Filmele și serialele cu Ben Daniels

  • Ben Daniels

    Ben Daniels

    59 de ani
    Data nașterii: 10.06.1964
    Locul nașterii: Nuneaton, Warwickshire, England, UK
  • Jupiter's Legacy (2021)

    Moștenirea lui Jupiter

    După aproape un secol în care au avut grijă ca omenirea să fie în siguranță, supereroii din prima generație sunt nevoiți să privească spre copiii lor care trebuie să continue tradiția.

    Scenariul: Steven S. DeKnight
    26 4
    6.7
  • Captive State (2019)

    Starea de captivitate

    Plasat într-un cartier al Chicago-ului la zece ani după o ocupaţie extraterestră, Captive State explorează viaţa localnicilor - atât a colaboratorilor, cât şi a disidenţilor.

    Regia: Rupert Wyatt
    102 33
    6.0
  • Regia: David Leveaux, Alex Rudzinski
    8 2
    7.8
  • The Exception (2016)

    Excepția

    Regia: David Leveaux
    107 7
    6.8
  • The Exorcist (2016)

    Angela are coșmaruri îngrozitoare, soțul ei își pierde mințile, fiica cea mare stă mereu închisă în camera ei, iar cea mică aude sunete ciudate. Doi preoți își fac apariția, iar viețile tuturor se împletesc într-o luptă cu forțe malefice necunoscute.

    Scenariul: Jeremy Slater
    88 3
    7.9
  • Flesh and Bone (2015)

    Carne și os

    Serialul este despre Claire, o tânără balerină cu un trecut dubios, care se alătură unei prestigioase companii de balet din new York. Întunecatul serial explorează fără milă laturile disfuncționale, dar și cele pline de eleganță, ale lumii baletului.

    Scenariul: Moira Walley-Beckett
    3 0
    7.8
  • Jamaica Inn (2014)

    Hanul Jamaica

    Producția se petrece în anul 1821, în Cornwall, și spune povestea tinerei Mary care, după moartea mamei ei, este nevoită să se mute cu mătușa și unchiul ei, decoperind astfel mai multe lucruri neplăcute.

    7 0
    6.4
  • Locke (2013)

    În "Locke", Hardy interpretează rolul unui bărbat a cărui viață începe să fie distrusă odată cu primirea unui apel. Pe parcursul celor 84 de minute ale filmului, fața lui Ivan Locke este singură pe ecran, iar pelicula urmărește drumul său

    Regia: Steven Knight
    18 4
    7.1
  • The Passion (2008)

    Patimile

    Este săptămâna Paștelui în Ierusalim, iar orașul este asaltat de pelegrini. O perioadă tensionată pentru cei care trebuie să păstreze ordinea, iar sosirea în cetate a lui Iisus din Galilea creează mare agitație. Romanii lui Pontius Pilat și...

    0 0
    6.6
  • The Virgin Queen (2006)

    Regina virgină

    The Virgin Queen prezintă domnia reginei Elisabeta I, vulnerabilă dar dominatoare, pătimașă dar inabordabilă, de la vârsta adolescenței la cea a reginei împlinite, prinsă între datorie și dorințele personale.

    5 0
    7.4
  • The State Within (2006)

    Afaceri secrete

    Sa fi ambasador la Washington inseamna sa fi un diplomat de exceptie. Ambasadorul Mark Brydon, stralucit diplomat, este prins in panza de paianjen a unor conflicte de interese greu de rezolvat. Intr-o lume in care manipularea informatiei inseamna...

    1 0
    7.7
  • Doom (2005)

    Osândirea

    Un apel disperat de ajutor venit de pe stația de cercetare Olduvai, aflată pe planeta Marte, face o echipă specială de intervenții să meargă acolo. Ceva cu siguranță nu este în regulă.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    70 2
    5.2
  • Conspiracy (2001)

    Conspirația

    In luna ianuarie a anului 1942, intr-o suburbie a Berlinului a avut loc o intalnire la nivel inalt a liderilor nazisti, condusa de Seful Oficiului pentru Siguranta Reichului, al carei rezultat a fost adoptarea oficiala a Holocaustului.

    Regia: Frank Pierson
    27 2
    7.6
  • Britannic (2000)

    Vera Campbell este agent secret pentru guvernul britanic. Ea trebuie să se îmbarce pe puntea Britannicului, un vas transformat în spital, dar care transportă ilegal armament, pentru a putea afla mai multe despre spionii nemţi.

    Regia: Brian Trenchard-Smith
    1 0
    5.2
  • Aristocrats (1999)

    Aristocratii

    Serialul urmareste destinele celor patru surori Lennox, fiicele ducelui de Richmond, cu povestile lor de iubire, cu maritisuri, nasteri, intrigi si scandaluri, desfasurate in peisajul Angliei secolului al XVIII-lea.

    0 1
    7.3