Filmele cu Bernie Mac

  • Bernie Mac

    Bernie Mac

    Data nașterii: 05.10.1957
    Decedat: 09.08.2008 (50 de ani)
  • Old Dogs (2009)

    Vechi tovarăși

    Doi buni prieteni și parteneri de afaceri se trezesc cu viețile date peste cap când ajung în compania unor frați gemeni în vârstă de șapte ani.  

    Regia: Walt Becker
    9 0
    5.3
  • Soul Men (2008)

    Frați de suflet

    Cu toate ca au trecut aproximativ 20 de ani de cand au vorbit ultima data unul cu celalalt, Floyd si Louis, care au cantat impreuna muzica soul, accepta sa participe la un spectacol organizat la Apollo Theater din New York.

    Regia: Malcolm D. Lee
    2 1
    6.4
  • Leul Alex, zebra Marty, hipopotamita Gloria, girafa Melman si prietenii lor lemurii reusesc sa evadeze de pe insula pe care esuasera si, in loc sa se indrepte spre Statele Unite, ajung in Africa. Aici fac cunostinta cu familia lui Alex...

    Regia: Tom McGrath, Eric Darnell
    15 0
    6.6
  • Pride (2007)

    Mândrie

    Ambițiosul Jim Ellis formează o echipă de înot pentru adolescenții cu probleme la Departamentul de Recreere Philadelphia

    Regia: Sunu Gonera
    1 0
    6.3
  • Guess Who (2005)

    Ghici cine

    Percy Jones se mandreste ca are intotdeauna dreptate, mai ales cand e vorba de binele familiei. Intr-o zi, fiica sa Theresa (Zoe Saldana) isi aduce prietenul, Simon Green (Ashton Kutcher) iar de aici incep problemele. Prietenul ei este... alb!

    Regia: Kevin Rodney Sullivan
    26 4
    5.9
  • Mr. 3000 (2004)

    Dl. 3000

    În ziua în care a ajuns la lovitura cu numărul 3000, Stan crede că și-a câștigat intrarea în Hall of Fame. 10 ani mai târziu, însă, se descoperă că trei dintre lovituirle sale nu sunt valide! Stan hotărăște să revină și să recâștige titlul!

    Regia: Charles Stone III
    1 0
    5.6
  • Head of State (2003)

    Capul statului

    Când Washington-ul are nevoie de un candidat la presedintie cu numai câteva săptămâni înainte de alegeri, e nevoie de cineva care va pierde cu siguranta. De aceea a fost ales Mays Gilliam (Chris Rock), un politician localnic necunoscut.

    Regia: Chris Rock
    5 2
    5.5
  • Charlie's Angels: Full Throttle (2003)

    Îngerii lui Charlie: În goană mare

    Îngerii intră din nou în acţiune, într-o misiune sub acoperire pentru a recupera două inele, ce conţin informaţii despre noile identităţi ale persoanelor existente în programul de Protecţie a martorilor al FBI.

    Regia: McG
    30 0
    4.9
  • Bad Santa (2003)

    Moșul cel rău

    Un delincvent mizerabil și partenerul său pozează în Moș Crăciun și ajutorul lui pentru a jefui magazine în noaptea de ajun. Pentru cei doi cele mai mari problemele vor începe după ce se împrietenesc cu un copil.

    Regia: Terry Zwigoff
    35 2
    7.1
  • What's the Worst That Could Happen? (2001)

    Mai rău nu se poate

    Pentru Kevin si Max, înselãciunile si furtul au fost cãile care le-au ghidat cariera. Kevin (Martin Lawrence) este hot profesionist, cu o înclinatie pentru lucrurile de calitate, iar Max Fairbanks (Danny DeVito) este un om de afaceri fãrã scrupule.

    Regia: Sam Weisman
    12 1
    5.4
  • Ocean's Eleven (2001)

    Ocean's Eleven - Faceți jocurile!

    În Ocean's Eleven - Faceți jocurile!, condamnatul carismatic și prefăcut Danny Ocean este eliberat condiționat din închisoare și imediat începe să orchestreze cel mai nou plan al său: să realizeze cel mai îndrăzneț jaf din istoria orașului Las...

    Regia: Steven Soderbergh
    69 0
    7.7
  • The Original Kings of Comedy (2000)

    Regii comediei

    Regii comediei este o selectie dintr-un turneu sustinut intre 1997 si 1999 de patru comici afro-americani foarte populari peste ocean, mai ales ca fiecare dintre ei are propriul sitcom de succes. Este vorba de Steve Harvey, Cedric, D.L. Hughley si...

    Regia: Spike Lee
    5 0
    6.8
  • Life (1999)

    Viață

    Rayford Gibson și Claude Banks se întâlnesc și formează cel mai vesel "cuplu ciudat" de la est de Mississippi. O comedie excelentă în care doi contrabandiști descoperă adevărate valori ale vieții după ce sunt condamnați la închisoare pe viață.

    Regia: Ted Demme
    18 1
    6.8
  • How to Be a Player (1997)

    Arta seducției

    Dray este un tanar de culoare, a carui singura preocupare in viata este cucerirea a cat mai multor femei. Indiferent de culoare, indiferent daca sunt sau nu casatorite, toate femeile frumoase trebuie sa-l iubeasca. Jenny, sora cuceritorului, si...

    Regia: Lionel C. Martin
    1 0
    5.3
  • Booty Call (1997)

    Goana dupa sex

    Bunz si Rushon, prieteni la catarama, asteapta sa se intalneasca cu cele doua doamne care le-au cucerit inimile. Dupa 2 luni in care au iesit impreuna, Nikki si Rushon sunt impinsi de cei doi prieteni ai lor sa petreaca o noapte romantica impreuna.

    Regia: Jeff Pollack
    5 0
    5.4