Filmele și serialele cu Bebe Neuwirth

  • Bebe Neuwirth

    Bebe Neuwirth

    65 de ani
    Data nașterii: 31.12.1958
    Locul nașterii: Princeton, New Jersey, USA
  • Captain Fall (2023)

    Căpitanul Fall

    Un căpitan de navă aiurit și credul se angajează la cârma unui vas de croazieră de lux și devine țapul ispășitor perfect în urma unei acțiuni de contrabandă.

    Scenariul: Jon Iver Helgaker, Jonas Torgersen, Joel Trussell
    1 0
    7.0
  • Julia (2022)

    Scenariul: Daniel Goldfarb
    7 1
    8.3
  • Teenage Euthanasia (2021)

    Adolescenta Euthanasia

    Scenariul: Alissa Nutting, Alyson Levy
    0 0
    5.8
  • Humor Me (2017)

    Fă-mi pe plac

    Odată un apreciat dramaturg din New York, Nate se străduiește să-și termine noua piesă, când soția lui îl părăsește și îl ia pe fiul lor cu ea. Devastat, lefter, și incapabil să plătească chiria, Nate se mută cu tatăl său văduv, Bob.

    Regia: Sam Hoffman
    1 0
    6.1
  • Madam Secretary (2014)

    Doamna Ministru

    Prinsă într-un vârtej de complicații politice la nivel local și internațional, Elizabeth McCord, recent numită în poziția de Secretar de stat al SUA, va trebuie să învețe să jongleze cu noile responsabilități, fără a-și ignora soțul și cei doi copii.

    Scenariul: Barbara Hall
    240 5
    7.8
  • Fame (2009)

    Celebritate

    Fame îi are în vizor pe studenţii unei prestigioase academii de dans şi muzică din New York. Într-o lume atât de competitivă, în care trebuie să lupţi din greu pentru cele 15 minute de glorie, Denise, Malik, Jenny, Marco trăiesc patru ani de vis.

    Regia: Kevin Tancharoen
    3 0
    5.0
  • Game 6 (2005)

    Meciul al 6-lea

    În centrul filmului este memorabila competiţie de baseball din 1986 şi o zi din viaţă unui autor de piese de teatru care ratează premiera celei mai importante piese pentru a viziona un meci important din competiţie.

    Regia: Michael Hoffman
    0 0
    5.7
  • How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

    Cum să scapi de un tip în 10 zile

    Andie, redactor la Revista Composure, se decide sa scrie un articol despre toate actiunile prin care femeile reusesc sa-i indeparteze pe barbati. Ea trebuie sa gaseasca un barbat pa care sa-l faca sa se indragosteasca de ea, ca apoi sa-o paraseasca.

    Regia: Donald Petrie
    32 2
    6.5
  • Tadpole (2002)

    Mormolocul

    Majoritatea baietilor de 15 ani sunt obsedati de sexul opus, dar aceasta e singura trasatura comuna a lui Oscar Grudman (Aaron Stanford) cu adolescentii de varsta lui. Oscar, un elev eminent la o scoala exclusivista, e increzator in sine,...

    Regia: Gary Winick
    1 0
    6.2
  • An Extremely Goofy Movie (2000)

    Noile aventuri ale lui Goofy

    Regia: Douglas McCarthy
    4 0
    6.3
  • Liberty Heights (1999)

    Culmile libertății

    De la mijlocul secolului trecut, timpul a inceput sa curga mai repede. O familie de evrei e martora schimbarilor sociale si a prejudecatilor care tin de rasa, pozitia sociala si religie... Anul este 1954, istoria il trece cu litere mici in...

    Regia: Barry Levinson
    1 2
    7.0
  • Summer of Sam (1999)

    Vara lui Sam

    New York, anii `70. Cartierele marginase ale orasului, bantuite de mici traficanti de droguri, mafioti, prostituate, oameni fara capatai, cu o viata modesta, mizera, anonima sunt terorizate de un ucigas in serie. O isterie colectiva se declanseaza.

    Regia: Spike Lee
    5 0
    6.7
  • An All Dogs Christmas Carol (1998)

    Craciun pentru toti cateii

    Chiar in ajunul Craciunului, Emma este trimisa de tatal ei intr-un oras indepartat, sa locuiasca impreuna cu matusa Delores pentru o scurta perioada. Insa micuta descopera ca Delores nu-i este ruda, ci doar o fosta prietena de-a tatalui ei, care...

    Regia: Paul Sabella, Gary Selvaggio
    4 0
    4.9
  • The Faculty (1998)

    Școală sub teroare

    La liceul Herrington High, viaţa elevilor este la fel ca a tuturor celorlalţi. Tinerii au probleme cu profesorii, cu părinţii, cu dragostea. Când vor afla că profesorii lor sunt extratereştri foarte periculoşi, ei vor încerca să supravieţuiască.

    Regia: Robert Rodriguez
    27 1
    6.6
  • Una dintre creatiile papusarului Geppetto se trezeste la viata in mod miraculos. Aceasta papusa, Pinocchio, are o mare dorinta si anume sa devina un baietel adevarat candva...

    Regia: Steve Barron
    1 0
    5.2