Filmele și serialele cu Billy Crystal

  • Billy Crystal

    Billy Crystal

    76 de ani
    Data nașterii: 14.03.1948
    Locul nașterii: Long Beach, Long Island, New York, USA
  • Here Today (2021)

    Aici, azi

    Scenaristul veteran de comedie Charlie Burnz leagă o prietenie neașteptată, dar amuzantă și emoționantă, cu cântăreața din New York Emma Payge. Emma, care a primit un premiu sub forma unui prânz cu legenda comediei, deși nu știe cine e, pornește...

    Regia: Billy Crystal
    13 0
    6.7
  • Monsters at Work (2021)

    Monștri la muncă

    De când era un băiețel, Tylor Tuskmon a visat să devină un Sperietor, ca și idolulu lui, James P. Sullivan, iar acum visul îi devine realitate... sau nu chiar. Din ziua în care ajunge la Compania Monștrilor pentru a începe jobul mult dorit, de...

    Scenariul: Roberts Gannaway
    7 1
    7.0
  • The Comedian (2016)

    Regia: Taylor Hackford
    34 3
    5.8
  • Billy Crystal: 700 Sundays (2014)

    700 de duminici cu Billy Crystal

    Aceasta e o producție HBO inspirată de una dintre cele mai apreciate și cu cele mai mari încasări piese din istoria Broadway-ului. În acest spectacol care a fost realizat în februarie 2014, genialul Billy Crystal vorbește despre oamenii care i-au...

    Regia: Des McAnuff
    0 0
    8.3
  • Party Central (2013)

    Regia: Kelsey Mann
    0 0
    7.0
  • Monsters University (2013)

    Universitatea monștrilor

    Cu ani de zile înainte de a deveni populara echipă din Compania monştrilor, Mike şi Sully s-au întâlnit la Universitatea monştrilor, unde nu s-au împăcat chiar bine din prima. Oare cum s-a transformat rivalitatea dintre ei într-o prietenie trainica?

    Regia: Dan Scanlon
    18 0
    7.2
  • Parental Guidance (2012)

    Îndrumare parentală

    Atunci când fiica sa pleacă pentru o perioadă la muncă în alt oraș, un bunic se vede pus în situația de a avea grijă de cei trei nepoți ai săi. Deși are la îndemână metode ale secolului XXI, el va apela la o metodă veche, dar care dă rezultate!

    Regia: Andy Fickman
    8 1
    6.0
  • I'm Still Here (2010)

    Sunt încă aici

    Casey Affleck se documentează în legătură cu tranziția lui Joaquin Phoenix de la un actor aclamat spre un rapper aspirant.

    Regia: Casey Affleck
    4 0
    6.2
  • Sicko (2007)

    Bolnav

    Un documentar ce compara sistemul de sanatate american cu cel al altor tari. Filmul include povesti terifiante despre organizatiile americane de intretinere a sanatatii.

    Regia: Michael Moore
    4 0
    7.9
  • Mike's New Car (2002)

    Noua mașină a lui Mike

    Mike descoperă că munca lui, de colector de râsete la Monsters, Inc, are avantajele sale – cum ar fi să câștigi destui bani cât să cumperi o mașină cu șase roți plină cu gadget-uri. Mirosul de mașină nouă nu durează însă prea mult, deoarece Sulley...

    Regia: Pete Docter, Roger Gould
    0 0
    7.0
  • Analyze That (2002)

    Nașul stresat

    Mafiotul Paul Vitti (Robert De Niro) este eliberat conditionat dupa doi ani si jumatate petrecuti dupa gratii, si este incredintat in grija psihiatrului lui, Dr. Ben Sobel (Billy Crystal).

    Regia: Harold Ramis
    52 2
    5.9
  • America's Sweethearts (2001)

    Răsfățații Americii

    Kiki, e asistenta devotată a narcisistei Gwen. De asemenea, cele două sunt surori. Relaţia lor se complica după ce Kiki acceptă să îi ajute pe Gwen şi pe fostul ei soţ să se întâlnească pentru o ultimă apariţie cu scopul promovării ultimul lor film.

    Regia: Joe Roth
    12 0
    5.7
  • Monsters, Inc. (2001)

    Compania monștrilor

    In Monstropolis, isi are sediul o companie unde lucreaza monstruleti de toate formele si marimile. James P. Sullivan si bunul sau prieten Mike lucreaza si ei la aceasta companie ale carei resurse principale sunt tipetele copiilor speriati.

    Regia: Pete Docter, Lee Unkrich, David Silverman
    Oscar-uri:
    26 0
    8.1
  • Analyze This (1999)

    Nașul la psihiatru

    Un cap al mafiei new-york-eze, trebuie sa apeleze la serviciile unui psiholog interpretat de Billy Crystal. Napadit de atacuri de panica provocate de sentimentul de vina cauzat de asasinarea iubitului sau tata, Vitti ajunge sa-l terorizeze pe Sobel.

    Regia: Harold Ramis
    47 2
    6.7
  • My Giant (1998)

    Gigantul meu

    Sammy (Billy Crystal) e un impresar de mâna a doua care pune pe primul plan cariera, în detrimentul soției. Sammy preferă să plece în România. Aici Sammy îl descoperă pe Max (Gheorghe Mureșan), un uriaș de aproape doi metri jumătate

    Regia: Michael Lehmann
    0 0
    5.0