Filmele și serialele cu Bill Cobbs

  • Bill Cobbs

    Bill Cobbs

    89 de ani
    Data nașterii: 16.06.1934
    Locul nașterii: Cleveland, Ohio, USA
  • Beyond the Law (2019)

    În afara legii

    Regia: James Cullen Bressack
    31 0
    3.7
  • Regia: Stephen Herek
    12 0
    6.5
  • The Ultimate Life (2013)

    Dumnezeu iubește caviarul

    Regia: Michael Landon Jr.
    3 0
    6.0
  • Oz the Great and Powerful (2013)

    Grozavul și puternicul Oz

    Inspirat de cartea lui L. Frank Baum "Vrăjitorul din Oz", filmul prezintă acţiunea de dinainte ca Dorothy să ajungă în misteriosul tărâm fermecat şi pune accentul pe Vrăjitorul din Oz, pe numele său Oscar Diggs (James Franco), un magician de la circ.

    Regia: Sam Raimi
    25 0
    6.3
  • Go On (2012)

    Comentatorul sportiv Ryan King isi pierde sotia intr-un accident de masina. Nu este lasat inapoi la serviciu de catre sefii sai decat in cazul in care se alatura unui grup de consiliere, pentru a trece mai usor peste moartea sotiei sale.

    Scenariul: Scott Silveri
    2 1
    7.5
  • Get Low (2009)

    Ziua cea mare

    Filmul are la bază povestea reală a lui Felix "Bush" Breazeale, un bărbat singuratic din Tennessee, care și-a planificat și organizat propria înmormântare în anul 1938, pe când era încă în viață, pentru a se putea bucura de eveniment.

    Regia: Aaron Schneider
    4 0
    7.0
  • The Morgue (2008)

    Morga

    Povestea a 6 indivizi ce se trezesc blocati in morga dintr-o zona rurala izolata.

    Regia: Gerson Sanginitto, Halder Gomes
    0 0
    3.1
  • Patru batrani morocanosi pleaca intr-o calatorie din linistita Florida, unde se stabilisera, in zgomotosul Las Vegas pentru a o opri pe fiica unui dintre ei sa se marite cu barbatul nepotrivit.

    Regia: Charlie Picerni
    0 0
    4.6
  • Hard Luck (2006)

    Fără șansă

    Lucky, condamnat pentru trafic de droguri, vrea să se reabiliteze. Se întâlnește cu câțiva prieteni care îl atrag într-o afacere... tot cu droguri. Se dovedește a fi un flagrant, iar Lucky fuge cu o dansatoare și o servietă cu 500.000$.

    Regia: Mario Van Peebles
    6 0
    5.1
  • The Ultimate Gift (2006)

    Cel mai de preț dar

    Personajul principal este unul complex, in curs de transformare, care invata treptat sa pretuiasca valoarea banului, sa pretuiasca parerea celorlalti si chiar sa-i ajute, punand bazele unui „orasel” al copiilor bolnavi.

    Regia: Michael O. Sajbel
    21 0
    7.3
  • Night at the Museum (2006)

    O noapte la muzeu

    Larry crede că e predestinat pentru ceva măreț. Nici nu și-a imaginat cât de "măreț", atunci când a acceptat ceea ce părea a fi munca de jos: paznic la un muzeu de științe naturale. În timpul rondului, lucruri ieșite din comun încep să aibă loc.

    Regia: Shawn Levy
    32 0
    6.5
  • Enough (2002)

    Destul

    În filmul Destul! - un thriller obsedant, de mare clasă, regizat de Michael Apted, care o are în rolul principal pe JENNIFER LOPEZ - o femeie obișnuită, terorizată de soțul ei posesiv, este nevoită să intre în luptă contra lui

    Regia: Michael Apted
    27 0
    5.8
  • Hope Floats (1998)

    A doua șansă

    Hope Floats este povestea unei tinere femei care, părăsită de soțul ei, se vede nevoită să ia totul de la început. Un film despre dragoste și despre valorile familiei și, mai ales, un film care ne învață să ne acordăm o a doua șansă

    Regia: Forest Whitaker
    13 1
    6.0
  • Paulie (1998)

    Paulie e un papagal foarte simpatic si foarte inteligent, care-si poate spune singur povestea si asta pentru ca Marie, stapana lui, l-a invatat sa vorbeasca. In schimbul acestui mare serviciu, Paulie a vindecat-o pe micuta lui prietena de balbaiala.

    Regia: John Roberts
    12 0
    6.5
  • I Still Know What You Did Last Summer (1998)

    Încă știu ce ai făcut vara trecută

    Odată cu plecarea la facultate, la Boston, Julie speră să depășească momentele tragice prin care trecuse. Lucrurile par să ia o întorsătură favorabilă când colega ei de cameră, Karla , câștigă o vacanță gratuită pentru patru persoane în Bahamas.

    Regia: Danny Cannon
    5 0
    4.7