Filmele și serialele cu Bob Balaban

  • Bob Balaban

    Bob Balaban

    78 de ani
    Data nașterii: 16.08.1945
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Isle of Dogs (2018)

    Insula câinilor

    Din cauza unui focar de gripă canină, primarul unui orășel alungă câinii din oraș. Ajungând în carantină pe o insulă, Chief, Rex, Boss, Duke și King nu pot decât să deplângă situația în care se află. Dar pe insulă își face apariția Atari Kobayashi

    Regia: Wes Anderson
    38 10
    7.8
  • Condor (2018)

    Condorul

    “Condorul”, un thriller de spionaj, îl prezintă pe tânărul analist CIA Joe Turner. Idealismul lui este testat când se alătură agenției și speră că va schimba locul, dar descoperă un plan care amenință viețile a milioane de oameni.

    Scenariul: Jason Smilovic, Todd Katzberg, Ken Robinson
    320 14
    7.7
  • Wormwood (2017)

    Pelin

    O poveste multigen în care Errol Morris explorează moartea misterioasă a unui savant implicat în timpul Războiului Rece într-un program secret numit MK-Ultra.

    1 2
    7.0
  • The Monuments Men (2014)

    Eroii monumentelor

    În timp ce Adolf Hitler încerca să pună stăpânire pe vest, într-o cursă contra cronometru în spatele liniilor inamice, o grupare specială formată din istorici de artă și-au riscat viețile pentru a preveni distrugerea a mii de ani de artă.

    Regia: George Clooney
    29 3
    6.1
  • Fading Gigolo (2013)

    Gigolo de ocazie

    Povestea lui Fioravante (Turturro), care se hotărăște să devină un Don Juan profesionist pentru a face rost de banii necesari prietenului său, Murray (Woody Allen). Cu Murray pe post de "manager", cei doi sunt repede prinși în mreje.

    Regia: John Turturro
    4 0
    6.2
  • Girl Most Likely (2012)

    Fata care promitea

    Promitea să devină o scriitoare de succes, dar o criză existențială o îndepărtează de obiectiv. Iubitul o părăsește. Imogene își înscenează sinuciderea pentru a atrage atenția, dar doctorii o pun în grija mamei ei dependentă de jocuri de noroc.

    Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
    8 2
    5.7
  • Moonrise Kingdom (2012)

    Regatul unde răsare Luna

    Doi adolescenți dintr-un mic oraș din New England se îndrăgostesc și decid să fugă de acasă. Dispariția lor îi va pune pe jar pe localnici, care se vor implica în drama celor două familii organizând echipe de căutare

    Regia: Wes Anderson
    15 3
    7.8
  • A Monster in Paris (2011)

    Un monstru în Paris

    Paris, 1910. Emile, regizor timid și Raoul, inventator promițător, ajung implicați în vânarea monstrului ce terorizează cetățenii. Li se alătură Lucille, frumoasă cântăreață de cabaret arțăgoasă, un om de știință excentric și maimuța lui irascibilă.

    Regia: Bibo Bergeron
    7 0
    6.7
  • Howl (2010)

    Urletul

    Dramă în cheie biografică ce aminteşte despre obscenul proces juridic la care Allen Ginsberg (interpretat de James Franco) a fost supus după publicarea poemului Howl

    Regia: Rob Epstein, Jeffrey Friedman
    1 1
    6.6
  • Recount (2008)

    Alegeri americane

    În acest film regizat de Jay Roach, Kevin Spacey este în fruntea unei distribuții de remarcabile. ”Alegeri americane” prezintă din altă perspectivă povestea celor mai controversate alegeri prezidențiale din istoria Statelor Unite ale Americii.

    Regia: Jay Roach
    2 1
    7.3
  • Dedication (2007)

    O poveste de iubire

    Un autor de cărți pentru copii ce le spune cititorilor că Moș Crăciun nu există, care urăște să doarmă cu sau lângă cineva, crede că viața nu este decât un zâmbet întâmplător care se ridică din când în când deasupra interminabilei lăcomii

    Regia: Justin Theroux
    2 2
    6.6
  • No Reservations (2007)

    Fără rețineri

    Specialista in retete extravagante Kate isi duce viata exact cum conduce si bucataria restaurantului unde lucreaza: cu un spirit practic care fascineaza si intimideaza. Perfectionismul ei e pus la incercare cand un nou bucatar intra in echipa.

    Regia: Scott Hicks
    24 3
    6.3
  • Lady in the Water (2006)

    Doamna din apă

    Cleveland Heep (Paul Giamatti) este administratorul unei cladiri de locuinte si intr-o seara salveaza ceea ce el crede ca este o tanara femeie (Bryce Dallas Howard) din piscina pe care o curata.

    Regia: M. Night Shyamalan
    8 0
    5.5
  • Ghost World (2001)

    Lumea fantomelor

    Enid si Rebecca sunt doua adolescente care nu se potrivesc cu lumea in care traiesc si incearca sa-si gaseasca locul intr-o America moderna plina de malluri si de restaurante fast-food. Dupa absolvirea liceului, ele se confrunta cu un viitor...

    Regia: Terry Zwigoff
    12 2
    7.3