen.

    Regia: Steven Spielberg
    49 6
    7.5