Filmele și serialele cu Blake Clark

  • Blake Clark

    Blake Clark

    78 de ani
    Data nașterii: 02.02.1946
    Locul nașterii: Macon, Georgia, USA
  • SMILF (2017)

    Creat de Frankie Shaw, SMILF oferă o perspectivă onestă și amuzantă asupra unei tinere singure din South Boston ale cărei dorințe în ceea ce privește relațiile, sexul și o carieră se lovesc de realitățile vieții unei tinere mame singure.

    Scenariul: Frankie Shaw
    4 0
    6.8
  • That's My Boy (2012)

    Băiatu' tatii

    Pe când nu avea decât 14 ani, Donny (Adam Sandler) ajunge în pat cu o profesoară și o lasă însărcinată. Ani mai târziu, fiul său Todd e un investitor de succes și Donny are nevoie de el, căci Fiscul îi face probleme.

    Regia: Sean Anders
    12 2
    5.5
  • The Last Godfather (2010)

    Ultimul Naș

    O reinterpretare a filmului The Godfather din 1972 al lui Francis Ford Coppola, The Last Godfather, se prezintă ca o comedie care îl are în prim plan pe Yonggu, fiul cu probleme mintale al conducătorului celei mai mari grupări de mafie din New...

    Regia: Hyung-rae Shim
    3 0
    3.5
  • Wieners (2008)

    Trei prieteni

    Cand Joel e umilit public la televiziunea nationala de catre "Dr. Dwayne" intra in depresie. Pana cand prietenii sai Wyatt si Ben il obliga sa vina cu ei intr-o calatorie. Cei trei pornesc la drum in camioneta-carnat a lui Wyat

    Regia: Mark Steilen
    1 0
    4.2
  • Strange Wilderness (2008)

    Sălbăticie ciudată

    Peter Gaulke și amicul său, Fred Wolf, sunt prezentatorii unei emisiuni de televiziune despre viața animalelor sălbatice. Ca urmare a căderii drastice înregistrate în preferințele telespectatorilor, emisiunea este pe cale să fie anulată

    Regia: Fred Wolf
    2 0
    5.2
  • I Now Pronounce You Chuck & Larry (2007)

    Și acum vă declar Chuck și Larry

    Chuck si Larry sunt doi pompieri, prieteni la catarama. Prietenia lor devine si mai stransa (sau nu) cand Larry are nevoie de un partener domestic pentru a rezolva niste probleme legate de-o asigurare.

    Regia: Dennis Dugan
    21 2
    5.9
  • I'm Reed Fish (2006)

    În ajunul nunții

    Viata lui Reed Fish devine un haos cand o iubita din liceu se intoarce in Mud Meadows in ajunul casatoriei lui.

    Regia: Zackary Adler
    1 0
    5.7
  • 50 First Dates (2004)

    Primele 50 de întâlniri

    Henry Roth (Sandler), veterinar specializat în animale marine polare, și-a planificat viitorul. Atunci când nu se ocupă de mamiferele marine la Sea Life Park în Hawaii, frânge inimile turistelor americane care sunt în căutarea unei iubiri de vacanță

    Regia: Peter Segal
    25 2
    6.8
  • Eight Crazy Nights (2002)

    Opt nopți nebune

    Cand Davey Stone se pregateste de Sarbatori in micul sau orasel din New England, face prostii si ajunge la inchisoare. Fostul antrenor de baschet al lui Davey ii plateste cautiunea, avand ideea de a il pune pe Davey la munca in folosul comunitatii.

    Regia: Seth Kearsley
    4 1
    5.3
  • Mr. Deeds (2002)

    Dl. Deeds

    Longfellow Deeds mosteneste 40 miliarde de dolari de la bunicul sau, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Aventurile incep in momentul cand in scena apare o reportera care nu este ceea ce pare.

    Regia: Steven Brill
    14 3
    5.8
  • The Waterboy (1998)

    Băiatul cu apa

    La 31 de ani, dupa 18 ani de serviciu prestat cu devotament echipei universitare Louisiana Cougars, Bobby e concediat fara menajemente si fara motiv. Bobby reuseste sa se angajeze la o alta echipa, Mud Dogs, celebra pentru esecurile sale

    Regia: Frank Coraci
    12 1
    6.1
  • Fatal Instinct (1993)

    Instinct fatal

    Comedie în stilul Airplane, Instinct fatal este o parodie la adresa valului de thrillere cu conotații sexuale care s-a revărsat dinspre Hollywood la începutul anilor '90, vizând în special filme celebre precum "Instinct primar" sau "Atracție fatală".

    Regia: Carl Reiner
    19 0
    5.7
  • Love Potion No. 9 (1992)

    Elixirul dragostei

    Tate Donovan, un biochimist impatimit de munca sa si lipsit de noroc la femei, este convins cu greu de prietenul sau sa viziteze o tiganca, Madame Ruth. Aceasta ii da elixirul dragostei.

    Regia: Dale Launer
    23 1
    5.7
  • Home Improvement (1991)

    Îmbunătățirea casei

    Scenariul: Matt Williams, Carmen Finestra, David McFadzean
    3 0
    7.2
  • St. Elmo's Fire (1985)

    Libertinii

    După terminarea studiilor, câţiva absolvenţi care se cunosc din liceu sunt nevoiţi să înveţe să se descurce singuri. Se lovesc de depresii, abuz de alcool şi droguri, neînţelegeri cu părinţii, lipsa banilor şi destrămarea relaţiilor.

    Regia: Joel Schumacher
    7 0
    6.4