Filmele cu Bernard Lee

  • Bernard Lee

    Bernard Lee

    Data nașterii: 10.01.1908
    Decedat: 16.01.1981 (73 de ani)
  • Moonraker (1979)

    Greblatorul de pe Lună

    În această aventură plină de acțiune, super agentul James Bond trebuie să împiedice un industriaș care plănuiește să șteargă toată omenirea de pe fața pământului și să o înlocuiască cu o super rasă pe care a creat-o într-o stație spațială.

    Regia: Lewis Gilbert
    37 0
    6.2
  • The Spy Who Loved Me (1977)

    Spionul care mă iubea

    Super-spionul britanic James Bond își unește forțele cu agenta sexy din Rusia, Anya Amasova, pentru a-l învinge pe magnatul megaloman Karl Stromberg, care amenință să distrugă orașul New York cu arme nucleare.

    Regia: Lewis Gilbert
    48 0
    7.0
  • The Man with the Golden Gun (1974)

    Pistolul de aur

    Agentul James Bond caută o invenție furată care ar putea transforma căldura soarelui într-o armă incredibil de distructivă. În curând calea lui se încrucișează cu cea a amenințătorului asasin plătit Francisco Scaramanga.

    Regia: Guy Hamilton
    42 1
    6.7
  • Live and Let Die (1973)

    Pe cine nu lași să moară

    James Bond se luptă cu forțele magiei negre într-o aventură care îl duce în mlaștinile din Louisiana, acolo unde se va confrunta cu un țar al drogurilor care venerează practicile voodoo și care este decis să îl elimine pe Bond.

    Regia: Guy Hamilton
    43 0
    6.7
  • Dulcima (1971)

    Regia: Frank Nesbitt
    1 0
    6.4
  • Diamonds Are Forever (1971)

    Diamante pentru eternitate

    Numai Bond poate salva situatia, si chiar asa si face! Agentul 007 (Sean Connery) renumit si adulat, Bond face victime nu numai cu arma, dar si cu farmecul lui ucigator, revine si se lupta de aceasta data cu o retea de traficanti de diamante.

    Regia: Guy Hamilton
    39 2
    6.5
  • Crossplot (1969)

    Joc dublu

    Directorul unei comanii publicitare căută un model feminin pentru o nouă campanie publicitară. Singurul indiciu pe care îl are este o poză a frumoasei fete și căutările lui îl aduc în mijlocul unui complot politic.

    Regia: Alvin Rakoff
    6 0
    5.4
  • On Her Majesty's Secret Service (1969)

    În slujba Majestății sale

    Blofeld si-a construit un laborator in Alpi, unde pune la punct ultimele detalii pentru a cucerii lumea. Pretinzand ca vindeca alergii rare, Blofeld atrage de partea lui zece femei frumoase care, fara sa stie, devin colaboratoarele lui.

    Regia: Peter R. Hunt
    28 3
    6.7
  • You Only Live Twice (1967)

    Nu trăiești decât de două ori

    Cand navele spatiale rusesti si americane incep sa dispara, ambele parti incep sa se suspecteze reciproc, ajungand in pragul izbucnirii celui de-al treilea Razboi Mondial. James Bond este trimis in Japonia sa investigheze...

    Regia: Lewis Gilbert
    39 1
    6.8
  • The Spy Who Came in from the Cold (1966)

    Spionul care venea din frig

    Regia: Martin Ritt
    15 0
    7.5
  • Regia: Freddie Francis
    5 0
    6.6
  • Thunderball (1965)

    Operațiunea Thunderball

    Atunci când gruparea teroristă SPECTRE, condusă de criminalul malefic Emilio Largo, fură două focoase și amenință să arunce lumea într-o stare de holocaust nuclear, agentul 007 este trimis să recupereze focoasele din Bahamas.

    Regia: Terence Young
    Oscar-uri:
    36 1
    6.9
  • Goldfinger (1964)

    Degetul de Aur

    În timp ce investighează contrabanda cu aur, James Bond descoperă un complot pentru a contamina rezerva de aur Fort Knox.

    Regia: Guy Hamilton
    Oscar-uri:
    43 1
    7.7
  • From Russia with Love (1963)

    Din Rusia, cu dragoste

    James Bond e trimis la Istanbul pentru a sustrage de la Ambasada Sovietica un dispozitiv de decodificare. Succesul operatiunii depinde de ajutorul unei atragatoare agente sovietice, Tatiana, pe care Bond ar trebui sa o ajute sa fuga in Occident.

    Regia: Terence Young
    41 3
    7.3
  • Dr. No (1962)

    Cand un agent secret al Marii Britanii este ucis in Jamaica, James Bond este trimis sa investigheze cazul. Bond afla ca un oarecare dr. No, un misterios om de stiinta, cumparase o insula in apropierea Jamaicai si desfasura acolo un experiment secret.

    Regia: Terence Young
    60 2
    7.2