Filmele și serialele cu Bokeem Woodbine

  • Bokeem Woodbine

    Bokeem Woodbine

    51 de ani
    Data nașterii: 13.04.1973
    Locul nașterii: Harlem, New York, USA
  • Ripley (2024)

    3 3
    8.2
  • Old Dads (2023)

    Tați bătrâni

    Un tată și cei mai buni prieteni ai săi își vând compania unui milenar și în curând își dau seama că nu mai sunt în contact și trebuie să navigheze într-o lume a culturii, a carierei și a paternității în schimbare.

    Regia: Bill Burr
    27 3
    6.2
  • Regia: Elegance Bratton
    6 2
    6.7
  • Halo (2022)

    Descriind un conflict epic din secolul XXVI dintre umanitate și o amenințarea extraterestră cunoscută sub numele de Legământul, seria întrețese povești personale atent conturate cu acțiunea, aventura și o viziune imaginativă asupra viitorului.

    Scenariul: Steven Kane, Kyle Killen
    864 16
    7.3
  • Spenser, fost polițist cunoscut mai mult pentru problemele create decât pentru cele rezolvate, a ieșit din închisoare și își dorește să plece din Boston. Însă e convins de Henry, fostul său antrenor de box și mentor, să ajute un amator cu potențial

    Regia: Peter Berg
    173 19
    6.2
  • Queen & Slim (2019)

    Queen și Slim

    O primă întâlnire ia o turnură șocantă atunci când o oprire în trafic duce la moartea unui polițist. Cei doi fugari pornesc într-o călătorie care le va schimba viața.

    Regia: Melina Matsoukas
    12 5
    7.1
  • In the Shadow of the Moon (2019)

    În umbra lunii

    Povestea începe în 1988, când un poliţist devine obsedat de cazul unui criminal în serie care ucide o dată la nouă ani. Doar că poliţistul îşi va da curând seama că diverse aspecte ale crimelor desfid orice explicaţie ştiinţifică.

    Regia: Jim Mickle
    103 24
    6.2
  • Billionaire Boys Club (2018)

    Clubul băieților miliardari

    Los Angeles-ul începutului anilor '80. Câțiva tineri fondatori ai unei companii decid să facă o înșelătorie. Eventualul rezultat favorabil promite o suma de bani imensă. Planul de îmbogățire se dovedește a fi viabil și în același timp mortal.

    Regia: James Cox
    8 3
    5.6
  • Overlord (2018)

    Suzeranul

    Cu câteva ore înainte de debarcarea în Normandia, o trupă de parașutiști americani aterizează în Franța ocupată cu misiunea de a distruge un emițător radio. Soldații își unesc forțele cu o localnică pentru a distruge aparatul.

    Regia: Julius Avery
    171 24
    6.6
  • Spider-Man: Homecoming (2017)

    Omul-Păianjen Întoarcerea acasă

    Unul dintre cei mai iubiți super-eroi se întoarce în parte a treia a lui The Amazing Spider-Man. La un an după bătălia cu Electro, Peter Parker (Andrew Garfield) se întoarce să salveze New York-ul de noi amenințări.

    Regia: Jon Watts
    364 58
    7.4
  • AWOL-72 (2015)

    Răzbunare

    Fostul puscas marin Conrad Miller (Luke Goss)este suspectat ca ar fi vandut secrete catre KGB. Acum el este tinta rusilor, a americanilor, dar si a unui ucigas periculos.

    Regia: Christian Sesma
    8 1
    3.9
  • The Night Crew (2015)

    Deșertul însângerat

    Un grup de vânători de recompense trebuie să supraviețuiască noaptea într-un motel din deșert împotriva unei hoarde de imigranti ilegali. Ei își dau seama în curând că fugara lor, o femeie misterioasă din China, este mai mult decât o simpla imigranta

    Regia: Christian Sesma
    9 0
    4.2
  • Jarhead 2: Field of Fire (2014)

    Pușcașii marini 2: Câmpul de foc

    În timp ce se deplasau prin provincia ostila Helmand, Merriman și echipa sa trebuie să ajute o femeie afgană faimoasa pentru sfidarea talibanilor sa scăpe din țara. Fără tancuri sau sprijin aerian, vor avea nevoie de tot curajul.

    Regia: Don Michael Paul
    18 1
    5.4
  • Fargo (2014)

    În centrul atenției este agentul de asigurări Nygaard (Martin Freeman) a cărui viață nu-i e pe plac. O slujbă plictisitoare, o soție cicălitoare, și o întâlnire cu Sam Hess, cel care îl chinuia în liceu, toate cumulate îl duc la o acțiune radicală.

    Scenariul: Noah Hawley
    360 10
    8.9