Filmele și serialele cu Bill Smitrovich

  • Bill Smitrovich

    Bill Smitrovich

    76 de ani
    Data nașterii: 16.05.1947
    Locul nașterii: Bridgeport, Connecticut, USA
  • Regia: Dan Glaser
    7 1
    4.2
  • Ted 2 (2015)

    Buclucașul urs de pluș Ted trebuie să dovedească în instanță că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui. Ted și amicul John vor fi implicați și în accidente de tot felul, dar și în urmăriri pe viață și pe moarte

    Regia: Seth MacFarlane
    38 2
    6.3
  • The November Man (2014)

    Nume de cod: Spionul de noiembrie

    Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras în liniştita Elveţie. Când trebuie să revină în acţiune pentru a o proteja pe Alice, un martor valoros, Devereaux descoperă că a devenit ţinta foştilor colegi.

    Regia: Roger Donaldson
    42 1
    6.3
  • Ted (2012)

    Filmul spune povestea lui John Bennett, un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de... ursulețul lui de pluș, Ted, adus la viață de o dorință pusă în copilărie.

    Regia: Seth MacFarlane
    39 2
    6.9
  • The Rum Diary (2011)

    Jurnalul unui iubitor de rom

    Ziaristul america Paul Kem se angajează în timpul anilor 50, la un ziar din Puerto Rico. Acolo luptă pentru a găsi un echilibru între cultura locală şi americanii stabiliţi în oraş

    Regia: Bruce Robinson
    10 0
    6.1
  • The Event (2010)

    Evenimentul

    Scenariul: Nick Wauters
    11 0
    7.0
  • The Last Lullaby (2008)

    Ultimul cântec de leagăn

    Un asasin plătit alege viața ușoară, lâsînd business-ul crimelor în grija altora. Însă, decizia protagonistului nu a însemnat instaurarea instantanee a calmului și a păcii, așa cum se aștepta acesta.

    Regia: Jeffrey Goodman
    1 0
    6.1
  • Eagle Eye (2008)

    Ochi de vultur

    Cand fratele sau moare misterios, Jerry isi da seama ca el si Rachel, o mama singura, sunt considerati teroristi de catre autoritati. Ghidati de o "voce" care-i contacteaza si "ajuta", cei doi incep o goana pe viata si pe moarte pentru a supravietui.

    Regia: D. J. Caruso
    52 3
    6.6
  • Seven Pounds (2008)

    Șapte suflete

    Un agent al Fiscului, Ben Thomas (Will Smith), încearcă să-și ispășească o greșeală din trecut ajutând șapte persoane. Dându-se drept fratele său, Ben schimbă viețile celor șapte, dar planul său este dat peste cap când se îndrăgostește de Emily.

    Regia: Gabriele Muccino
    25 0
    7.6
  • Iron Man (2008)

    Omul de Fier

    Tony Stark, mostenitor al trustului Stark Enterprises, este un genial inventator care duce o viata dubla. Noaptea devine puternicul Iron Man, intruchiparea a decenii de investitii in tehnologia de aparare.

    Regia: Jon Favreau
    140 4
    7.9
  • The Contract (2006)

    Contractul

    Frank Cordell este un asasin platit extrem de periculos. El este prins si in curand va trebui sa dea socoteala pentru crimele sale, insa reuseste sa evadeze din custodia politiei luandu-l ostatic pe fiul lui Ray Keene.

    Regia: Bruce Beresford
    19 0
    5.6
  • The Game of Their Lives (2005)

    Meciul vieții

    Bazat pe o intamplare adevarata, filmul spune povestea echipei de fotbal din 1950 a SUA care, in ciuda tuturor pronosticurilor, a batut Anglia cu 1-0, in orasul Belo Horizonte din Brazilia. Desi nici o echipa nord americana n-a castigat vreo cupa...

    Regia: David Anspaugh
    4 0
    6.1
  • Mrs. Harris (2005)

    Doamna Harris

    Inspirat din realitate, filmul este povestea lui Jean Harris (Annette Bening), femeia acuzata de asasinarea faimosului doctor dietetician din Scarsdale, Dr. Herman Tarnower (Ben Kingsley), cu care aceasta a avut o relatie timp de 14 ani.

    Regia: Phyllis Nagy
    0 0
    5.9
  • Fail Safe (2000)

    Pericol nuclear

    In timpul Razboiului Rece, lumea ajunge in pragul unei catastrofe nucleare cand un bombardier american primeste din greseala ordinul de a lansa o bomba atomica asupra Moscovei.

    Regia: Stephen Frears, Martin Pasetta
    1 0
    7.4
  • The Trigger Effect (1996)

    Efect de recul

    Iesiti in oras, la un film, Matthew si Annie observa o serie de disfunctionalitati la cinematografele din oras, care starnesc nemultumirea spectatorilor. Intorcandu-se acasa, uimirea se amplifica.

    Regia: David Koepp
    5 0
    5.7