Filmele cu Bill Nunn

  • Bill Nunn

    Bill Nunn

    Data nașterii: 20.10.1953
    Decedat: 24.09.2016 (62 de ani)
  • Won't Back Down (2012)

    Vrem școala înapoi

    Doua mame puternice, una dintre ele profesoara, decid sa schimbe sistemul de educatie din oras. Dar pentru a face asta, trebuie sa tina piept unei bine inchegate birocratii si ajung sa riste totul pentru educatia si viitorul copiiilor lor.

    Regia: Daniel Barnz
    3 0
    6.4
  • A Raisin in the Sun (2008)

    Struguri în soare

    Visurile pot sa contureze o viata care merita traita, dar pot fi adumbrite si de decizii gresite. Aceasta este rascrucea la care se afla acum familia Younger, dupa ce tatal lor moare si le lasa 10 000 de dolari, în bani de asigurare. Oare ar...

    Regia: Kenny Leon
    1 0
    6.6
  • Firehouse Dog (2007)

    Cățelul pompier

    Rexxx se pierde de stapanul sau si ajunge mascota unei invechite statii de pompieri. Aici ajuta un pusti de 12 ani si pe tatal sau, un pompier, sa transforme statia intr-una dintre cele mai moderne din oras.

    Regia: Todd Holland
    0 0
    5.5
  • Spider-Man 3 (2007)

    Omul-Păianjen 3

    Peter a reușit în sfârșit să-și împace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este întunecat. Brutala mutație a costumului său, care devine negru, îi schimbă puterile și personalitatea.

    Regia: Sam Raimi
    64 1
    6.3
  • Spider-Man 2 (2004)

    Omul-Păianjen 2

    Au trecut doi ani de când manieratul Peter Parker (Tobey Maguire) a părăsit-o pe iubita lui, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), și s-a hotărât să pornească pe calea responsabilității ca Omul Păianjen.

    Regia: Sam Raimi
    Oscar-uri:
    69 1
    7.5
  • People I Know (2002)

    Oameni pe care îi știu

    Wurman își dă seama că viața lui începe să se destrame. Este un reprezentant al presei ale cărui zile de glorie au apus. Se pierde în ceața mijloacelor de informare, a celebrității și a politicii, fenomene la care a fost martor timp de trei decenii.

    Regia: Daniel Algrant
    6 0
    5.4
  • Spider-Man (2002)

    Omul-Păianjen

    Filmul Spider-Man (Omul-Paianjen) se axează pe povestea elevului Peter Parker (Tobey Maguire) care, după ce a fost mușcat de un păianjen modificat genetic, capătă o putere supraomenească.

    Regia: Sam Raimi
    66 0
    7.4
  • Lockdown (2000)

    Închis pe nedrept

    Tocmai cand sansa parea sa ii surada si fusese abordat de un cautator de talente, viata lui Avery este data peste cap si ajunge pe nedrept dupa gratii. Charles, căutătorul de talente, este singurul care are încredere în nevinovăția lui...

    Regia: John Luessenhop
    2 0
    6.2
  • Ambushed (1998)

    Ambuscada

    O dramă dură despre un detectiv singuratic care trebuie să supraviețuiască după ce are de anchetat asasinarea unui lider Ku Klux Klan într-un mic oraș sudist. Păcălit de colegii săi și fugărit de membrii unui cult rasist, Jerry Robinson intră...

    Regia: Ernest R. Dickerson
    0 0
    5.9
  • He Got Game (1998)

    Sa inceapa jocul

    Jake este inchis, pentru ca si-a ucis sotia. El primeste o suspendare de o saptamana, pentru a-si convinge fiul, un talentat jucator de baschet, sa se inscrie la universitatea Big State. Intalnirea celor doi, dupa sase ani de despartire, va fi...

    Regia: Spike Lee
    15 0
    6.9
  • The Legend of 1900 (1998)

    Povestea pianistului de pe ocean

    La scurt timp dupa cel de-al II-lea Razboi Mondial, Max viziteaza o casa englezeasca de amanet, cu intentia de a-si vinde trompeta. Vanzatorul recunoaste melodia cantata de Max iar atunci el incepe sa spuna povestea acestui cantec.

    Regia: Giuseppe Tornatore
    39 1
    8.0
  • Regia: Mick Garris
    4 0
    4.8
  • Kiss the Girls (1997)

    Sărutul care ucide

    Exista tot felul de colectionari. Unii sunt pasionati de timbre, altii de pictura, filme sau fluturi. Dar cand, din orase diferite, rand pe rand, dispar mai multe femei, politia realizeaza ca mai exista si un alt fel de colectionari...

    Regia: Gary Fleder
    37 1
    6.6
  • Extreme Measures (1996)

    Soluții extreme

    Guy este stupefiat de un pacient dezbracat, adus in stare de soc, care prezenta simptome dintre cele mai ciudate. Pacientul moare si Guy nu reuseste sa afle nimic despre identitatea cadavrului pentru ca dosarul lui dispare din evidentele spitalului.

    Regia: Michael Apted
    16 0
    6.2
  • Bulletproof (1996)

    Antiglonț

    Keats si Moses sunt prieteni la catarama si parteneri in afaceri necurate. Moses se ocupa cu vanzarea de masini si lucreaza pentru un important traficant de droguri. In momentul in care Moses prinde o afacere mare il contacteaza pe bunul lui prieten.

    Regia: Ernest R. Dickerson
    13 0
    5.8